הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט

• פותח/ת השרשור Divon
  • פורסם בתאריך

Divon

משתמש פעיל
476
2
נק' מוניטין:
30
476
2
יש לי בעיה בדדליפט, ראיתי שהיא כתובה גם במאמר על SS בפורטל
הידיים שלי קטנות, מאוד קטנות
וזה ממש מקשה עלי להחזיק את המוט בדדליפט, וככול שאני מעלה משקל זה יותר קשה

למישהו יש דרך לפתור את הבעיה? ברור שאי אפשר להגדיל את הידיים, אבל אולי דרך אחרת להחזיק את המוט או משהו אחר שלא חשבתי עליו

בן כמה אתה?
בעיקרון אפשר לנסות לשים מגנזיום, זה יכול לעזור, או להשתמש במוט יותר דק ששוקל קצת פחות. או, כמובן, להשתמש ברצועות.

את האמת זה בעייתי לפעמים...יש לי חבר שהוא ממש קטן,הוא 1.60 בערך (וישאר ככה) והידיים שלו ממש קטנות,אני חושב שהוא איזה מידה 40 בנעליים,אז כן,קשה לו להחזיק את המוט,אפילו עם 60 קילו
אותו חרא עם מגנזיום בשבילו,רצועות עזרו לו מאוד...

• פותח/ת השרשור
אני בן 17 וחצי
הגובה שלי זה בערך 170
ומזה הוק גריפ?
ולא ניסיתי מגנזיום, אין לי ואין בחדר כושר שאני מאתמן בו..

תקנה מגנזיום בחנות לטיפוס הרים וכאלה נגיד בריקושט יש..
והוק גריפ זה כמו באחיזה של הפאוורקלין תחפש בגוגל hook grip

HookGrip.jpg

מגנזיום תקנה. אתה לא תאמין כמה זה ישפר לך את האחיזה

קודם תנסה אחיזה משולבת (כף היד החלשה פונה אליך, והחזקה הפוך)
ותשתמש במגנזיום

לא מסכים איתך לגבי המשולבת, למה לעשות ככה שהוק גריפ זה כל כך הרבה יותר חזק וסימטרי?
NIRAN - לא יודע למה אבל ההבדל באחיזה פשוט אלפי אחוזים, הבאסה זה שבהתחלה זה ממש כואב ולא נוח וצריך להתרגל. באחיזה רגילה בקושי הצלחתי לנתק 120 קילו מהרצפה איך שהחלפתי להוק גריפ המשקלים עפו, מה גם שלא הרגשתי שהקושי נובע מהאחיזה אלה מהשרירי גב/תחת

לא מסכים איתך לגבי המשולבת, למה לעשות ככה שהוק גריפ זה כל כך הרבה יותר חזק וסימטרי?
NIRAN - לא יודע למה אבל ההבדל באחיזה פשוט אלפי אחוזים, הבאסה זה שבהתחלה זה ממש כואב ולא נוח וצריך להתרגל. באחיזה רגילה בקושי הצלחתי לנתק 120 קילו מהרצפה איך שהחלפתי להוק גריפ המשקלים עפו, מה גם שלא הרגשתי שהקושי נובע מהאחיזה אלה מהשרירי גב/תחת

תנסה למשוך 200 עם הוק גריפ ואז תחזור להגיד אם הוק גריפ יותר חזק ממשולבת

תנסה למשוך 200 עם הוק גריפ ואז תחזור להגיד אם הוק גריפ יותר חזק ממשולבת

למרות שיש חברה ברמות גבוהות כמו קוקלייב לדוגמא ובחרו אחד שהביאו סרטונים שלו מלפני חצי נשה בערך
שמשכו 360 ו 400 קילו עם הוק גריפ ..

אני נוטה להסכים איתך..

אגב גם לי יש כף יד ממש קטנה.. אצבעות קצרות וכו'... וזה עד עכשיו לא משמ הפריע לי
אולי סתם האחיזה שלך חלשה 🙄

• פותח/ת השרשור
hook grip - או שלא הבנתי איך לעשות את זה טוב (מה שלא ניראה לי נכון)
או שהיד שלי קטנה מידי בשביל זה (או שהמוט עבה מידי)
קיצר לא הצלחתי
אבל אהבתי תאחיזה המשולבת, הרבה יותר נוח
למרות שבטעות עשיתי הפוך, היד החזקה פונה אלי והחלשה לרצפה

hook grip - או שלא הבנתי איך לעשות את זה טוב (מה שלא ניראה לי נכון)
או שהיד שלי קטנה מידי בשביל זה (או שהמוט עבה מידי)
קיצר לא הצלחתי
אבל אהבתי תאחיזה המשולבת, הרבה יותר נוח
למרות שבטעות עשיתי הפוך, היד החזקה פונה אלי והחלשה לרצפה

זה בסדר תחזיק איך שנוח
גם אני ועוד הרבה שאני מכיר מחזיקים עם היד החזקה בפרונציה [כף היד אליי] והיד החלשה בסופינציה [כף היד כלפי חוץ]

תעשו קצת תרגילי אחיזה..
אופציה אחת זה לשים את המוט כמו בראק-פולס רק ממש גבוה.. באמצע הירך בערך.. ככה שמושכים את המוט כמה ס"מ בודדים .. ופשוט להחזיק אותו ל 10-20 שניות ... בכוונה לשים כמה ישותר משקל
אופציה אחרת זה כל חזרה אחרונה בסט האחרון של דדליפט/ראק-פולס/דראגס/כל תרגיל אחר שיש לכם מוט כבד בידיים פשוט לעמוד ולהחזיק אותו כמה שאפשר

אני אוה בלעשות את השני
לדוגמא שבוע שעבר עשיתי ראק-פולס ל 3 חזרות אחרי שנעלתי את החזרה השלישית פשוט החזקתי את המוט לעוד 15 שניות בערך ...
זה שיפר לי את האחיזה בצורה די רצינית.. לפני כמה חודשים האחיזה שיגעה אותי בדדליפט וממש הגבילה אותי

תחזיק משולבת + מגנזיום
אין סכנה באחיזה משולבת
אתה לא תקרע את הבייספס גם ב 200 קילו...

מצחיק שליצני 100 קילו דדליפט מפחדים מאחיזה משולבת (בלי לפגוע באף אחד)

הבעיה באחיזה משולבת זה שאתה לא מתחיל בצורה שווה, זאת אומרת שיד אחת נעולה והיד השנייה רפויה ואז המשיכה ההתחלתית הרבה יותר קשה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית