הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הדלקת שלא רוצה לעבור

• פותח/ת השרשור PomFect
  • פורסם בתאריך

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
לפני בערך חודש וקצת התחילה לי דלקת בכתף כתוצאה מהסקוואט.. המוט כנראה לא ישב לי טוב על השריר והוא פצע אותו. בהתחלה ניסיתי הכל: קרח וכרית חימום, נורופן, מנוחה. בקיצר המנוחה הראשונה שלי כנראה היית מזלזלת מדי, נחתי בערך יומיים ובניתי על הנורופן. הכאב אומנם ירד באימון הראשון אבל עדיין הורגש..
בקיצר אני חוזר להתאמן כמה שבועות עד שהכאב חוזר לרמה גבוה ואי אפשר להתאמן..
הייתי אצל אורטופוד מטומטם והוא אמר לי לנוח חודש וזה יעבור, אז שאלתי אותו ואם אני נח חודש וזה חוזר אז הוא עונה לי "אל תעשה לעולם את התרגיל"
אמרתי שאני אקח את עצמי בידיים, גם ככה היה לי טיול שנתי אז לקחתי מנוחה של שבועיים.
חוץ מלרדת בכוח ובמשקל כנראה שלא קרה הרבה..:(
באתי למכון, עשיתי סקוואט, ואני להפתעתי מגלה שאין אפילו שבריר של כאב!
אימון אחריו שבעצם היה היום, אני יורד לסקוואט ולאט לאט עם כל חזרה הכאב התגלגל בחזרה.
יש למישהו פתרון? אני כבר קרוב לפרישה ללג פרס ;gahz

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יום אחד תאלצו להתבגר ולהבין שאימונים זה תחביב נחמד אבל זה בדיוק מה שזה, תחביב נחמד.
זה סוג של נכון, אבל זה משנה את כל הדרך של החיים. זה עושה אותך מאפס שחוטף כאפות מילדים לאחד כזה שמחלק אותם חח

צר לי לאכזב, אבל ברוב המקרים דלקת בכתפיים לא "נסתמת" תוך שבועיים.. אולי הכאב דהה או נעלם, אבל אם יש דלקת חריפה לא בטוח שפרוטוקול הפציעות יעזור. בחירה שלך אם לנוח או לא, זה גם תלוי בחומרת הפציעה, אבל לפעמים צריך לשחרר.

מנסיון אישי אחרי כמה וכמה פציעות ודלקות הפרוטוקול באמת עובד כמו קסם. אני אומר את זה אחרי טיפול של 4 חודשים בפיזיוטרפיה +ללא אימונים למשל לדלקת שהיתה לי בפרק כף היד.

שינסה. רע אני לא מאמין שזה יעשה.

מנוחה של שבועיים עם נוגדי דלקות.
כשאתה חוזר לאימונים קרח בסוף אימון ובשאר היום חימומים מקומיים.
אם לא עוזר, תחזור לפה.

• פותח/ת השרשור
מנוחה של שבועיים עם נוגדי דלקות.
כשאתה חוזר לאימונים קרח בסוף אימון ובשאר היום חימומים מקומיים.
אם לא עוזר, תחזור לפה.
חח חביבי כבר אמרת לי לעשות את זה, עשיתי, חזרתי להתאמן, חשבתי שזה עבר (אימון ראשון לא הרגשתי בכלל), ואז גיליתי שלא.

• פותח/ת השרשור
תנסה משהו יותר מועיל.
כיוון של אטופן/סלקוקס/ארקוקסיה.
נורופן מנע את הכאב וגרם לא להפסק, אבל הוא לא טיפל בשורש הבעיה..
השאלה אם מה שאתה מציע כן יטפל בשורש הבעיה והדלקת פשוט תעלם לגמרי?
במידה והפרוטוקול לא יצליח זאת תיהיה ההזדמנות האחרונה.

ניסיתי את רוב הכדורים נגד הדלקת, אביטרן (דפיקולנאק סודיום אם אני לא טועה) לוקח את כולם בהליכה - פשוט ברמה אחרת.

הוא שחרור מושהה 24 שעות הוא נמצא בגוף, לדעתי תוך שבוע אתה כמו חדש.

נכון, אבל גודל זה לא הפרמטר להכל, ובכל מקרה לג פרס לא יגרום לעומס מערכתי כמו סקוואט.

אז מה את מי זה מעניין. סקוואט זה תרגיל רגליים שבא לפתח אותם כמו גם לגפרס את מי זה מעניין אם זה לא גורם לאותו שינוי מערכתי זה זניח.

נורופן מנע את הכאב וגרם לא להפסק, אבל הוא לא טיפל בשורש הבעיה..
השאלה אם מה שאתה מציע כן יטפל בשורש הבעיה והדלקת פשוט תעלם לגמרי?
במידה והפרוטוקול לא יצליח זאת תיהיה ההזדמנות האחרונה.
תנסה ותראה. עשרה ימים של 200 פעם ביום סלקוקס.

אז מה את מי זה מעניין. סקוואט זה תרגיל רגליים שבא לפתח אותם כמו גם לגפרס את מי זה מעניין אם זה לא גורם לאותו שינוי מערכתי זה זניח.
זה מעניין ספורטאים שרוצים להשתפר בספורט.
כנראה שדברים כמו יציבות,גמישות וכוח הם זניחים,מה שחשוב זה עוד כמה ס"מ לרגל,לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית