הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים בגב העליון בגלל שיעור ספורט

taldaniel

משתמש פעיל
460
1
נק' מוניטין:
1,061
460
1
טוב אז קודם כל נתחיל מזה שהיה לי אותו כאב באותו האזור בערך לפני חצי שנה וזה לקח לי כמה חודשים עד שזה עבר.

אז ככה, בזמן האחרון באימונים אחרי סקאווט קצת כאב לי הגב באותו אזור אבל זה נרגע אחרי יום וזה היה בסדר. בשיעור ספורט ביום חמישי שעבר עשינו קפיצה לגובה ואיכשהו הנחיתה שלי כניראה לא הייתה טובה והתחיל לכאוב לי שמה ממש במהלך השיעור. אחרי זה הלכתי לאימון וזה קצת החמיר לי את המצב כניראה. עכשיו לדעתי תפוס לי הגב (ככה היה לי פעם קודמת אני חושב) וזה הגיע למצב שזה כבר כואב כשאני לא זז לפעמים.
אם אני נותן למישהו להוציא קליקים מהגב שלי (שהוא מרים אותי או משהו) אז יוצאים מלא קליקים אבל הכאב חוזר אחרי שניה..

מה לדעתכם יש לי בגב? לדעתכם זה כן תפוס לי הגב? ואם לא אז זה הגיוני שנפצעתי במהלך שיעור ספורט בכלל?

עם כל השאלות האלה בזמן האחרון זה נהיה כמו הפורומים של beok.co.il

קודם כל תנוח קצת זמן, אם לא משתפר/מחמיר תראה רופא.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לנסות בן-גיי או זוסטריקס לחימום המקום
אני כניראה ישיג את אחת המשחות תודה רבה.
לבינתיים אחרי מקלחות חמות עם מים חמים על האיזור שכואב אני שם גם את זה על האזור (שבפנים יש מים חמים)
http://www.google.co.il/imgres?imgu...MsgaonMnRBg&page=1&ndsp=47&ved=1t:429,r:0,s:0

אני מקווה שזה יעזור.. תודה על הייעוץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית