הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

UFC 128

Antonator

משתמש מתחיל
66
0
נק' מוניטין:
287
66
0
תחזיות? תקוות? תהיות?

כמובן, שני הקרבות המרכזיים יהיו שוגון נגד ג'ונס ומירקו קרו קופ נגד ברנדן שאוב, בתאכלס פייט קארד באמת אחד הטובים.

עבור קרו קופ זה איזשהו סוג של do or die התחלתי, הוא פתח את 2011 עם הרבה הבטחות, נראה אם הוא יעמוד מאחורי המלים שלו. ברנדן שאוב אמנם לא סופרסטאר וגם לא צעיר רעב ומסוכן שעתיד לעלות לגדולה בקרוב, אבל הוא בהחלט בחור מסוכן, עם ניצחון בין השאר על גבריאל גונזגה לא מזמן, כך שעבור קרו קופ המזדקן ניצחון יהיה יותר מסתם מתוק. בשלב הזה של הקריירה לא הייתי מהמר בצורה מוחלטת על קרו קופ, אבל לעומת אנדריי ארלובסקי למשל, שיכול להפסיד כיום בכל רגע לכל אחד - מירקו עדיין לוחם יציב ומקצועי יחסית,עם ארסנל ציוד מספיק רחב כדי לנצח את שאוב.

ולגבי קרב אליפות המרכזי של הערב אין לי הרבה מה להרחיב - Go Shogun, go!

בקשר לשוגאן עדיין יש לי את הרושם שהוא השאיר בקרב מול קולמן, זה היה פשוט אכזבה.
עם זאת עד כמה שג'ונס הוכיח את עצמו הוא עדיין צעיר, והוא underdog רציני בקרב.
ו... קרו קופ המלך 😃

* חייב להיות אחד הפוסטים העילגים שלי, אין לי כח לנסח אותו מחדש LOL

הקדמת אותי 😃

באמת צריך להיות פייט קארד טוב.
אני גם איתך לגבי המצב של קרו קאפ. למען האמת הוא גם לא הלוחם הכי יציב בזמן האחרון (בקרב האחרון שלו הוא הפסיד לפט באריי בעמידה, וניצח בסוף בזכות היכולת האפסית של פאט בקרקע, לא כ''כ מצדיק את התואר של אחד הסטרייקרים הכי טובים בעולם), הוא אולי יותר טוב משאוב בעמידה אבל לא הייתי מזלזל ברעב של הצעיר הזה ואני לא יהיה מופתע מכל תוצאה שתסתיים. מה שכן, אני לא חושב שהקרב יגיע להחלטה...

לגבי שואו גאנ נגד ג'ונס, אני מאלה שחושבים שJONES הוא אובררייטד. עוד לא ראיתי קרב שלו שבאמת הרשים אותי (סטפן סוס מת, מול וורה הוא היה נוראי על הקרקע, מאט וביידר לוחמים בינוניים).
הוא אתלט על עם ריץ' פשוט מטורף, גדול יחסית ל-205, מתאבק לא רע בכל והוא בלתי צפוי שזה מאוד מסוכן. אבל מנגד הוא עושה הרבה טעויות על הקרקע (הוא חגורה כחולה בג'יו ג'יטסו או משהו כזה), אין לו נוק אאוט פאוור בשיט, והקרדיו שלו לא בשמיים.
שואו גאן הוא סטרייקר עלית עם המואי טאי מס' 2 בUFC (אחריי סילבה), הוא חגורה שחורה בג'יוג'יטסו ויש לו גארד אכזרי עם בריחי ברך מסוכנים בטירוף.
מנגד אפשר להגיד שהוא יהיה הרבה יותר קטן מג'ונס והוא גם לא הכי יציב ב-UFC (פורסט, קולמן וכו'...), והוא חוזר מניתוח ברך שהשבית אותו תקופה לא קצרה (וכולנו זוכרים איך הוא נראה אחריי ניתוח ברך בקרב נגד פורסט). הקרדיו שלו גם מפקופק משהו שזה יכול להוות בעייה.

סה''כ אני חושב ששואו גאן ייקח את הקרב אם הברך לא דפקה לו את ההכנה לקרב ואם היא לא תעשה לו בעיות בקרב עצמו. אי אפשר לזלזל בג'ונס ואני חושב שאחד השאלות שיקבעו מי ינצח את הקרב היא אם ג'ונס יוכל לקחת את שואו גאן לקרקע.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שוגאן דווקא ניצח את קולמן בUFC, הוא הפסיד לו בפרייד בגלל נחיתה לא מוצלחת, אבל הוא לוחם יציב שיודע מה הוא עושה בדרך כלל, הקרב היחידי שהייתי מציב ברשימת הסיבות לדאגה הוא נגד פורסט, ששם הוא באמת קצת קירטע גם בלי קשר להכנעה בסוף.

לגבי הקרב של קרו קופ, זה באמת מצב הרבה יותר פתוח ומסקרן.

אולי נזכה לראות את קרוקופ הישן, שהיה יוצא ובועט בכול מה שעומד בדרך או שאולי נראה היסטוריה דועכת ועייפה. נקווה לראות קרב מעניין.
תכלס כלום לא משנה כרגע כי ב18 ליוני, אובראים נגד וורדום....אווי ואבויי...

שוגאן דווקא ניצח את קולמן בUFC, הוא הפסיד לו בפרייד בגלל נחיתה לא מוצלחת, אבל הוא לוחם יציב שיודע מה הוא עושה בדרך כלל, הקרב היחידי שהייתי מציב ברשימת הסיבות לדאגה הוא נגד פורסט, ששם הוא באמת קצת קירטע גם בלי קשר להכנעה בסוף.

לגבי הקרב של קרו קופ, זה באמת מצב הרבה יותר פתוח ומסקרן.
לקרוא למה שהלך נגד קולמן נצחון זה פשוט ביזיון, זה היה יותר בכיוון של התפלל חזק לאלוהים ויצא מזה משהו :nono:

• פותח/ת השרשור
לקרוא למה שהלך נגד קולמן נצחון זה פשוט ביזיון, זה היה יותר בכיוון של התפלל חזק לאלוהים ויצא מזה משהו :nono:
בתאכלס אפשר להתווכח לגבי הרמה ששוגון הציג באותו קרב, אבל היא ללא ספק עלתה על זו של קולמן, יכול להיות בגלל שקולמן היה רע, לא בגלל ששוגון היה מדהים.

• פותח/ת השרשור
קרו קופ אולי פאסה, אבל לזכותו של הבן אדם הזה רשומה אולי קריירת הלחימה מהמפוארות בתבל. האיש נלחם כבר 15 שנה ברמות הכי גבוהות בכל מסגרת אפשרית ויוצא נגד כל העולם ואשתו, כאשר האנשים האלה בשיא כושרם, בין אם מדובר בפרייד, K-1 או UFC, וכיום גם נגד אנשים שצעירים ממנו בעד 10 שנים. כל אחד מזדקן, כל אחד מפסיד, אבל על קרייה כזאת מגיע לו המון כבוד בלי קשר לרמת הרלוונטיות של הלוחם למאבק על התואר כרגע. לוחם אמיתי. גם לרנדי קוטור מגיע המון כבוד מאותה הסיבה, בקטע של קריירת UFC נטו - וגם על זה שהוא כמו קרו קופ לוחם מעולה.

כמו שאמרתי, קרוקופ פאסה. נפל כמו ילדה ועד עכשיו נראה לי לא יודע איפה הוא.

:🙁, אבל שוגאן הביא ביצוע מאכזב יותר בהרבה מקרו קופ.
מעניין כמה זמן ג'ונס ישרוד בתור האלוף.

אני מהמר שהרבה יותר ממה שכולם חושבים.

אז אני מבין שכולם כבר ראו, לא רציתי להביא ספוילרים 😃

קרו קאפ פאסה, דנה וויט אמר בראיון אחריי הקרב שהוא סיים ב-UFC, הקרב הקפיץ את ברדון למעלה ברשימה ובצדק. בחור רהוט ואתלט מצויין. רק צריך לשפר את הקרקע שלו.

ג'ונס הציג שוב פעם הופעה דומיננטית, אכל את שואו גאן שאגב נראה רע, כנראה הברך. שוב פעם.
בכל מקרה אני חושב שהוא עומד לשלוט בקט' הזאת הרבה הרבה זמן, מי בדיוק יכול לעמוד נגדו? את ראשד הוא ישמיד (ואני מקווה שאחריי זה הוא סוף סוף יירד למידל וויט) וגם לרמפייג' או מצ'יטה אין מה למכור נגדו. היחיד שאולי יכול לתת לו פייט זה פיל דיוויס עם האתלטיות המדהימה שלו אבל יש לו עוד הרבה להתקדם ולהשתפר בשביל להגיע לטייטל שוט.

היום גיליתי שאח שלו משחק בבולטימור רייבנס. איזה משפחה למופת 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית