הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזמון הארוחה לאחרי אימון - דיאטת IF

Reflect

משתמש משקיע
2,114
1
נק' מוניטין:
966
2,114
1
אהלן כולם,
אני רוב הזמן קורא בפורום אז אני אתן פרטים מקדימים עלי כי לא הרבה מכירים אותי:
בן 19, שוקל כרגע 77.5 ק"ג, גובה 163 ס"מ.
אני בצבא עושה יומיות, כרגע בחיטוב בדיאטת IF של 7 שעות אכילה ביום ועובד עם תוכנית AB כאשר מהלך האימון שלי הוא: 10דקות חימום באליפטי, אימון כוח ולסיום 20 דקות אירובי בקצב בינוני באליפטי.

השאלה שלי היא כזו - אני שובר את הצום בשעה 4 בצהריים עם 2 פרוסות לחם קל מרוחות חומוס, קופסאת טונה במים וכוס קפה עם חלב ללא סוכר, מחכה שעה - שעה וחצי ומתאמן.
האם כשאני מסיים את האימון אפשר לחכות עד הארוחה כשעה? או שבגלל דיאטת ה-IF הקורטיזול נכנס לפעולה מיד אחרי האימון?

הסיבה בגללה אני לא רוצה לקחת שייק איתי למכון היא בגלל שאני מעדיף לאחד כמה שיותר את הארוחות ולא לאכול מפוזר כדי שתהיה עליה מאוזנת באינסולין ולא קפיצות בין השייק ועד לארוחה.

תקנו אותי אם אני טועה אבל קראתי מאמר פה שטוען כי כל עוד יש לך מזון בקיבה אין חשיבות לדיכוי הקורטיזול לאחר האימון.

תודה רבה:P

איזה דרך עצובה "לשבור" את הצום, טונה חומוס וקפה פיי.
בכל מקרה אין בעיה לחכות שעה אחרי האימון לארוחה\שייק\WHATEVER.

• פותח/ת השרשור
למה עצובה? אני לא אמור גם ככה לאכול יותר מ-300 קלוריות ואין בארוחה הזאת יותר מדי שומנים או סיבים אז מה רע?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית