הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ WESTSIDE BARBELL

• פותח/ת השרשור Star
  • פורסם בתאריך

Star

משתמש פעיל
404
2
נק' מוניטין:
67
404
2
טוב קראתי תתוכנית והיא נראת לי אחלה,היא מתיאמה למישהו אחר SS?למה יש לי אחד במסן שאמר לי שצריך לפחות 140 סקוואט ו140 דדליפט. התוכנית מתיאמה לי לדעתי כי אני איכשהו בחזרה אחת-3 חזרות אני מפציץ אחרי זה... עולם אחר כאילו זה 100 לא יכול להסביר חח.

אין לך אפילו מה לפזול לתוכנית בסגנון הזה ברמה שלך
ואם אתה חושב שתתקדם שם יורת אמשר מה שאתה עושה עכשיו... NOPE

תלוי את מי אתה שואל
בגדול לדעתי אתה צריך ללכת בכיוון של

SS -> ליניארית/טקסס -> חיטוב -> ליניארית/טקסס שוב רק בלי לאכול כמו חזיר

ואחר כך אתה כבר תהיה במצב טוב להחליט מה בא לך
WS/גלן פנדלי/שייקו/סמולוב...

כמובן אם אתה ספורטאי אז צריך לסדר את זה כיוון שהתוכניות בשורה הראשונה נועדו לאוף סיזן

טוב קראתי תתוכנית והיא נראת לי אחלה,היא מתיאמה למישהו אחר SS?למה יש לי אחד במסן שאמר לי שצריך לפחות 140 סקוואט ו140 דדליפט. התוכנית מתיאמה לי לדעתי כי אני איכשהו בחזרה אחת-3 חזרות אני מפציץ אחרי זה... עולם אחר כאילו זה 100 לא יכול להסביר חח.

זה קורה לך כי הסבולת שלך זבל. אתה כל החיים שלך עבדת כנראה על טווח חזרות של 1-3 תתחיל לעבוד בטווח חזרות אחר וזה ישתפר לך

הקשר הוא שאין סיבה שאתה לא יכול לבצע יותר מ3 חזרות. אלה עם כן הסיבולת שלך חלשה ואתה בונה מצבורים גבוהים של חומצת חלב.

הקשר הוא שאין סיבה שאתה לא יכול לבצע יותר מ3 חזרות. אלה עם כן הסיבולת שלך חלשה ואתה בונה מצבורים גבוהים של חומצת חלב.

עדי תציץ בלוג שלו

זה קטע כזה שמשקל שצריך להרים ל 5 חזרותב אימון [ואמור להיות כביכול קשה] יהיה הרבה יותרק ל ונחמד להרים 3 פעמים

תמשיך בתוכנית .. תאכל כמו שצריך, ואל תחפש שיטות קסם אחרות

אני בדיעה של רן, כל עדו אתה יכול לנצל התקדמותש בועית אין לך מה לחשוב על ווסד סייד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית