הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב בלינארית ואימונים לצבא

• פותח/ת השרשור nSmB
  • פורסם בתאריך

nSmB

משתמש מתחיל
45
0
נק' מוניטין:
5
45
0
אני מתחיל עכשיו חיטוב בmadcow שמשלב ריצות.

האם מומלץ לקחת מנוחה טוטאלית מהאימונים במקום חלק מהשבועות דילואד בהתחלה?, כי מבחינה פרקטית זה נוח לי מאוד, השאלה היא זה מומלץ משאר הבחינות?

ובלי קשר זה די מבאס להתחיל את התוכנית בדילאוד שאני עוד בתחילת החיטוב ומסוגל לעלות במשקלים, אולי כדאי לתחילל בראבק ולעשות את הדילואד דווקא באמצע?

עכשיו בנוגע לריצות, יש לי גיבוש באוקטובור ובנתיים אני רוצה לשפר את הכושר, כדאי להוריד חלק מהסקוואטים לטובת ריצות? כשהשיקול היחידי הוא מה יהיה הכי טוב לצבא.

ושאלה אחרונה היא בקשר לתרגילי עזר, כדאי להוסיף?
כי ידיים ונפח בכללי חשובים לי, השאלה היא אם זה משנה בחיטוב?

גם אני בידיוק עכשיו מתחיל את התוכנית.. ממש בעוד 20 דקות D:
לפי מה שהבנתי תשאיר את הדילואוד הזה.. לא סתם ככה התוכנית הזאת בנויה.. זה כמו שבSS מתחילים מ80% ככה פה.. היא מסודרת שכל שבוע תעלה ב2.5% במשקלים (תודה רבה לסייבורג HB שהסביר לי)
וברור שלא מומלץ ולא כדאי לקחת מנוחה טוטאלית במקום השבועות דילואוד

1. לפי דעתי לא כדאי לקחת מנוחה - אלא להתחיל את התוכנית בהדרגה. בזמן הקל של התוכנית תוכל לבצע יותר ריצות כי האימונים פחות עצימים.

2. לגבי הורדת אימונים זה תלוי כבר בהתקדמות שלך וביכולת שלך להתאושש. ההיגיון\ניסיון אומר שאם הריצות הם אינטנסביות ובייחוד בחיטוב זה גובה את המחיר באימונים - כמה\איך ומתי זה כבר עניין שלך.

3. לגבי תרגילי עזר אני בעד אבל רק כעדיפות שנייה לתרגילים החשובים. כלל נפח לא כ"כ חשוב בחיטוב כי גם ככה אין גדילה משמעותית בשריר אם בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית