N njfgn jg משתמש מתחיל 244 0 נק' מוניטין: 299 0 244 0 21/3/11 #1 אני מתחיל חיטוב בעוד שבועים ושוקל ללכת על התוכנית הזאת. הפחד שלי הוא שאני לא יצליח לשמור על משקלי העבודה ביחס לתוכניות אחרות שאני שוקל (מדקאו)
אני מתחיל חיטוב בעוד שבועים ושוקל ללכת על התוכנית הזאת. הפחד שלי הוא שאני לא יצליח לשמור על משקלי העבודה ביחס לתוכניות אחרות שאני שוקל (מדקאו)
MOONLight גורו חיטוב ממה שקיים היום 6,962 58 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 12,373 0 6,962 58 גו אקטיב - יהוד 21/3/11 #2 לא להתקרב לתוכנית הזאת בחיטוב - עשיתי אותה בחיטוב שנה שעברה ואיבדתי המון כוח. השנה התחלתי אותה בבלוק הראשון של ה15 וחברים מהפורום עצרו אותי בזמן - אז זה היה סוג של דילואד. היא לא מתאימה לחיטוב. אפשר לבצע את הליניארית לנסות לשמור על המשקלים אולי אפיו להתקדם טיפה. אפשר לבצע גם FBW. המפתח פה זה לשמור על עצימות. רד מהרעיון הזה. Upvote 0 Downvote
לא להתקרב לתוכנית הזאת בחיטוב - עשיתי אותה בחיטוב שנה שעברה ואיבדתי המון כוח. השנה התחלתי אותה בבלוק הראשון של ה15 וחברים מהפורום עצרו אותי בזמן - אז זה היה סוג של דילואד. היא לא מתאימה לחיטוב. אפשר לבצע את הליניארית לנסות לשמור על המשקלים אולי אפיו להתקדם טיפה. אפשר לבצע גם FBW. המפתח פה זה לשמור על עצימות. רד מהרעיון הזה.
N njfgn jg משתמש מתחיל 244 0 נק' מוניטין: 299 0 244 0 21/3/11 פותח/ת השרשור #3 יהיה אפשרי להעלות קצת במשקלים בליניארית או שעדיף להתעסק יותר בלשמור על המשקלים שיש לי כרגע? הוספה של תרגילי עזר תפגע בהתאוששות? Upvote 0 Downvote
יהיה אפשרי להעלות קצת במשקלים בליניארית או שעדיף להתעסק יותר בלשמור על המשקלים שיש לי כרגע? הוספה של תרגילי עזר תפגע בהתאוששות?
Kman משתמש משקיע 3,761 155 נק' מוניטין: 4,650 0 3,761 155 הולמס פלייס 21/3/11 #4 איך תוכנית שמהשם שלה אתה מבין שהיא נועדה למעשה להיפרטרופיה יכולה להתאים לחיטוב? Upvote 0 Downvote
MOONLight גורו חיטוב ממה שקיים היום 6,962 58 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 12,373 0 6,962 58 גו אקטיב - יהוד 21/3/11 #5 תוכנית שמתאימה גם לחיטוב ואפשר להתקדם גם בחיטוב במשקלים. לגבי תרגיל העזר אפשרי לבצע אותם בסוף האימון אם יש עוד כוח. למרות שככל שמתקדמים בתוכנית בחיטוב בפרט זה פחות קריטי. Upvote 0 Downvote
תוכנית שמתאימה גם לחיטוב ואפשר להתקדם גם בחיטוב במשקלים. לגבי תרגיל העזר אפשרי לבצע אותם בסוף האימון אם יש עוד כוח. למרות שככל שמתקדמים בתוכנית בחיטוב בפרט זה פחות קריטי.