הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה בסקוואט ודדליפט

אני ראיתי את הסט השלישי. חזרה שלישית גבוהה מדי. אתה לפעמים גולש קדימה בתחתית והברכיים לא מקובעות ויציבות כל כך. אבל באופן כללי ההתקדמות שלך יפה מאוד.

תמשיך להשקיע ותשתדל להעלות סרטונים. כל הכבוד.

• פותח/ת השרשור
לחזרה שלישית הייתי מודע ברגע שהתחלתי לעלות..

לזה שהברכיים לא יציבות אני מייחס את המשקל. אני מרגיש באמצע הסט כאילו העולם נמצא עליי ואני עוד רגע קורס..

אימון הבא אני לא מעלה משקל.

תנסה לשים לב להתחיל שהאגן יותר נמוך והשוקיים פונות קצת קדימה.(לא אנכיות לגמרי) אתה תרגיש שאתה עובד יותר מהרגליים (שריר הירך הקדמית בעיקר).
סביר להניח שיקח לך קצת זמן להתרגל- אז תקפיד על הנ"ל בעיקר בחימום.

בדדליפט אתה טוב בסט אפ אבל מה שקורה לך אתה מיישר את הרגליים מבלי שהמוט מתנתק מהרצפה
ואחר כך מושך עם הגב

תשען טיפה אחורה (תעביר את המשקל לעקב) לא צריך להוריד את התחת זו תהיה טעות
ותלחץ את הרצפה עם הרגליים ושהמוט יעלה מזה, אל תשאיר אותו על הרצפה

הסקוואט בסדר גמור (סט 3 זה מה שראיתי)

בדדליפט אתה טוב בסט אפ אבל מה שקורה לך אתה מיישר את הרגליים מבלי שהמוט מתנתק מהרצפה
ואחר כך מושך עם הגב

תשען טיפה אחורה (תעביר את המשקל לעקב) לא צריך להוריד את התחת זו תהיה טעות
ותלחץ את הרצפה עם הרגליים ושהמוט יעלה מזה, אל תשאיר אותו על הרצפה

הסקוואט בסדר גמור (סט 3 זה מה שראיתי)

מו בחזרה הראשונה אולי לא היה צריך להוריד , אך בשאר החזרות הוא מראש נשאר כבר עם התחת במצב של סטיף.

צודק, באחרונים הוא לא מצמיד שוקיים פשוט

בחור כנס לסט אפ כל חזרה לא רק בראשונה

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי משהו: החזרה הראשונה בדדליפט בוצעה נכון?

אם כן אז אני צריך פשוט כל חזרה להיכנס מחדש לסט-אפ?

ומה זאת אומרת שוקיים יותר ישרות? אני צריך להיות עם עמידה דומה לזו של הסקוואט, לא? (כלומר כשכפות הרגליים ברוחב הכתפיים והן פונות קצת הצידה)?

נערך לאחרונה:
בחזרה הראשונה הסט-אפ היה יחסית טוב. אבל רגע לפני שהתחלת העלת את האגן למצב של סטיף ואז משכת( במילים אחרות כמו שרן אמר - ישרת את הרגליים בלי שהמוט עזב את הרצפה).
בחזרות האחרות כבר נשארת באותה פוזיציה (של סטיף) פחות או יותר .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית