גועל נפש!!!!!!!!!

אולי זה הומור שחור
אבל זה מעביר מסר שהוא יותר מגול מההומור,
ודוגרי צודקים.

מה גועל נפש תפסיק לדבר שטויות.
תראה בדקה 3:55 יש את המסר של כל הסירטון, אחרי המסר הזה אתה יכול להביא שלא נעשה פה צחוק מגלעד שליט אלא מועברת כאן ביקורת על העם כולו.

• פותח/ת השרשור
אני מסכים איתכם בנוגע לזה שמועבר פה מסר בנוגע לממשלה שלא שמה קצוץ ולגבי העם כולו שהעדיף לעסוק בנושא האח הגדול במקום נושא שליט, אבל בואו לא נשכח שרואים פה בבירור שניסו להעביר דאחקה על גלעד שליט, "החייל האשכנזי הבכיין" אי אפשר להעלים מזה עין מצטער.

זה כל הקטע מה אתה לא מבין??
כאילו צוחקים על זה יאללה הוא כולה חטוף מה הוא בוכה האשכנזי הזה?? יותר מעניין להתעסק בבובליל הזה[

פשוט המצב של ההומור שלך כנראה לא בשיאו...

מי שהולך לישון עם אנרכיסטים בבילעין, שלא יתפלא שקם עם גלעד שליט בשבי אחרי 850 יום. ישראל של מבצע אנטבה לא קיימת יותר, ולא תקום במהרה כי כיום לא היה מישהו במערכות הפיקוד והשלטון שאפילו יציע את זה. המערכת הקיאה כל מי שלא מיישר קו עם השיח הציבורי שמשליט השמאל הקיצוני, המסוכן, ששולט השידור הציבורי "בשם הדמוקרטיה".

אז בהתחלה זה מגניב ומיוחד, אבל אחרי 10 שנים קם דור שזו הנורמה שלו, ולא יודע יותר על מה זה מבוסס. יוצרי הסרטון הזה ו"ארץ נהדרת" יגידו לך "תחליק אחי, מה זה חשוב", ולא בציניות. זו המדינה שבה הם גדלו.

אני באמת שמתי לב ורציתי באמת לשאול אם יש קשר או סתם צרוף מקרים.
זה כזה קבוצת מערכונים שלי ועוד שני חברים שלי לפני כמה שנים, בעיקרון הם עושים את המערכונים כיום רק שניהם ואני סתם עוזר להם קצת.
בכל מקרה, אם מה שהבנת מהסרטון זה שהם בכוונה צוחקים על גלעד שליט אז יצאת חלבי אש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית