עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עלית 40 קילו בשנה בערך. ואתה רוצה לומר לי שהעלית מ15 א.ש ל18 א.ש - כלומר ~4 קילו של שומן?
מתמטיקה זה לא הצד החזק שלך, אה?
10.02 = 70*0.15 - 0.19 * 108
בהתחשב בכך שאפילו זה נשגב מבינתך, לא נראה לי שאתה בעמדה לייעץ לאנשים בנוגע לכל נושא שהוא.
ככה נראתי 37 קילו פחות בערך , לפני שבוע התחלתי חיטוב , אתה יכול לתת לי בבקשה קישור לתוכנית אימונים שמתאימה לשלב שאני נמצא בו ? תודה
בקשר למשקלי עבודה , אני לא עובד לפי השיטות שיש פה , לפי התוכניות שאנשים מפרסמים פה הם עושים ממש קצת חזרות , אני עושה גם בסט אחרון מעל מעל 7-8 , סך הכול עדיף לעלות במשקל ולעשות קצת חזרות? כי הבנתי שככל שעושים פחות חזרות ויש ממש עומס בקצת חזרות האלה יש יותר סיכויים לפציעה (?)
בקשר למשקלי עבודה , אני לא עובד לפי השיטות שיש פה , לפי התוכניות שאנשים מפרסמים פה הם עושים ממש קצת חזרות , אני עושה גם בסט אחרון מעל מעל 7-8 , סך הכול עדיף לעלות במשקל ולעשות קצת חזרות? כי הבנתי שככל שעושים פחות חזרות ויש ממש עומס בקצת חזרות האלה יש יותר סיכויים לפציעה (?)
108 קילו לגיל 17 זה מצוין!
אבל עם כזאת כמות של שריר שאתה טוען
אמורה להיות אחריות גדולה (זאת דעת הפורום,ודעתי גם כן)
לא יתכן שאתה תלחץ 80 קילו שזה אפילו לא 0.80 ממשקל גופך,זה ממש קצת.
תעלה תמונה של רגליים.
אני מקווה מאוד שהתכוונת 80 בכל צד שזה יוצא 180,וזה זה כבר הגיוני יותר
---------- התגובה התווספה ב 01:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:43 ----------
ראיתי כרגע את התמונה שהעלית,נראה באמת 20 % שומן.ועלייה כזאת היא מכובדת,אתה תיראה טוב לדעתי אחרי חיטוב אבל לא כמו שציפית.
אבל שוב,אתה מאוד חלש יחסית למשקל שלך.
אתה באמת מביא לזה:זה בדיוק הקטע, הוא לא חלש כ"כ יחסית למסה השריר האמיתית שלו. אני לא מנסה לפגוע אבל הוא הרבה מעבר ל20 א.ש, יש לבן אדם 25-26 א.ש.
אני באמת מקווה שהוא ישנה גישה בנושא אימונים ותזונה יתחיל להרים כבד עם תוכנית כוח עצימה ומסודת, בחיטוב. והקפדה על תזונה.
15 קילו שריר בשנה? באיזה סרט אתה חיי?אני לא מבין מה אתה רואה בדיוק בתמונה כשהוא עם חולצה חוץ מידיים...
הוא אכן עלה 40 ק"ג בשנה אבל אל תשכח שהוא בן 16 ועדיין גובהה וגודל.
נגיד שתאורטית הוא עלה 15 ק"ג שריר בשנה, עוד 5-8 ק"ג נוזלים זה משאיר אותו עם 17 ק"ג תאורטית של שומן (עלייה). בהנחה שהוא לא עלה בגובה בזמן הזה.
נגיד שהוא היה 14% על 70 ק"ג זה 10 ק"ג שומן לערך + נגיד 15 ק"ג של שומן שיש לו כרגע זה 25 ק"ג של שומן. מתוך 107 ק"ג של מסת גוף יש לו באזור ה 24% שומן (שוב הכל תאורטי וממש לא מדוייק).
בכל מקרה לפי התמונה האחרונה זה ממש לא נראה 20%+, יכול להיות שהתאורה מטעה, הזווית של הצילום ועוד הרבה דברים אחרים.
המסקנה היא שאני לא חושב שזה משנה, שיעשה חיטוב, ירד 10-15 ק"ג ויראה איך הוא ממשיך משם.