הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ג'ל אנרגיה ופוטאסיום

goalkeeper01

משתמש פעיל
300
6
נק' מוניטין:
256
300
6
שלם לכולם...
כפי שציינתי באשכול הקודם שלי אני משחק כדורגל בתפקיד שוער. קורה שאני מתאמן 2-3 אימונים ביום ולפעמים אני חסר אנרגיה אז חשבתי לקנות ג'ל אנרגיה של GU ולקחת אותו לפני האימון שאני חסר אנרגיה בו ולפני משחקים בעיקר!
אבל מצאתי כאן בעיה.
בבדיקת דם שערכתי מצאתי שיש לי עודף פוטסיום בדם (5.16 meq/I כאשר המקסימום הוא 5.1 והמינימום הוא 3.5.)
בכל ג'ל של GU קיים הפוטסיום הזה ( 40 מ"ג).
לכן אני שואל אם מומלץ לי לאכול את הג'ל הזה למרות העודף של הפוטסיום?

נערך לאחרונה:
אתה יכול לנסות שילוב של טירוזין(1.5ג')+קפאין(400מ"ג)+פחמימה עם IG גבוה

זה יכול לתת לך בוסט של מרץ

לא יודע לגבי בדיקת הדם

נערך לאחרונה:
הייעוד של המוצרים האלו הוא לא ממש 'אנרגיה' , אלא להחזיר לגוף נוזלים (ע"י אלקטרוליטים ומים), ויטמינים ומינרלים שהגוף מאבד במהלך פעילות גופנית. השימוש העיקרי הוא לצורך התאוששות מהירה של הגוף במהלך\לאחר אימון.

אם אתה מתכוון 'חסר אנרגיה' = עייף, אז כמו שאמרו לך מעלי - נסה לצרוך ממריצים כמו קפאין, טאורין וכו' .

לא הייתי ממליץ לך לצרוך פחמימה פשוטה לפני מאחר והמשחק ארוך
שלא תהיה לך נפילת סוכר

• פותח/ת השרשור
רציתי לקחת קפאין אבל התזונאית שהלכתי אליה לא המליצה לי, היא אמרה שבגלל שהגיל שלי לא מומלץ לי להתרגל לקחת קפאין כי הגוף מתרגל וכל פעם צריך לקחת יותר.
היא מדברת שטויות או שזה נכון?
איזה עוד פתרונות של אנרגיה יש לכם בשבילי אם לא הג'לים האלה?
ו - moo - יש אפשרות לקחת את הג'ל לפני ובמחצית המשחק.

אני הייתי ממליץ על קפאין+ טירוזין.
אל תקח את הג'ל. יש לך מספיק אשלגן גם ככה.
בנוסף- הייתי חוזר על הבדיקת דם. לא אמור להיות עודף אשלגן בדם (למרות שברמה הנוכחית זה לא באמת עודף)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית