הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט ודדליפט

Tortia

משתמש מתחיל
174
3
נק' מוניטין:
-113
174
3
היום פעם ראשונה במכון ניסיתי סקוואט חופשי ודדליפט ..
בהתחלה עשיתי משקל קלים ועברתי לכבדים חח,בדדליפט לא הייתי בעיה (חוץ מזה שאנשים התסכלו עליי כמו לאדע מה..קצת מפריע ככה להתאמן חח)
אבל בסקוואט חופשי..קודם כל אחרי שעשיתי סט כבד מאוד (ירדתי קצת מתחת ל 90מעלות) עם משקל כבד יחסית..ואחרי הסט הרגשתי כאילו אני רוצה להקיא זה קרה לכם פעם? ממש הרגשתי כאילו אני עוד שניה מקיא חחח,וכאב לי הגב התחתון אחרי זה ..גם לכם זה קרה?

היום פעם ראשונה במכון ניסיתי סקוואט חופשי ודדליפט ..
בהתחלה עשיתי משקל קלים ועברתי לכבדים חח,בדדליפט לא הייתי בעיה (חוץ מזה שאנשים התסכלו עליי כמו לאדע מה..קצת מפריע ככה להתאמן חח)
אבל בסקוואט חופשי..קודם כל אחרי שעשיתי סט כבד מאוד (ירדתי קצת מתחת ל 90מעלות) עם משקל כבד יחסית..ואחרי הסט הרגשתי כאילו אני רוצה להקיא זה קרה לכם פעם? ממש הרגשתי כאילו אני עוד שניה מקיא חחח,וכאב לי הגב התחתון אחרי זה ..גם לכם זה קרה?

תתרגל שאנשים נועצים מבטים בתרגילים האלה זה מעצבן אני םשוט נועץ בהם מבטים בחזרה חח

בימים הטובים שעשיתי סקוואטים כבדים אחרי כמה אימונים (2-3) הגעתי למסקנה שלאימון רגליים צריך לבוא עם בטן ריקה!!! (כלומר לאכול 3 שעות ככה לפני האימון) כי אם לא היא מהר מאוד תיהיה ריקה אם תרצה או לא תרצה.

• פותח/ת השרשור
קולדפייר-איך עושים סקוואט מלא?
טרקסוס-אהה סבבה אחי אני יאכל לפחות 3שעות לפני אימון חחח כי באותו היום אכלתי לפני אימון בננה ועוד הרבה פסטה..
אנימל-כה אחי ,סתם רציתי לעבוד קצת כבד,אני מעכשיו יעבוד מאוד קל יתרגל הרבה טכניקה עד שזה יבוא לי אוטומטית ואז ... 😵‍💫🥊

קולדפייר-איך עושים סקוואט מלא?
טרקסוס-אהה סבבה אחי אני יאכל לפחות 3שעות לפני אימון חחח כי באותו היום אכלתי לפני אימון בננה ועוד הרבה פסטה..
אנימל-כה אחי ,סתם רציתי לעבוד קצת כבד,אני מעכשיו יעבוד מאוד קל יתרגל הרבה טכניקה עד שזה יבוא לי אוטומטית ואז ... 😵‍💫🥊
ירידה מתחת למקביל.

• פותח/ת השרשור
מזתומרת? חח אני לא מבין בכל המושגים האלה..
אני פשוט יורד קצת מתחת ל 90מעלות ועולה עד לנעילת ברכיים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית