לוג נגד המוות מאחוז שומן נמוך SS !

מה הרגשת שברי מאמץ?

הבעיהש לך היא לא בשום מקום חוץ מבראש.. פשוט אין לך זין להתאמץ.. ברגע שקצת קשה אתה פורש
תחשוב בכל זאתא ם אתה בתוכניתה מתאימה או פילאטיס יותר יתאים לך

מה בדיוק אימון בסדר בזה שהגעת לכשל ב 2 התרגילים

• פותח/ת השרשור
שמע אתה צודק זה באמת הכל בראש
אבל תראה למה אני כל כך מפחד...שהייתי במכון הקודם בלי הכלוב נפלתי עם הפלטות של 15 קילו בכל צד (אז שהייתי ענק) מאז אני מפחד ליפול
אני באמת צריך לעשות משהו עם הצורת חשיבה
ובאימון הבא אני יעשה ''ריסט'' למוח שלי ולא אפחד ואצליח !

שמע אתה צודק זה באמת הכל בראש
אבל תראה למה אני כל כך מפחד...שהייתי במכון הקודם בלי הכלוב נפלתי עם הפלטות של 15 קילו בכל צד (אז שהייתי ענק) מאז אני מפחד ליפול
אני באמת צריך לעשות משהו עם הצורת חשיבה
ובאימון הבא אני יעשה ''ריסט'' למוח שלי ולא אפחד ואצליח !

מתי היית ענק? 😳

בכל מקרה אין לך מה לפחד ליפול.. אתה עושה בכלוב לפי מה שאני מבין, תעשה כמה "כשלים" מבוקרים" כדי לראות שהשד לא כל כך נורא

"למה אנחנו נופלים?, כדי שנוכל ללמוד לקום בחזרה"
באטן מתחיל LOL LOL LOL

• פותח/ת השרשור
חחח היתכוונתי שאני הייתי בשיא הכוח שלי
וואלה אתה צודק תודה אחי.
היום אני יעשה אימון A אני יעדכן פה איך היה.

---------- התגובה התווספה ב 18:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:20 ----------

אימון A אימון חמישי :

סקוואט :
45 קילו 1X5 - 😃
45 קילו 1X5-😃
45 קילו 1X5- 😃
תודה לגיל (tuxlight) על התמיכה והדירבון 👑

בנץ :
40 קילו 1X1 - לא נורא לא היה שומר בבנץ גם אני מאמין שאצליח פעם הבאה כי היתאמנתי אתמול אז נראלי זה בגלל ההתאוששות הנמוכה
37.5 קילו 1X3 - בסדר גמור נעשה פעם הבאה שההתאוששות תיהיה טובה
37.5 קילו 1X3 - כמו בסט השני

דדליפט :
80 קילו 1X4 - בסדר גמור אני יכול יותר כי כמו שאמרתי אני מותש מאתמול אה וגם ישנתי 5 שעות שינה אז לא משהו

---------- התגובה התווספה ב 20:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:53 ----------

טוב אני עובר לפוש פרס עשיתי 3 חודשים פרס אז הגיע הזמן לעבור לפוש פרס אני גם מכיר ילד שהיה תקוע המון זמן בפרס מאז שעשה פוש פרס רק עלה ועלה.

אל תוותר על הפרס במשקל כזה, ובטח שלא מיצית את הפונטציאל הגנטי שלך \:
תעלה סרטוני טכניקות במה שצריך אל תתבייש, אם המוטיבציה שלך בריצפה ואתה סובל מהאימון תוותר ותעשה לעצמך טובה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
פרס אני עושה כבר 4 חודשים,קראתי משכותב ריפטו על פוש פרס ועכשיו יש לי ניסיון בתרגיל פרס ואני יכול לעבור לפוש פרס.
חחח ברור שאין מה להיתבייש פשוט אין לי תחיבור לאינטרנט מהפלאפון
אני יוותר על האימון היום,יצבור קצת מוטיבציה.

תצלם את הפרס , הבנץ' .. ולמעשה את כל התרגילים
ביקורת עצמית מאוד חשובה בקטעים האלה, במיוחד בתרגילים שאתה תקוע בהם

• פותח/ת השרשור
טוב חבר'ה אני עובר לטכניקה של דייב טייט בנץ במטרה לעלות משקלים.
וגם הטכניקה נראית כיפית כזאתי.

• פותח/ת השרשור
חבר'ה הטכניקה של דייב טייט עובדת ! חבל שלא עשיתי עוד שהייתי בשיא הכוח שלי
לא נורא עכשיו ננסה לעלות משקלים בטכניקה של דייב טייט

היום עשיתי סתם אימון
מוט W 25 קילו זה מצוין ! לפעם ראשונה! אכן יש לי כוח רב בגוף !

למה אתה עושה אימונים "סתם"? וזה שאתה רושם 25 מוט W רק אתה מבין ואחרים לא מבינים מה אתה רוצה אפילו .

• פותח/ת השרשור
כי סתם רציתי לבדוק כמה אני עושה עם מוט W כמובן שעשיתי סקוואט וגם בנץ ולא עשיתי דדליפט
אי אפשר לרשום מספרים אחרי שכותבים אנגלית,נו באמת אפשר להבין את זה משמודגש זה מוט W ו25 זה מספר הפלטות ביחד שעשיתי

הוא התכוון [נראה לי] שאפחד לא מבין מה אתה עושה באימונים שלך, ותעשה אימונים כמו בן אדם

• פותח/ת השרשור
אה לא הבנתי מהוא רצה
אחרי חצי שנה בSS עם ירידות ברור שאני לא יעשה אימונים כמו שצריך גם ככה נגמר לי המנוי

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כתבתי SS חצי שנה עם ירידות,וגיל תאמין לי שאני מנסה מאוד מנסה לעשות SS כמו שצריך אבל יש בעיות עם הבית ספר ועוד דברים
אולי אני יעשה SS בחופש הגדול יהיה התאוששות גבוהה יותר,כעת יש סיכוי שאני יעשה תוכנית למסה

נערך לאחרונה:
כתבתי SS חצי שנה עם ירידות,יש לך הצעות איך להיתאפס על עצמי כדי לבצע SS כמו שצריך ?

להתחיל לאכול,לישון טוב,לא לזרוק כל משקל שקצת קשה על הברזלים,להעלות סרטוני טכנקיה

אף אחד! וכשאני אומר אף אחד אני מתכוון לאף אחד! לא נכשל ב 45 סקוואט אם הכל תקין ואפילו הרבה מתחת לתקין

אין לך מושג מה זה תוכנית למסה
ותכלס אתה יכול עלשות מה שבא לך, אם תמשיך עם ה"רצינות" הזאת ... אתה לא תתקדם באף תוכנית
מצטער אם זה בא לך קשה, אבל זאת האמת להשאר חצי שנה על סקואוט 45 קילו זה מעורר רחמים ומשהו דפוק... ככל הנראה אתה מוותר לעצמך מהר מדי

• פותח/ת השרשור
לא הייתי חצי שנה ב45 קילו אל תגזים אחי,לפני שלושה חודשים הייתי ב60 קילו ואחרי מנוחה של שבועים זה ירד ל45
תודה שאתה מנסה לדרבן אותי ועל התמיכה
אבל אני כבר נושא אבוד,אין לי מצב רוח לכלום

לא הייתי חצי שנה ב45 קילו אל תגזים אחי,לפני שלושה חודשים הייתי ב60 קילו ואחרי מנוחה של שבועים זה ירד ל45
תודה שאתה מנסה לדרבן אותי ועל התמיכה
אבל אני כבר נושא אבוד,אין לי מצב רוח לכלום

גם 60 זה גם כן כלום
אנשים שלא מתאמנים בחיים עושים את זה בלי הרבה בעיות

תתאפס על עצמך, תצלם טכניקה,תאכל כמו שצריך,תישן טוב .. ואתה תתקדם
בלי אלה אתה לא תתקדם לא רק ב SS אלה באף תוכנית.. התוכנית עצמה היא ממש לו החלק הכי חשוב בהתקדמות [כמובן שהיא חשובה מאוד , איך היא בנוייה וכו'... אבל היא לא העיקרית בסוםפו של דבר אתה מתחז קומתקדם מ להתאושש מאימונים כבדים!, לא מהאימונים עצמם]

כתבתי SS חצי שנה עם ירידות,וגיל תאמין לי שאני מנסה מאוד מנסה לעשות SS כמו שצריך אבל יש בעיות עם הבית ספר ועוד דברים
אולי אני יעשה SS בחופש הגדול יהיה התאוששות גבוהה יותר,כעת יש סיכוי שאני יעשה תוכנית למסה
אם אתה לא אזה חנון בדעיי במחשבים אין שום סיבה שבית ספר יהיה מכשול בשבילך
ואתה נכשל בתוכנית הזאת עוד לפני שהתחלת אותה אל תצפה בכלל למאסה בתוכניות פיצול
686698

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית