הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון בקשר לתוספים

shahafa1

משתמש מתחיל
146
0
נק' מוניטין:
137
146
0
חיפשתי בחיפוש אבל לא קיבלתי תשובה לשאלה שלי
אני עכשיו בחיטוב בPSMF ואני חייב יעוץ לגבי תוספים אז קניתי אומגה 3 את האלספה ומולטי ויטמין ... עכשיו לייל רושם שצריך יוהמובין וקפאין .. ורציתי לדעת איזה חברות כדאי לקחת ובכלל אם צריך את הקפאין... בנוסף אני מתבלט אם להמשיך עם הDYMTIZE או לנסות אופטימום (חלבון) יש הבדל גדול בין 2 החברות ? ורציתי לדעת מזה הJACK3D זה פורמלה של קריאטין ?

תודה שבת שלום
שחכתי נתונים אז הנה :
בן 16 וחצי 85.6 קילו שבוע ו4 ימים בחיטוב דל פחמימה א.ש מוערך 15-17

נערך לאחרונה:
קפאין אני ממליץ אישית על פרולב הוא טוב אבל גם 4EVERFIT לא רע, אתה יכול להשמיך אם החלבון של דימטייז אין בעיה אבל שים לב שיש אכשיו מבצע של אינטרקטיב שגם הוא חלבון לא רע.
לגביי הגאק זאת פורמולה שמביאה אנרגיה אבל אם אתה כבר הולך לצרוך קפאין אז עדיף לצרוך רק אותו כי הוא גם טוב

שלום לך.
החל שיתוף פעולה בין פורום LBS לאינטראקטיב שנותן הנחה ייחודית לחברי פורום LBS.
חברי פורום LBS נהנים מהנחה ייחודית להם בסך 10% על מוצרי אינטראקטיב.
ההנחה לחברי פורום LBS ניתנת למימוש בכל חנות בארץ שמוכרת את מוצרי אינטראקטיב,בנוסף ניתן להנות מההנחה גם בהזמנה דרך האינטרנט על ידי ציון בתיבת הערות על ההנחה הייחודית לחברי פורום LBS בסך 10% על מוצרי אינטראקטיב.
בין המוצרים אפשר למצוא את אינטראקטיב BCAA,קריאטין טהור אינטראקטיב MICROPURE,אינטראקטיב ל-גלוטמין מיקרוניזד ואחרים.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל

• פותח/ת השרשור
חבל שעכשיו אתה אומר לי .... ממש אין טעם ? זה לא יתן לי כלום ?והטירוזין והקפאין כן אפשר להשתמש ?

כן אפשר, אתה יכול במקום היהומבין להשתמש באפדרין או להשאר רק עם הקפאין.
(הקפאין לא יעזור לאיבוד שומן, רק לאנרגיה [אם נלקח לבדו])

שווה לך לנסות חלבון אינטראקטיב הוא יוצא הכי זול חלבון/מחיר
והפורמולה החדשה הרבה יותר טובה מהישנה

יש לך 10% הנחה
אני גם פעם הייתי קונה חלבון יקר זה ממש חבל

שווה לך לנסות חלבון אינטראקטיב הוא יוצא הכי זול חלבון/מחיר
והפורמולה החדשה הרבה יותר טובה מהישנה

יש לך 10% הנחה
אני גם פעם הייתי קונה חלבון יקר זה ממש חבל

סחטיין על ההרתמות לחברת אינטראקטיב 😉, (אני מבין שהם הכי משתלמים, אין לי בעיה עם זה. סתם יצא לי לראות עכשיו שאתה מזכיר אותם בכל הודעה כמעט)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית