ייעוץ חיטוב

Endomorph

משתמש מתחיל
218
0
נק' מוניטין:
-25
218
0
שלום אני חדש בפורום.
יש לי כמה דברים שאני לא סגור על עצמי.. אני רוצה לעשות את השיטה של החיטוב המטורף הזה של לייל מקדונלד ורציתי לשאול אם זה מתאים לי.. אני כרגע שוקל 74.8 עם 13.1% שומן בגוף ומטר 80,עד לפני חודשיים שקלתי 83.7 על 19% שומן ואין לי כוח לזה כבר.. מה גם יותר מזה הבטן שלי נראית מכוערת באותה צורה גם ב19% וגם ב13%.. חייבים לעשות עם זה משהו אני רוצה להגיע למצב שאין לי בטן בכלל והבנתי שזה רק ב7-8% ואז אני רוצה לעבור למסה לעבוד נקי בלבד,בתכלס המטרה שלי היא גבוהה מאוד.. אבל כרגע אני כבר נכנס לדכאון מהבטן הזאת,מה אתם אומרים חבר'ה?

אני אומר שאתה מועמד פוטנציאלי לאנורקסיה. אני מטר 180 גם וכשהייתי על 75 קילו הייתי שחיף. על איזו בטן אתה מדבר לעזאזל? ולאיזו מסת שריר אתה רוצה לחטב?

• פותח/ת השרשור
אני לא מועמד לשום אנורקסיה אח שלי.. חח תאמין לי שבסוף הגדילה שלי לא יודע מתי שהיא לא תהיה אני מצפה להיות 85 קילו על 7% שומן ולא משנה כמה זמן שזה יקח אני אעבוד על זה תאמין לי.. אני רוצה להיות 7-8% ולפי התפריט שלי החודש אני צריך להיות 10% ואין לי סבלנות לזה,מה אני צריך לעשות? ואין מצב שאני מתחיל מסה לפני שלא תהיה לי בטן בכלל לא אחת כזאת שנראית "רזה" ואחרי שאני שותה קצת מים מתנפחת ופסי ה"גלגלים" האלה חוזרים כרגע אני 13% כמו שאמרתי.

כגודל הציפיות כך כגודל האכזבה. אני מציע שתבין כמה דברים.

לפי דעתי אם אתה בוחר להמשיך חיטוב, כדאי לך לעשות חיטוב רגיל (כ2 גרם חלבון לכל קילו,20% שומן מהקלוריות והיתר פחמימה) יש במדריך לחיטוב בפורטל.

אין להעלות נקי 10 קילו של שריר. דבר נוסף אתה טוען שהבטן שלך לא השתנתה כאשר הורדת 10 קילו?

נערך לאחרונה:
אני לא מועמד לשום אנורקסיה אח שלי.. חח תאמין לי שבסוף הגדילה שלי לא יודע מתי שהיא לא תהיה אני מצפה להיות 85 קילו על 7% שומן ולא משנה כמה זמן שזה יקח אני אעבוד על זה תאמין לי.. אני רוצה להיות 7-8% ולפי התפריט שלי החודש אני צריך להיות 10% ואין לי סבלנות לזה,מה אני צריך לעשות? ואין מצב שאני מתחיל מסה לפני שלא תהיה לי בטן בכלל לא אחת כזאת שנראית "רזה" ואחרי שאני שותה קצת מים מתנפחת ופסי ה"גלגלים" האלה חוזרים כרגע אני 13% כמו שאמרתי.

אחי צר לי לאכזב אותך. אבל רק בגלל איך שאתה מדבר אתה לא תגיע למטרות שלך. מהסיבה הפשוטה. אין לך סבלנות אתה רוצה הכל ועכשיו וזה לא עובד ככה. זה דורש שנים של עבודה והתמדה אין מה לעשות. אני מציע לך לצאת מהחיטוב קצת תעלה את הקלוריות לתקופה קצרה ואז תחזור שוב לחיטוב עזוב אותך מתכניות של ליל או כל דבר אחר זה לא בשבילך כרגע.

• פותח/ת השרשור
יש לי סבלנות.. אבל סתם רציתי לשנות את התוכנית MOONLIGHT,הנפח של הבטן שלי השתנתה,הצורה שלה לא לעומת זאת הידיים והרגליים חטובות בגלל זה רציתי להיפטר מה"שומן העיקש" כמה שיותר מהר,אבל אם אתם אומרים זה לא מתאים,אז לא מתאים.

יש לי סבלנות.. אבל סתם רציתי לשנות את התוכנית MOONLIGHT,הנפח של הבטן שלי השתנתה,הצורה שלה לא לעומת זאת הידיים והרגליים חטובות בגלל זה רציתי להיפטר מה"שומן העיקש" כמה שיותר מהר,אבל אם אתם אומרים זה לא מתאים,אז לא מתאים.

אם אתה באחוז שומן כמו שאתה טוען - יש פרוטוקולים לשומן עיקש.

http://www.kilogram.co.il/782/פרוטוקולי-השומן-העיקש/

• פותח/ת השרשור
תודה MOONLIGHT,אני כבר יודע מה לעשות פשוט היה באלי שזה יעלם תוך שבועיים ולא תוך חודש 😃 וד"א אני 12% עכשיו.. חח אכלתי קצת טוב ביומיים האחרונים ואני מוכן להמשיך עד 7-8% פתאום בכיף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית