הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ דלקת בכתפיים

סער ז'אק

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
חזרתי להתאמן אחריי 4 חודשים של טיפול עם כדורים בדלקת בשתי הכתפיים.
זה כבר לא כואב לי אבל אני עדיין מרגיש את זה האורטופד אמר לי לחזור להתאמן ממש חלש ולבוא אליו עוד חודש.
עכשיו פה הקטע מאמן אחד אמר לי לא לחזור לתוכנית שלי ישר אלה לעשות אובראול לזמן מה כאילו FBW הכי התחלתי שיש,מאמן אחר אמר לי גם לעשות FBW אבל לא להתאמן על הכתפיים ספציפית ואחרי שאני ירגיש יותר טוב להתאמן עלייהן במשקלים נמוכים.

אז אני יודע שכל מאמן יגיד לי משהו אחר,אז אני שואל אתכם..

איך לחזור להתאמן ? קחו בחשבון שזה כבר לא כואב אבל כן מורגש.

זה אישי ותלוי בפציעה שהייתה ובדרכים שטיפלת בה. אתה יכול להסתפק בינתיים בעבודה "עקיפה" על הכתפיים - לחיצות חזה ומתח - וגם אז לא להגזים (שלושה סטים בעצימות בינונית, ותבנה את זה לאט). עזוב כרגע תרגילים לכתפיים (פרס, הרחקה או מה שלא יהיה).

מסכים עם לטיסימוס, ותזכור שהכי חשוב זה לחזור בהדרגה!!!
אין דבר יותר מבאס מאשר פציעות שחוזרות!

בכללי כתפיים זה החלק שהכי סובל באימונים ומשום מה אנשים נוטים לאנוס אותם בתרגילים.

סתם לדעת, איפה המיקום של הכאב בכתפיים שלך? אתה יודע ממה נגרם?

אני אומר לך מנסיון מר שלי עם דלקת בכתף אחת שהשבית אותי לחודשיים.
תחזור להתאמן באיזי איזי ...תעשה למשל תרגילים עם הרבה חזרות ( 20 - 25 ) לתרגילים שכתפיים מעורובות למשך שבועים שלוש ותראה מה המצב.

• פותח/ת השרשור
מסכים עם לטיסימוס, ותזכור שהכי חשוב זה לחזור בהדרגה!!!
אין דבר יותר מבאס מאשר פציעות שחוזרות!

בכללי כתפיים זה החלק שהכי סובל באימונים ומשום מה אנשים נוטים לאנוס אותם בתרגילים.

סתם לדעת, איפה המיקום של הכאב בכתפיים שלך? אתה יודע ממה נגרם?

כתף אחורית בהתחלה היה כתף שמאל בטיפול עם כדורים זה עבר ואחר כך כתף ימין התחילה לכאוב ושמאל חזרה איתה ביחד.

בעיקרון טכניקה לקויה הרחקה אופקית בקרוס אובר.
אני כבר 4 חודש על כדורים אנטי דלקתיים שאני לוקח זה רק כואב יותר..הבעיה שאני עדיין מרגיש את זה ואני לא יודע עם כל כאב קטן זה דלקת או גירויי של השריר.

נערך לאחרונה:
הדבר הלקוי הוא לא הטכניקה של התרגיל הוא התרגיל עצמו (הרחקה אופקית בקרוס אובר). בדיעבד אתה בטח מבין שלא הייתה לך שום סיבה בעולם לעשות אותו. ה Teres minor וה Infraspinatus מאוד רגישים ופוצעים אותם מאוד מהר..

לי הכאבים באזור הזה התחילו ככה"נ מהרחקת כתפיים. שבועיים של בנץ' פרס, פרס בעמידה, סקוואט ודדליפט במשקלי נוצה ל25 חזרות פתרו את העניין..

• פותח/ת השרשור
הדבר הלקוי הוא לא הטכניקה של התרגיל הוא התרגיל עצמו (הרחקה אופקית בקרוס אובר). בדיעבד אתה בטח מבין שלא הייתה לך שום סיבה בעולם לעשות אותו. ה Teres minor וה Infraspinatus מאוד רגישים ופוצעים אותם מאוד מהר..

לי הכאבים באזור הזה התחילו ככה"נ מהרחקת כתפיים. שבועיים של בנץ' פרס, פרס בעמידה, סקוואט ודדליפט במשקלי נוצה ל25 חזרות פתרו את העניין..

המקום היחידי שאני יכול לעשות סקוואט או פרס בעמידה זה בסמית'משין,דדליפט בכלל אין מקום ומוט לדד ליפט אני צריך להוריד מהבנץ' שזה יוצר פקק ענק במכון וגם אז אין שם פשוט מקום לעשות דדליפט כמו שצריך.

מקסימום תשתמש במשקולות חופשיות, אתה לא הולך להעמיס משקל או משהו..

ולך למכון בשעות המתות כמו שאני עושה..

אתה מדבר על התרגיל הזה??

http://www.exrx.net/WeightExercises/DeltoidPosterior/CBRearLateralRaise.html

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית