הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משיכות עושות לחץ על המרפקים?

• פותח/ת השרשור LioRiX
  • פורסם בתאריך

LioRiX

משתמש פעיל
612
42
נק' מוניטין:
58
612
42
לא מספיק הכאב בגב עכשיו גם באמצע משחק כדורתחת (אכן, שיעורי ספורט מוזרים כשיש גשם) דפקתי תמרפק קיצור עכשיו הוא ממש כואב גם אם אני סתם מניח אותו על איזה שולחן... אז מלחיצות אני יימנע...
השאלה היא אם יש טעם בכלל לבוא לחדר כושר.. ז"א אם משיכות לא יזיקו למרפק... מה אתם אומרים?

לא מספיק הכאב בגב עכשיו גם באמצע משחק כדורתחת (אכן, שיעורי ספורט מוזרים כשיש גשם) דפקתי תמרפק קיצור עכשיו הוא ממש כואב גם אם אני סתם מניח אותו על איזה שולחן... אז מלחיצות אני יימנע...
השאלה היא אם יש טעם בכלל לבוא לחדר כושר.. ז"א אם משיכות לא יזיקו למרפק... מה אתם אומרים?

שמע בעיקרון לא צריכות להיות בעיות במשיכות אבל הבעיה שאני לא יודע בדיוק איפה הכאב שלך בדיוק ומה אתה מרגיש.
אתה עושה רושם שהמקום מאוד רגיש ואני הייתי נמנע מלהתאמן בחדר כושר.
לפי דעתי גם אל תנסה לעשות את הפרוטוקול פציעות כי הוא מיועד לדלקות שרירים ולא לדלקות פרקים (אם זה מה שיש לך)

תנוח קצת לפי דעתי.

• פותח/ת השרשור
הכאב במרפק השמאלי...
אני בטוח שמלחיצות כדאי להימנע לפחות לאימון של היום, השאלה שלי היא מה בנוגע למשיכות, זה יחמיר את המצב?

אתה יודע מה יקרה אם לא תתאמן היום? -כלום.
אז למה לקחת את הסיכון שזה יחמיר..

אני הייתי פצוע למשך 3-4 חודשים וכמוך הייתי חשבתי שזה יעבור אבל זה לא עבר עד שעשיתי הפסקה לגמרי למשך חודש וחצי בערך ועדיין אני מרגיש את היד שלי טיפה. (ועברו כבר כמעט חודשיים מאז ההחלמה)
לא כדאי לך להגיע למצב הזה.

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה ועוד שאלה..
אני ממש לא בטוח ממה זה נגרם אבל מאתמול או שלשום מממששש כואב לי החזה כמעט בכל רגע (לא שריר החזה.. כזה כאבים בחזה אתם יודעים על מה אני מדבר..) בקיצור זה לא מפסיק.. אולי זה מתקשר איכשהו לבנץ' ממש כבד שרעדתי בו כל החזרות? התקררות? כי פעם זה קרה לי כי הפסקתי להתאמן לאיזה שבועיים 😲 😲

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית