הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ביקורת שלי על המוצר:250 Super pump של גספארי:

HARDCORE

משתמש פעיל
639
47
נק' מוניטין:
365
639
47
superpump.jpg

היום היה לי האימון הראשון איתו אז ככה
לקחתי בערך 40 דקות לפני האימון סקופ וחצי,
ערבבתי עם סכין בשייקר מלא מים ולא התערבב משהו
-גושים מעצבנים בשייקר שבתוך הפה אתה מרגיש אותם
-טעם לוואי למשך שעותתתתתתתתת בפההה כאילו שתית טרופית מקולקלת הרוק נדבק לפה משהו מגעיל
לא העיף אותי בכלל
לא יודע עם זה כי המדריכים היום שיגעו אותי כי הזקנים במכון ביקשו שאני יפסיק לצעוק או שסתם באתי לא משהו ,לא יודע לא אותה הרגשה כמו עם הNO
למרות שזה רק אימון ראשון עם זה זאת דעתי אני זוכר שגם מה NO לא עפתי בהתחלה
אני ימשיך לרוץ עם זזה כמה שבועות ויעדכן
✌️

מסכים בהחלט .

השתמשתי תקופה ארוכה במוצר .חוויתי אותן תופעות:

לא מתערבב טוב .

טעם מגעיל .

לא משפיע בכלל גם עם 2 וחצי סקופים .

חצי נחמה שהיבאו לי אותו מחול כך שלא שילמתי עליו הרבה .

לא מבין מה אתם בוכים.
הטעם פחות מתוק מנו אקספלוד מה שגם נעים לשתות סוף סוף ולא את הנו אקספלוד בטעם שלושתרבע כוס סירופ רבע כוס מים..
העירבוב היה מעולה (אני לא מערבב בשייק אני מערבב עם מיקסר כזה של BB )
לקחתי סקופ אחד, סה"כ העלה את הלחץ דם אבל זה לא היה בגלל זה אלא בגלל עודף נתרן יום לפני, פאמפ היה באימון ל10 דקות אחרי וינץ ששם בד"כ יש פאמפ אומנם הורגש קצת יותר.
גם נו וגם הפורמולה הנ"ל לא היו משהו, אני עדיין בדעה ששוק טרפי זה הדבר הכי טוב שלקחתי עד עכשיו אבל אויל אני טועה (מנה הבאה מחר)

אני אישית באמת קיבלתי כאפה מהמוצר הנ"ל....אבל רק 2 סקופים באמת השפיעו בצורה רצינית....סקופ וחצי סתם נותן לך .....כלום
אישית ממש אהבתי והוא מתערבב לי בתוך בקבוק קטן יופי

כולם אוהבים את זה כי זה זול ובחו"ל אנשים הרי קמצנים ולא קונים את המוצרים הכי טובים של מסלטק אז הביקורות על המוצר הזה מעולות, אותי זה לא הפתיע ..

superpump.jpg

היום היה לי האימון הראשון איתו אז ככה
לקחתי בערך 40 דקות לפני האימון סקופ וחצי,
ערבבתי עם סכין בשייקר מלא מים ולא התערבב משהו
-גושים מעצבנים בשייקר שבתוך הפה אתה מרגיש אותם
-טעם לוואי למשך שעותתתתתתתתת בפההה כאילו שתית טרופית מקולקלת הרוק נדבק לפה משהו מגעיל
לא העיף אותי בכלל
לא יודע עם זה כי המדריכים היום שיגעו אותי כי הזקנים במכון ביקשו שאני יפסיק לצעוק או שסתם באתי לא משהו ,לא יודע לא אותה הרגשה כמו עם הNO
למרות שזה רק אימון ראשון עם זה זאת דעתי אני זוכר שגם מה NO לא עפתי בהתחלה
אני ימשיך לרוץ עם זזה כמה שבועות ויעדכן
✌️
מבחינת בוסט המוצר הזה עובד מעולה.,אתה לא קיבלת ממנו "שוק" ביגלל שרק ליפני כמה אימונים האית על אפדרין...+עוד מוצר בוסטר..ולכן לא תרגיש כרגע את המוצר הזה כמו שהאית מרגיש אותו אם האית לוקח אותו אחרי שלפחות חודש האית נקי בלי כלום.
לגבי התערבבות וטעם פה אפשר להסכים...שום דבר לא מתקרב לטעמים של נואו הקספלוד(יש להם כמה טובים) והנענו ואפור יש לו טעמים נחמדים לאומת פורמולות אחרות בשוק.

ניסיתי דוגמית, וזה היה באותה רמה של קפאין, לא יותר.
רק GAKIC עשה משהו אצלי, והוא עולה בהתאם.. יש כל כך הרבה דברים טובים יותר לעשות עם כזה כסף:s49:

ניסיתי דוגמית, וזה היה באותה רמה של קפאין, לא יותר.
רק GAKIC עשה משהו אצלי, והוא עולה בהתאם.. יש כל כך הרבה דברים טובים יותר לעשות עם כזה כסף:s49:
זה תוספים...זה גם עניין מאוד אינדיוידואלי.על כל אחד זה עובד אחרת.אחד ירגיש יותר,השני ירגיש פחות.. וזה גם תלוי במשקל של המתאמן
אחד ששוקל 70 קילו יכך מנה של זה זה יעיף אותו לעזה...מישהו שהוא מעל 100 קילו צריך יותר חומר..

• פותח/ת השרשור
טוב אימון הבא ננסה שתי סקופים והפעם ננער בשייקר כמו עם האבקת חלבון ולא ניתן כמה ערבובים עם סכין
(למרות שהבנתי שאת כול מוצרי הNO אסור לערבב חזק בשייקר ) אבל סעמק הגושים האלו הרגו אותי

• פותח/ת השרשור
אחי יצא לי בטעות לטעום גוש אחד שלא התערבב...איך לא נמס לך הגרון?
גם לך זה קרה?
ואללה נמס נמס שלא נדבר על זה שאני מרגיש שהשיניים עוד שנייה נושרות לי
מחר אני יערבב אותו עם שייקר חזק עם פקק ולא עם סכין חלש כמו מטומטם

טוב אימון הבא ננסה שתי סקופים והפעם ננער בשייקר כמו עם האבקת חלבון ולא ניתן כמה ערבובים עם סכין
(למרות שהבנתי שאת כול מוצרי הNO אסור לערבב חזק בשייקר ) אבל סעמק הגושים האלו הרגו אותי

מה הבעיה בלערבב אותם חזק?

• פותח/ת השרשור
מה הבעיה בלערבב אותם חזק?

לא מומלץ בגלל המרכייבים שם גם רשום באריזות מאחורה
"do not shake"
פעם אחת שלא ידעתי ערבבתי חזק ומהלחץ של החנקן או מה שיש בפנים עף לי הפקק של השייקר 😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית