הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחיזה בלחיצת חזה- "שבירה" של שורש כף היד.

goalkeeper01

משתמש פעיל
300
6
נק' מוניטין:
256
300
6
שלום לחברי הפורום.
המאמן בחדר כושר שאני מתאמן בו, כל הזמן מעיר לי על זה שאני "שובר" את שורש כף היד.
קצת קשה לי להסביר אבל אני אנסה להסביר את זה ככה.
תסתכלו על היד שלכם שהיא ישרה, הזווית בין האגודל ליד היא 180 (ישר). ובזמן לחיצת החזה, הזווית בין האגודל לשורש כף היד הוא בערך 90 מעלות.
שאני מנסה ליישר את זה (אני לא מצליח לגמרי כמו שהוא מצפה לישר את היד).
אני מקווה שהבנתם כי הוא חוזר ואומר לי שזה עניין של זמן עד שיהיה לי דלקת ועד שאני לא אלמד להחזיק את המוט כמו שצריך אני לא אוכל לעלות במשקלים..
אני לא לוחץ מספיק (כמו שאני מצפה מעצמי)
50 קילו 10X3 (מתאמן מתחיל בחד"כ -3 חודשים) בן 16 וחצי.
ישנם הסברים או סרטונים לגבי האחיזה של המוט שיכולו לעזור לי?

תחפש יש כאן נושא שפתחו לא מזמן שבו EMZ או מישהו שם את כל סרטוני הטכניקה של דייב טייט. אני חושב שהוא מדבר גם על האחיזה.

הוא צודק ב100%.

אתה לא עושה במקרה Suicide grip (האגודל בצד של שאר האצבעות)?

בכל מקרה, שהמוט ישב על החיבור שבין האגודל לאצבע, וגם אם זה לא בדיוק 180 מעלות, זה סבבה.. יכולה להיות סטייה קלה אחורה..

יש שבירה קלה של כף היד כך שהמוט יושב בדיוק מעל למפרק כף היד (החיבור של כף היד עם האמה).

בסרטונים שאני זוכר של דייב הוא עושה את הלחיצות באחיזה לא סגורה, אבל אתה תבצע את האחזיה כאחיזה סגורה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
יש שבירה קלה של כף היד כך שהמוט יושב בדיוק מעל למפרק כף היד (החיבור של כף היד עם האמה).

בסרטונים שאני זוכר של דייב הוא עושה את הלחיצות באחיזה לא סגורה, אבל אתה תבצע את האחזיה כאחיזה סגורה.

http://www.youtube.com/watch?v=PMXHIBFEfOw

תודה, הסרטון עזר לי מאוד.
שהוא אומר איך לא לעשות, זה בדיוק מה שקורא לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית