הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא יודע אם ללכת או לא..

• פותח/ת השרשור LioRiX
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

LioRiX

משתמש פעיל
612
42
נק' מוניטין:
58
612
42
שמעו זה כבר נהיה ממש מעצבןןןן כל הזמן יש איזה משהו שחוסםם אותי..
פעם שעברה שעשיתי דדליפט הגב ממש כאב כנראה מתיחה בשרירים שקצת מעל הזוקפים..
לפני איזה שבוע קיבלתי מכה חזקה במרפק ועד עכשיו כואב לי.. ועכשיו אני גם מצונן.. מבחינת רצון - אני מממששש רוצה ללכת ויש לי המון מוטיבציה אני פשוט מכורר... השאלה שלי היא אם זה יזיק לי איכשהו... (בהנחה שהגב כבר התרפא)

חלאס לפתוח נושא על כל פעם שכואב הגב ושנוזל האף. נמאס לראות את השטויות כאן בשביל בעיות כמו שלך עשו את אשכול השאלות המפגרות.

הרמה של הפורום מתדרדרת.

• פותח/ת השרשור
מה לעשות אני רוצה לדעת אם המרפק יחמיר

חלאס לפתוח נושא על כל פעם שכואב הגב ושנוזל האף. נמאס לראות את השטויות כאן בשביל בעיות כמו שלך עשו את אשכול השאלות המפגרות.

הרמה של הפורום מתדרדרת.

*מדרדרת 🤡
יש כאן תופעה לשונית לא מעניינת בעליל שאני זוכר משום מה מהתיכון

סתם.. ברצינות...באמת אין טעם לידע את כולם מה קורה... לכולנו כואב פה ושם דברים.. אם אתה רמגיש שאתה פשוט אל תעמוד באימון.. אל תלך.. אם אתה מתלבט.. תלך תתחיל להתחמם ותראה מה קורה

• פותח/ת השרשור
ונחתי וראיתי שזה לא עזר אז רציתי לדעת בכל זאת אם מנוחה באמת תעזור... אני מבין שיש מצב שאין מענה לשאלה כזאת אבל איייאייי כולה פתחתי אשכול מה אתם עושים מזה
כולה תקבל באן, איאיאי מה אנחנו עושים מזה. חאלס להספים את הפורום, אם יש לך המשך לשאלה שלך תפרסם את זה באשכול המקורי שפירסמת ותקפיץ אותו, אין צורך לפתוח 500 אשכולות חדשים. אם לא קיבלת תשובה בפעם הראשונה אז תבין לבד שאין לנו תשובה לתת לך לשאלה הזו ותפנה לגורם מוסמך כמו רופא, שיתן לך את המענה.

האשכול ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית