הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל חיטוב

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
היי,
טוב אני החלטתי לסיים מסה ולהתחיל חיטוב.
עכשיו אין לי אחוז שומן מטורף ישלי בערף 16 אחוז ורובו בבטן אם זה משנה...
איזה סוג דיאטה מומלץ לעשות כדי לעשות הכי פחות נזק לשריר (לאבד משריר) בהתחשב שזה רק 16 אחוז שומן אולי 15
וכמה זמן צריך ניטרלי?
אהה אגב, אין לי תוספים המקסימום שאני יוכל לקנות זה אומגה 3 כי הבנתי שזה מקור שומן כמעט היחידי בתפריט חיטוב.

• פותח/ת השרשור
יש מדריך לחיטוב בפרוטל בניית תוכנית עם התחלת גירעון קלורי

כ20% מהתפריט יהיה שומן
2 גר חלבון לכל קילו ממשקל הגוף
היתר פחמימה

כדאי להתחיל מנייטראלי או גרעון לא גדול בהתחלה ולהגדיל אותו

http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
תודה גם אני ראיתי,
בכללי המטרה שלי זה 8 אחוז כרגע 16 בלי לאבד שריר כמעט .
אז אתה אומר שזה הכי מומלץ לזה? ראיתי גם את ה"דיאטת כאסח" מה איתה?

כדאי להתחיל מהדיאטה רגילה ומאוזנת. עם שם אתה ממש נתקע אפשר לשקול צעדים נוספים כמו שימוש בדל פחמימה.

אבל אפשר לרדת גם לאחוז שומן נמוך באמצעים רגילים.

דגש חשוב זה צריכת חלבון ושומן .

אני מניח שלא עשית חיטוב מעולם. צריך להכיר את הגוף שלך ואיך הוא מגיב לדיאטות שונות לפני שתרוץ לעשות PSFM(דיאטת הכסאח שראית בטח בפורטל) ושאר התעללויות..
תעבוד לפי המדריך ותן מבט גם בפרוטוקולים לשומן עיקש שגם נמצאים בפורטל - הם מתאימים לאחוזים יותר נמוכים.

דבר אחרון, מה יש לך לחפש ב8%? קשה ולפי דעתי מיותר לרדת מ9,10%. אני מניח שתסכים איתי שתגיע לאזור הזה...

מנסיון אישי, הורד בהדרגה את הפחמימות, ראשית כל את הלחם, הדגנים והסוכרים.
דאג לצרוך מספיק חלבון (אני חושב שאתה פה מספיק זמן כדי לדעת כמה ;)) ושומנים איכותיים.
זה ידאג לכל.

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה כולם אני מקווה שאני יצליח , אחד הדברים השנואאים עלי זה לרוץ חחח
ובקשר לזה ששאל למה 8 - ברור שיש מצב שאני יעצור לפני תלוי איך אני יראה, אני לא מחפש ורידים כל הגוף ולסבול זה בטוח.

אחד הדברים השנואאים עלי זה לרוץ חחח

למרות שמאוד מומלץ אתה לא חייב לרוץ, זה רק כלי עזר בשבילך להגדיל את הגירעון הקלורי.
אם החלטת כן לשלב אירובי(לא חייב להיות רק ריצה, כדאי לגוון) אז תעשה את זה במידה. העומס על הרגליים גדל וההתאוששת גם ככה נפגעת.

סבבה תודה כולם אני מקווה שאני יצליח , אחד הדברים השנואאים עלי זה לרוץ חחח
ובקשר לזה ששאל למה 8 - ברור שיש מצב שאני יעצור לפני תלוי איך אני יראה, אני לא מחפש ורידים כל הגוף ולסבול זה בטוח.

אז 8 זה לא המספר בשבילך.

תגיע ל12-11 זה גם חיטוב סבבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית