הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אגרופן,מאיפה להשיג ? (להגנה עצמית בלבד!)

AMIR2000

משתמש פעיל
300
1
נק' מוניטין:
-32
300
1
אני צריך לקנות אגרוף יש לכם מושג איפה יש ? ומה המחיר של אגרופן ?

חבר'ה זה רק להגנה עצמית ולא למטרה כלשהי רק להגנה עצמית !
אני לא באנדם אלים.

תודה מראש ! מנהלים אל תנעלו תאשכול בבקשה

אגרופן זה לכוסיות. תלמד ללכת מכות RAW.

+1 ל EMZ ולגבי השאלה שלך, יש בדרך כלל בחנויות של מתנות לגברים וכל מיני שטויות כאלה.. יש בשוק.
הכי פשוט עולה בסביבות ה40 50 שקל.

---------- התגובה התווספה ב 14:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:27 ----------

אגרופן לא יעזור לך יותר מידי אם אתה לא יודע להביא אגרוף נורמלי..
ואם אתה יודע להביא נורמלי אגרופן הוא בזבוז,אלא אם כן בא לך לפצוע אנשים גם בJAB.

הגנה עצמית טובה זה בד"כ גז מדמיע (למרות שהרבה יגידו שזה לכוסיות..) זה טוב כי ככה אתה לא חייב ליצור מגע עם התוקף..
לשוקר חשמלי הוא גם אופציה לא רעה(קצת יותר יקר וחייב ליצור מגע..)
אגרופן זה מיותר.. אם בכל זאת אתה רוצה-50 שקל בשוק..

קניתי אגרופן בפרויקט י-ם כי רציתי מזכרת משם
זה תלוי לי על הקיר וזה עלה 40 ש"ח
אין מה לעשות עם זה כ"כ,זה סתם משתלב טוב

אני סקרן. איך בדיוק משתמשים באגרופן "רק להגנה עצמית"? אתה מבקש מהאדם שתוקף אותך שיעצור שניה בזמן שאתה שם אותו?

אתה יכול לשאול את אותו הדבר על גז מדמיע או שוקר.

לא אני לא. אבל אולי אתה יכול, עם הלוגיקה המטורפת שאתה מפגין.

אז תסביר לי מה ההבדל? אתה לא צריך להסתובב עם כולם ביד?

אז תסביר לי מה ההבדל? אתה לא צריך להסתובב עם כולם ביד?
זה נכון.. אבל במידה ומצאת את עצמך על הרצפה לאגרופן יש הרבה פחות השפעה מאשר לשוקר או ספריי, הבעיה ששניהם יותר גדולים מאגרופן ודורשים תיק, וזה עדיין מסבך את הסיפור.
כל הכלים להגנה עצמית הם פחות או יותר חרא 😃

LOL

במקרים של "עולם אמיתי" אין על גז מדמיע/גז פלפל. הם פשוט משתקים את התוקף לגמרי אלה אם כן הבן אדם עבר הכשרה מטורפת של איזה קבוצת תקיפה עילית וגם זה לרוב לא נותן לו חסינות. ממכות ותקיפות שיצא לי לראות (לא השתתפתי בכאלה פשוט גדלתי באזורים "בעייתיים") וממצבים של מכות עם שיכורים עם באונסרים ושוטרים זה פשוט לא יאמן כמה דברים שנחשבים מסוכנים כמו אגרופן ואלות וכו ממש לא עושים כלום.
גז מדמיע לעומת זאת פשוט הבן אדם מתיישב על הרצפה (אם זה באמת פגע לו בפנים - לא חייב ישירות בעיניים) ו"נרגע".

אבל בלי קשר - איך לעזעזל אתה מגיע למצב שאתה צריך דבר כזה? אתה באונסר? שוטר? עובד עם עבריינים? אני גדלתי במקום דיי מפחיד ואני יכול להגיד לך שאף פעם בחיים שלי לא יצא לי להיות חלק מזה. פשוט ראיתי את הדברים מהצד. אם אתה לא מחפש צרות ויש לך שכל אין סיבה בעולם הזה שצרות ימצאו אותך.

• פותח/ת השרשור
אגרופן זה לכוסיות. תלמד ללכת מכות RAW.
חשבתי ללכת לסוג כזה אבל אין אני גר בקרית גת אין פה
חחחחחח מת עליך גיל
הגנה עצמית טובה זה בד"כ גז מדמיע (למרות שהרבה יגידו שזה לכוסיות..) זה טוב כי ככה אתה לא חייב ליצור מגע עם התוקף..
לשוקר חשמלי הוא גם אופציה לא רעה(קצת יותר יקר וחייב ליצור מגע..)
אגרופן זה מיותר.. אם בכל זאת אתה רוצה-50 שקל בשוק..
מה שוקר חשמלי ? אני ילד לא נראלי שיתנו לילד שוקר חשמלי
אני סקרן. איך בדיוק משתמשים באגרופן "רק להגנה עצמית"? אתה מבקש מהאדם שתוקף אותך שיעצור שניה בזמן שאתה שם אותו?
אפשר גם בדרכים אחרות כשאתה מוציא תאגרופן אתה יכול להפחיד תתקוף ואם התוקף לא מפחד אז אתה תוקף אותו עם האגרופן כמובן להגנה עצמית

LOL

במקרים של "עולם אמיתי" אין על גז מדמיע/גז פלפל. הם פשוט משתקים את התוקף לגמרי אלה אם כן הבן אדם עבר הכשרה מטורפת של איזה קבוצת תקיפה עילית וגם זה לרוב לא נותן לו חסינות. ממכות ותקיפות שיצא לי לראות (לא השתתפתי בכאלה פשוט גדלתי באזורים "בעייתיים") וממצבים של מכות עם שיכורים עם באונסרים ושוטרים זה פשוט לא יאמן כמה דברים שנחשבים מסוכנים כמו אגרופן ואלות וכו ממש לא עושים כלום.
גז מדמיע לעומת זאת פשוט הבן אדם מתיישב על הרצפה (אם זה באמת פגע לו בפנים - לא חייב ישירות בעיניים) ו"נרגע".

אבל בלי קשר - איך לעזעזל אתה מגיע למצב שאתה צריך דבר כזה? אתה באונסר? שוטר? עובד עם עבריינים? אני גדלתי במקום דיי מפחיד ואני יכול להגיד לך שאף פעם בחיים שלי לא יצא לי להיות חלק מזה. פשוט ראיתי את הדברים מהצד. אם אתה לא מחפש צרות ויש לך שכל אין סיבה בעולם הזה שצרות ימצאו אותך.
אני לא ''כוסית'' שצריכה גז מדמיע
פשוט היה לי ''תקל'' עם איזה ילד ויש סיכוי עוד הפעם יהיה תתקל הזה אך ורק עם הוא יגיב אני יוציא תאגרופן ואז....

אגרופן זה לא יעיל.
אם אתה רוצה ללמוד את התכלס של ההגנה עצמית במינימום זמן תיקח קורס קרב מגע.

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית