עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה נכון.. אבל במידה ומצאת את עצמך על הרצפה לאגרופן יש הרבה פחות השפעה מאשר לשוקר או ספריי, הבעיה ששניהם יותר גדולים מאגרופן ודורשים תיק, וזה עדיין מסבך את הסיפור.אז תסביר לי מה ההבדל? אתה לא צריך להסתובב עם כולם ביד?
BJJ4LIFE
חשבתי ללכת לסוג כזה אבל אין אני גר בקרית גת אין פהאגרופן זה לכוסיות. תלמד ללכת מכות RAW.
חחחחחח מת עליך גיל
מה שוקר חשמלי ? אני ילד לא נראלי שיתנו לילד שוקר חשמליהגנה עצמית טובה זה בד"כ גז מדמיע (למרות שהרבה יגידו שזה לכוסיות..) זה טוב כי ככה אתה לא חייב ליצור מגע עם התוקף..
לשוקר חשמלי הוא גם אופציה לא רעה(קצת יותר יקר וחייב ליצור מגע..)
אגרופן זה מיותר.. אם בכל זאת אתה רוצה-50 שקל בשוק..
אפשר גם בדרכים אחרות כשאתה מוציא תאגרופן אתה יכול להפחיד תתקוף ואם התוקף לא מפחד אז אתה תוקף אותו עם האגרופן כמובן להגנה עצמיתאני סקרן. איך בדיוק משתמשים באגרופן "רק להגנה עצמית"? אתה מבקש מהאדם שתוקף אותך שיעצור שניה בזמן שאתה שם אותו?
אני לא ''כוסית'' שצריכה גז מדמיעLOL
במקרים של "עולם אמיתי" אין על גז מדמיע/גז פלפל. הם פשוט משתקים את התוקף לגמרי אלה אם כן הבן אדם עבר הכשרה מטורפת של איזה קבוצת תקיפה עילית וגם זה לרוב לא נותן לו חסינות. ממכות ותקיפות שיצא לי לראות (לא השתתפתי בכאלה פשוט גדלתי באזורים "בעייתיים") וממצבים של מכות עם שיכורים עם באונסרים ושוטרים זה פשוט לא יאמן כמה דברים שנחשבים מסוכנים כמו אגרופן ואלות וכו ממש לא עושים כלום.
גז מדמיע לעומת זאת פשוט הבן אדם מתיישב על הרצפה (אם זה באמת פגע לו בפנים - לא חייב ישירות בעיניים) ו"נרגע".
אבל בלי קשר - איך לעזעזל אתה מגיע למצב שאתה צריך דבר כזה? אתה באונסר? שוטר? עובד עם עבריינים? אני גדלתי במקום דיי מפחיד ואני יכול להגיד לך שאף פעם בחיים שלי לא יצא לי להיות חלק מזה. פשוט ראיתי את הדברים מהצד. אם אתה לא מחפש צרות ויש לך שכל אין סיבה בעולם הזה שצרות ימצאו אותך.
אני לא ''כוסית'' שצריכה גז מדמיע
פשוט היה לי ''תקל'' עם איזה ילד ויש סיכוי עוד הפעם יהיה תתקל הזה אך ורק עם הוא יגיב אני יוציא תאגרופן ואז....
אני יחשוב על זה.אגרופן זה לא יעיל.
אם אתה רוצה ללמוד את התכלס של ההגנה עצמית במינימום זמן תיקח קורס קרב מגע.
אמר זה שהציע לי גז מדמיעאתה כוסית
אמר זה שהציע לי גז מדמיע
אני לא כוסית אם אתה לא מאמין לי אז רד על הבירכיים ותתחיל בעבודה