הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמונות לאחר 5 חודשי חיטוב~ זקוק לעזרה בזיהוי א.ש.

Reflect

משתמש משקיע
2,114
1
נק' מוניטין:
966
2,114
1
טוב ככה, תרחמו עלי, אני יודע שאני מתקדם לאט אבל אני עושה את זה לאט ובטוח..
לפני 5 חודשים חזרתי להתאמן אחרי הפסקה ממושכת (הגעתי לסדיר סוף סוף),
מהרגע שהתחלתי עשיתי רק חיטוב, ולצערי רק אחרי משהו כמו חודש וחצי~חודשיים הבנתי שאני צריך לעשות שינוי דרסטי באוכל והתחלתי לעבוד לפי תפריט (וגם הייתי אצל דיאטן קליני שהדריך אותי קצת).
הנתונים הנוכחיים שלי נכון להיום: בן 19, גובה 163 ס"מ, משקל 77.5 ק"ג.

הינה התמונות של כל התהליך עד עכשיו:

תמונה ראשונה, תחילת החיטוב, 86 ק"ג, 26% שומן, 12/10/2010
dsc01852k.jpg

16/11/2010
dsc01854a.jpg

7/12/2010
dsc01861e.jpg

31/12/2010
dsc01870x.jpg

dsc01871yb.jpg

תמונה עדכנית ביותר, 22/3/2011, משקל 77.5 ק"ג, 21% שומן (לפי המחשב, WTF?)
20110322203359.jpg

20110322203725.jpg

dsc00643if.jpg

dsc00642xa.jpg

כרגע אני בדיאטת IF, שנשברת ב-4 בצהריים וארוחה אחרונה ב-10:30.
אני מתאמן בתוכנית A+B עם אירובי בינוני כל פעם (4 פעמים בשבוע) של 10 דקות חימום, אימון ואז 20 דקות אירובי (אליפטי).

עכשיו כמה שאלות שממש מציקות לי:
1. התחלתי עם 26%, 86 ק"ג, ועכשיו אני 77.5 ק"ג על 21% לפי המשקל הזול בהולמס פלייס.
השאלה שלי היא - איךךךךךך???
זה פאקינג לא הגיוני. אז יכול להיות שירדו קצת נוזלים מהמשקל למרות שעל פני 5 חודשים זה לא נראה סביר, אבל 8.5 ק"ג מ-86 זה יותר מ-10% משקל גוף, אז איך יכול להיות שהורדתי רק 5%? זאת טעות של המכונה או שאולי אני פשוט משלה את עצמי וזה המצב?

2. יש לי פטמות נפוחות כל חיי, ואני סובל מזה. לאחרונה ראיתי כל מיני נושאים שמתייחסים לזה בשם "ג'ינו" ורציתי לדעת אם זה זה. הבנתי שאי אפשר להפטר מזה בלי ניתוח... האם כדי לי לקחת אותו? זה נראה רע?

3. אשמח לזיהוי של א.ש. נוכחי (תמונה נוכחית בבקשה), וגם סיווג של המבנה גוף. הדיאטן שלי בזמנו אמר שאני בין קבוצה 2-3 במבנה הגוף. אני דווקא חושב שאני לחלוטין קבוצה 3. מה אתם חושבים?

4. דבר אחרון, לאיזה משקל יעד אתם חושבים שאני צריך לכוון? 70? או יותר נמוך?

אני מפרסם גם את התפריט+תוכנית אימון שלי אם למישהו יש משהו להעיר לי:

דיאטת Intermittent Fasting
תפריט:

1) ארוחה לפני אימון – (300 קלוריות):
2 פרוסות לחם קל + חומוס + קופסת טונה במים + קפה חזק עם חלב (ללא סוכר)

2) ארוחה אחרי אימון – 50% מסך התפריט (800 קלוריות):

בדר"כ מגוון בגבול ה-800 קלוריות
- יכיל בדרך כלל כ-200 ג' חזה עוף, אורז מלא/2-3 פרוסות לחם קל, סלט ענק, פרי, שייק חלבון של אופטימום עם 300 מ"ל חלב.

3) ארוחה לפני שינה – (400~500 קלוריות):
קופסאת קוטג'/גבינה לבנה 3-5% + 2 יח' חטיף אנרגיה
**או
ברנפלקס עם חלב 3% ותוספת סיבים תזונתיים Benefiber

--------------
--------------

תוכנית אימון A+B:
אימון A:
גב:
פולי עליון צר-משולש 3X(3X10) דרופ-סט
חתירה במכונה צר 4X12,10,8,8 פירמידה
פול-אובר בכבל 3X15
חזה:
פרפר במשקולות + לחיצת חזה במשקולות 12X3 (סופר-סט)
לחיצת חזה בשיפוע חיובי 45 מעלות 10X4
פרפר מכונה 12X3
יד אחורית:
לחיצה צרפתית במוט W + לחיצת חזה צר 10X3 (סופר-סט)
פשיטת מרפק בכבל (12X4)
בטן:
כפיפות בטן בשיפוע שלילי 45 מעלות 4X25 (מנוחות קצרות)
עוד תרגיל ששכחתי את השם שלו עם משקולת אחת חופשית ביד ובזמן עמידה ירידה ועליה לצד (חח אני נשמע כמו אידיוט) 15X3 כל צד

אימון B:
רגליים:
לחיצת רגליים במכונה שיפוע 45 מעלות חיובי 4X12,10,8,8
מכרעיים בסמית' משין 10X3 כל צד
כפיפת ברכיים + פשיטת ברכיים 12X3 (סופר-סט)
כתפיים:
לחיצת כתפיים בסמית' משין 10X3
הרחקת כתף בכבל 12X3
חתירה במכונה רחב 3X12,10,8
יד קדמית:
פטישים חופשי בעמידה 4X12
חופשי בישיבה 3X10
(אני דיי מאלתר ביד קדמית כי רוב התרגילים עם המוט גורמים לי לכאבים ולחץ על המפרקים)
בטן:
אותו אימון כמו ב-A

בין האימוני כוח יש לי 10 דקות חימום לפני, ו-20 דקות אירובי אחרי (אליפטי).

כל תגובה תתקבל בשמחה, רק בבקשה אל תקטלו אותי, אני יודע שיש לי עוד דרך ארוכה.

נערך לאחרונה:
בוא נתחיל מזה שהאימון משקולות שלך לא בדיוק אפקיטיבי, יותר מדי סטים, יותר מידי חזרות.
תרד לכיוון ה 5-8 חזרות ואני אישית בחיטוב מעדיף אימון FBW מה שמשאיר לך יום פתוח לעשות רק אירובי.
תכוון ל 8-10 סטים באימון (בלי להחשיב חימום), 5-8 חזרות ותזרום עם זה.

לגבי השאלות:
1. כל המדדים במכוני הכושר (חוץ ממכון כושר VIM ששם יש לך BOD POD) לא שווים כלום. הם עובדים על הולכה חשמלית שאינה יודעת לזהות בין נוזלים/שומן/שריר. אם תשתה חצי ליטר ותיבדק אתה תעלה 5% שומן לפי המכשיר (בהנחה שנבדקת לפני ששתית באותו הזמן). מכשירים שכאלו טובים רק אם אתה נמדד במצב צבירה דומה לאורך זמן. לדוגמה לאחר השירותים של הבוקר, מבלי לשתות או לאכול שום דבר אתה מקבל תוצאה, לדוגמה 15% שומן. אם אחרי 5 חודשים זה מראה לך באותו הזמן בדיוק באותו היום בדיוק ולאחר השירותים של הבוקר 10% שומן, אזי ירדת 5% שומן אבל זה לא אומר שאתה באמת 10% שומן. בקיצור, מכשירים שכאלו יכולים להראות על התקדמות והמדד להתקדמות אבל לא משקפים את המציאות.

2. לפי התמונות נראה שיש לך ג'ינו. הפיתרון שלך הוא בהחלט ניתוח פלסטי. תלך לייעוץ אצל מנתחים שונים ותבחר לך אחד, עדיף לא אחד זול. ניתוח שכזה יעלה לך בין 9 ל 15 אלף ש"ח, תלוי במנתח, בחומרת המצב ובשיטת הניתוח (ובב"ח שתעשה אותו). זמן החלמה 4-8 שבועות, תוצאות סופיות רואים לאחר כשנה. לא ניתן בד"כ לבצע ניתוח שכזה בקופ"ח, נדרשת סיבה מאוד מיוחדת כדי שיאשרו לך וגם לא ממליץ לעשות דרך הקופת חולים כי אין לך את האפשרות לבחור מנתח.

3. אתה נראה באזור ה 20% שומן לכאן או לשם, לפני כן היית באזור ה 25-28%.

4. אין דבר כזה משקל יעד, הכל שאלה של לאן אתה רוצה לרדת ועד כמה נמוך. אם אתה רוצה "קוביות" אתה תצטרך לרדת לאזור ה 62-65 ק"ג.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
בוא נתחיל מזה שהאימון משקולות שלך לא בדיוק אפקיטיבי, יותר מדי סטים, יותר מידי חזרות.
תרד לכיוון ה 5-8 חזרות ואני אישית בחיטוב מעדיף אימון FBW מה שמשאיר לך יום פתוח לעשות רק אירובי.

לגבי השאלות:
1. כל המדדים במכוני הכושר (חוץ ממכון כושר VIM ששם יש לך BOD POD) לא שווים כלום. הם עובדים על הולכה חשמלית שאינה יודעת לזהות בין נוזלים/שומן/שריר. אם תשתה חצי ליטר ותיבדק אתה תעלה 5% שומן לפי המכשיר (בהנחה שנבדקת לפני ששתית באותו הזמן). מכשירים שכאלו טובים רק אם אתה נמדד במצב צבירה דומה לאורך זמן. לדוגמה לאחר השירותים של הבוקר, מבלי לשתות או לאכול שום דבר אתה מקבל תוצאה, לדוגמה 15% שומן. אם אחרי 5 חודשים זה מראה לך באותו הזמן בדיוק באותו היום בדיוק ולאחר השירותים של הבוקר 10% שומן, אזי ירדת 5% שומן אבל זה לא אומר שאתה באמת 10% שומן. בקיצור, מכשירים שכאלו יכולים להראות על התקדמות והמדד להתקדמות אבל לא משקפים את המציאות.

2. לפי התמונות נראה שיש לך ג'ינו. הפיתרון שלך הוא בהחלט ניתוח פלסטי. תלך לייעוץ אצל מנתחים שונים ותבחר לך אחד, עדיף לא אחד זול. ניתוח שכזה יעלה לך בין 9 ל 15 אלף ש"ח, תלוי במנתח, בחומרת המצב ובשיטת הניתוח (ובב"ח שתעשה אותו). זמן החלמה 4-8 שבועות, תוצאות סופיות רואים לאחר כשנה. לא ניתן בד"כ לבצע ניתוח שכזה בקופ"ח, נדרשת סיבה מאוד מיוחדת כדי שיאשרו לך וגם לא ממליץ לעשות דרך הקופת חולים כי אין לך את האפשרות לבחור מנתח.

4. אין דבר כזה משקל יעד, הכל שאלה של לאן אתה רוצה לרדת ועד כמה נמוך. אם אתה רוצה "קוביות" אתה תצטרך לרדת לאזור ה 62-65 ק"ג.

בהצלחה.
כתבתי תגובה שעה והיא נמחקה לי פפפאקקק :|

בכל מקרה,

תודה על התגובה שלך,
ברור לי שאין דבר כזה "משקל יעד", כנראה שלא ניסחתי כמו שצריך, התכוונתי לשאול כמה ק"ג נוספים אני אצטרך להוריד כדי להגיע לאיזור שבו אני יכול להפסיק עם החיטוב? (12~13 א.ש. נדמה לי? תקן אותי אם אני טועה)

בקשר לזמן שלקח כל התהליך - האם הוא ארוך משמעותית מזמן ממוצע? ובכמה זמן אפשרי להוריד את ה-10 ק"ג הנוספים שעלי כדי שזה יחשב זמן סביר?
כי אני פשוט מרגיש מיואש מהאורך של התהליך. ברור לי שאני עושה דברים לא בסדר אחרת ב-5 חודשים זה לא סביר להוריד רק 5~8 א.ש., אני רק לא יודע מה..

בקשר לג'ינו, אין לי את הכסף, ואני בצבא ככה שזה בעייתי. כנראה שאחרי הצבא אני אעשה את הניתוח. כשהייתי לפני כחצי שנה בפרופורציה שמעתי על מקרים שלא מצליחים/נשארות צלקות ככה שזה הרתיע אותי.

לגבי המדדים - אם זה כל כך לא מדויק, איך אני אדע א.ש.? יש איזה מכשיר שאני יכול לקנות לבית? כל הזמן הזה הייתי מתבסס על התוצאות של המשקל במכון, יש לי לוג שמור שמה במחשבים אבל אם כל זה שווה לתחת אולי צריך לחפש מקום אחר..

ולגבי התוכנית אימון אולי באמת כדי לשנות אותה, אני אחפש מאמרים על FBW מחר.

תודה 😃

שמעתי שיש הורמון כלשהו שלוקחים ולפעמים זה עוזר לג'ינו, אולי שווה לך לברר על זה?
ובקשר לאחוזי שומן כן בד"כ ב12-13 רואים קוביות אבל זה תלוי איך השומן מתחלק בגוף לפי הגנטיקה, יכול להיות שתראה רק על 8 ויכול להיות שתראה על 15...
איך תדע אחוזי שומן? כמו שמשה אמר - אתה עכשיו על 20 אחוז בערך, תלך מחר\מחרתיים בבוקר בלי לשתות על בטן ריקה ותראה כמה אחוזי שומן המשקל מראה, אחרי עוד חודש תלך עוד פעם באותו זמן בבוקר על בטן ריקה והירידה שתראה היא הירידה מ 20. (כמובן שיש גם קליפר אבל לדעתי זה דרך סבבה כמו שאמרתי).

אנטי אסטרוגן עוזר רק במקרה שעשית סייקל ויש עיקצוצים בפיטמות או דברים בסיגנון, זה לא עוזר למי שיש ג'ינו מבחינה אסטית אלא יותר בעיה הורמונאלית קיימת.
בקשר לאורך התהליך, אתה לא בגירעון קלורי שלילי מספק, או שתאכל פחות אוכל או שתעלה יותר את אימוני האירובי שלך וככה התהליך ילך יותר מהר.
בקשר למשקל, להוריד 10 ק"ג יכול לקחת 3-5 חודשים.
בקשר למצב ההתקדמות שלך, תסתכל על המשקל תעזוב את האחוזים זה לא שווה כלום.
בקשר לרפרופורציה, אני לא ממליץ עליהם וכדאי ללכת למנתח פרטי שלא קשור לאף גוף כזה או אחר.

בגדול אני מסכים עם משה. אני רק אחזק ואומר שצריך סבלנות סבלנות סבלנות אין מה לעשות נקודת הפתיחה שלך ממש לא ובה וכמו שאמרת אין לך ניסיון אז אתה עושה טעויות (הגיוני וזה בסדר) אני ממליץ לך להמשיך עם עזרה מקצועית בשלב הזה. (דיאטן קליני) שילוה אותך בתהליך הוא גם אמור לבדוק אותך בחינת % שומן ומשקל בכל פגישת עדכון. לגבי הגיינו. האם היית שמן שהיית ילד? אני מניח שמעולם לא היית רזה או שרירי. לדעת זה לא גיינו אלה מצבורי שומן. תמשיך לעבוד חזק ולהשקיע בסוף תקרה תוצאות. ושוב תהייה סבלני על תצפה למהפך בין לילה זה קורה.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על התגובות..
MOONLight - אני מכיר את המדריך הזה בע"פ... מה גם שאני בIF אז לבנות תפריט לא ממש רלוונטי.
ו23 א.ש. כרגע? זה אומר שירדתי 3% ב-5 חודשים. איך יכול להיות שעל גבי המשקל זה 8.5 ק"ג?

adimenia - התאכזבתי מאוד מהרמה של הדיאטן הקליני. למרות שהוא אחלה בנאדם הוא פשוט היה סותר את עצמו וכשהייתי מביא לו מאמרים או דברים מהפורום ומהפורטל הוא לא היה מבין על מה אני בכלל מדבר (העמסת פחמימות בחיטוב, דיאטות צום IF למינהן ועוד כל מיני).

Moshe - למה להתרחק מפרופורציה? ואם לא הם אז איך אני מגיע לאותו מנתח פרטי?
ד"א לא נשארת צלקת אחרי זה? :|

האם כדי לי להמשיך לדבוק בIF בינתיים? כי היא לא משהו שאני מנסה הרבה מדי זמן. ניסיתי אותה למשך כמה ימים לפני כחודש, ואז נאלצתי לעבור ניתוח, וביום ראשון האחרון חזרתי אליה ואני מתכוון להתמיד בה.

ודבר אחרון - בקשר לFBW, מצאתי בפורטל את התוכנית הזאת:
http://www.kilogram.co.il/609/תוכניות-אימונים-לתקופת-החיטוב/

(תוכנית חיטוב 3 פעמים בשבוע FBW)

עכשיו ככה - האם זה לא כולל את החימום והאירובי בסוף?
והאם הסקוואטים מומלצים לכל אחד? עברתי 2 ניתוחים בגב בעבר ואני קצת חושש מהתרגיל הזה.

תודה

אתה לא היית לפי דעתי 26 א.ש בתחילת הדיאטה היית באיזור ה30 א.ש. הירידה הייתה ברובה נוזלים פלוס שומן.

דבר נוסף, ממליץ לך לבצע דיאטה רגילה - ותמיכה במה שמשה אמר לבצע אימונים עצימים ולא אימוני נפח. אין טעם במצב של גירעון שלילי.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אתה לא היית לפי דעתי 26 א.ש בתחילת הדיאטה היית באיזור ה30 א.ש. הירידה הייתה ברובה נוזלים פלוס שומן.

דבר נוסף, ממליץ לך לבצע דיאטה רגילה - ותמיכה במה שמשה אמר לבצע אימונים עצימים ולא אימוני נפח. אין טעם במצב של גירעון שלילי.

בהצלחה
למה לא IF?

למה לא דיאטה מאוזנת ורגילה ולא דיאטה שתוקעים אוכל בחלון של 4-8 שעות.

• פותח/ת השרשור
למה לא דיאטה מאוזנת ורגילה ולא דיאטה שתוקעים אוכל בחלון של 4-8 שעות.
עבדתי לפי תפריט של 1600 קלוריות ב-6 ארוחות ביום והרגשתי שאחרי חודשיים שזה מאבד מהאפקטיביות שלו.. רציתי לגוון ולהכניס את הגוף ל'שוק'.

אין צורך ב6 ארוחות. אם אתה רוצה לשבור שגרה - אז העמסה אחת ל10-14 יום. לפי מה שכתוב במדריך.

אין מה לעשות בחיטוב צריך המון סבלנות והתמדה.

לגבי השאלות:

בהצלחה.

משה אתה בטוח שאתה לא מתבלבל, לפי מה שאני הבנתי זה ככל שהאחוז מים גבוה יותר ככה המשקל הזה מראה על אחוז שומן נמוך יותר, ולהפך.

סתם להביע את דעתי האישית,
אני דווקא כן חושב שזה גינקומסטיה.

אני שמח שאין לך כסף לרוץ למנתח. לפי דעתי תרד קודם לסביבות ה-13% שומן ואז תחליט אם זה עדיין בעיה. לדעתי, כרגע יש סיכוי מאוד לא קטן שזה פשוט שומן שירד ברגע שתרזה.

אתה יכול להמשיך עם ה- IF או לא, אני לא חושב שזה נותן יתרון גדול אבל אם זה נח לך אז שווה להמשיך. אתה חייב לדעת כמה קלוריות אתה אוכל, בין אם זה בעזרת תפריט קבוע או על ידי מעקב יום יומי. ה- IF לבדו לא יבטיח שתהיה במאזן שלילי והוא בטח לא תחליף למאזן שלילי.

כמו שכתבו פה, זה דורש המון סבלנות והתמדה.

עזוב את המאמנים 99.999999% מטומטמים גמורים שאני מתבאס לבקש מאחד שישמור עלי בבנץ' רק כדי לא לשמוע את השטויות שהוא יהיה חייב לזרוק לי תוך כדי הסט ויהרוס לי את הריכוז.
תלמד את התרגילים לבד ותעלה סרטונים כדי שתהיה בטוח בטכניקה זה לא מדע אטום אני ועוד כמה שאני מכיר למדו את התרגילים הבסיסיים והחשובים לבד והכל בסדר.

דבר שני תשכח מג'ינו אני חושב שברגע שתגיע ל א.ש נמוך (אזור ה12) ועם מספיק מסת שריר כבר לא יהיה אכפת לך מטיפה ג'ינו שיש או אין לך ובכל מקרה אני בטוח שאף אחד לא יראה שיש לך (אלה אם כן זה מישהו ממש מבין או רופא)

דבר שלישי התוכנית שעשית לא שווה כלום (עשיתי פעם משהו דומה במצב כמו שלך ולא התקדמתי מילימטר) קח תוכנית מהפורטל אני ממליץ על טקסס או הלינארית (אישית מאד אהבתי את הטקסס בחיטוב) ותעשה אותה כמו שרשום ותנסה לעלות משקלים משבוע לשבוע ולהתחזק אני חושב שאתה במצב שיכול להיות שתצליח עוד להגדיל מסת שריר תוך כדי חיטוב

דבר אחרון אם אתה ממש רוצה להשאר על הדיאטה הזאת סבבה - כל מה שעובד בשבילך זה טוב - אני יודע את זה מנסיון. אישית אני חושב שעדיף פשוט לאכול קצת (נניח 600 פחות מניטרלי) אבל אני עדין חושב שאחת לכמה זמן (נניח שבועיים) גם בדיאטה כמו שלך תעשה העמסה לצרכים פסיכולוגיים ופיזיולוגיים כדי שלא תתקע וכדי שהגוף לא יכנס למצב "מצוקה" או משהו

שורה תחתונה מאחל לך בהצלחה ותמשיך עם החיטוב ביחד עם אימונים עצימים

זה הרבה הרבה יותר טוב ממה שעשית מקודם אבל זה עדין לא מושלם - יותר מדי חזרות ועבודה על ידיים ובטן זה לא מועיל בכלל בטח שלא בחיטוב

עדיף תקח טקסס מת'וד או לינארית (ביל סטאר 5X5 לינארית)

יש לי פה קובץ שהעלתי אקסל של וריאציה של טקסס שאני עובד איתה בחיטוב אם אתה רוצה:
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=267911&postcount=23

למרות שרשמתי שם ביום נפח 3X5 תעשה 5X5 כמו בתוכנית. (אני התחלתי להכשל בסקוואט בעצימות אחרי כמה שבועות ב5X5 סקוואטים ביום נפח...)

• פותח/ת השרשור
זה הרבה הרבה יותר טוב ממה שעשית מקודם אבל זה עדין לא מושלם - יותר מדי חזרות ועבודה על ידיים ובטן זה לא מועיל בכלל בטח שלא בחיטוב

עדיף תקח טקסס מת'וד או לינארית (ביל סטאר 5X5 לינארית)

יש לי פה קובץ שהעלתי אקסל של וריאציה של טקסס שאני עובד איתה בחיטוב אם אתה רוצה:
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=267911&postcount=23

למרות שרשמתי שם ביום נפח 3X5 תעשה 5X5 כמו בתוכנית. (אני התחלתי להכשל בסקוואט בעצימות אחרי כמה שבועות ב5X5 סקוואטים ביום נפח...)
בשביל מה צריך כמה תוכניות אימון? לא מספיקה תוכנית אחת לכל 3 האימונים בשבוע?
ולמה לא עובדים על הבטן והידיים בחיטוב? גם את המסה שלהם אני רוצה לשמר חח..

אתה מתכוון למה זה מחולק לנפח-התאוששות-עצימות? זה בנוי ככה כדי שתוכל להתקדם הכי טוב הכי הרבה זמן התקדמות שבועית, זה נקרא פריודיזציה ויש מאחורי זה הרבה הגיון וידע אני לא מתיימר להבין מספיק כדי להסביר את זה אני רק יודע שזה עובד. בכל מקרה הסוג אימון הוא FBW אם תשים לב ויש מספר מאד קטן של תרגילים מורכבים עם עצימות גבוהה (גם היום נפח הוא יותר עצים ממה שאתה רגיל אליו בתוכניות "הרגילות" שהמאמנים נותנים)
"תוכנית אחת" כמו שאתה קורא לזה בעצם זאת תוכנית עם אותם התרגילים/חזרות/סטים כל השבוע ואלה אם כן אתה במצב שאתה יכול להתקדם כמו בSS - זאת אומרת התקדמות מיום ליום- אתה לא תצליח להחזיק בה בכלל אם לא תעשה איזושהיא מניפולציה של עצימות או נפח או משהו.
וSS לא חושב שתתאים למישהו במצב שלך כי צריך לאכול המון - בהחלט מעל ה3000 קלוריות למישהו במשקל שלך.

הבטן שלך תחטוף מספיק מהסקוואטים והדדליפט והפרס אפילו ככה שאין צורך - אם אתה רוצה אתה יכול להוסיף את זה ליום נפח כתרגיל עזר אחרי כל שאר האימון אבל אתה בטח כבר תיהיה גמור לגמרי וזה טפשי לעשות את זה.
הידיים יעבדו קשה כל השבוע אין צורך עבודה נוספת. ביום הנפח רשמתי בקובץ 2 סטים על הידיים כתרגיל עזר אבל כמעט אף פעם לא יוצא לי לעשות את זה (וטוב שכך) כי הידיים פשוט גמורות משאר האימון

כנ"ל לגבי הלינארית פשוט החלוקה שם קצת שונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית