הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלבון אינטראקטיב

• פותח/ת השרשור J_O_E
  • פורסם בתאריך
זה אבקת חלב נוכרי, לא ידוע לי על רכיבים לא כשרים באבקה
מצד שני אין הכשר
תלוי עד כמה אתה שומר

• פותח/ת השרשור
לא מדויק... כמו שרן אמר, השאלה כמה מקפידים. אני מעדיף לקנות עם השגחה של כשרות.

קח בחשבון שחברות ישראליות לא הכי אמינות בכל מה קשור לאבקות חלבון(לדעתי לפחות), הייתי הולך על מותג מחו''ל.
אבל כמובן שאם אתה לא נוגע בחלב נוכרי אז אין לך ברירה.

קח בחשבון שחברות ישראליות לא הכי אמינות בכל מה קשור לאבקות חלבון(לדעתי לפחות), הייתי הולך על מותג מחו''ל.
אבל כמובן שאם אתה לא נוגע בחלב נוכרי אז אין לך ברירה.

בגלל שזה ישראלי? איזה בולשיט אתה מדבר אם אתה חושב ששם לא מנקנקים ומשקרים על גבי החבילות.

בגלל שזה ישראלי? איזה בולשיט אתה מדבר אם אתה חושב ששם לא מנקנקים ומשקרים על גבי החבילות.

כן בגלל שזה ישראלי, אני מעדיף לסמוך על חברות תוצרת חוץ שמתמחות בזה ומתעסקות עם זה כבר הרבה שנים, ולחברות ישראליות יהיה הרבה יותר קל לעבוד עליך.
כמובן שגם בחו''ל יכול להיות שמשקרים אבל אני מעדיף לסמוך עליהם.

כן בגלל שזה ישראלי, אני מעדיף לסמוך על חברות תוצרת חוץ שמתמחות בזה ומתעסקות עם זה כבר הרבה שנים, ולחברות ישראליות יהיה הרבה יותר קל לעבוד עליך.
כמובן שגם בחו''ל יכול להיות שמשקרים אבל אני מעדיף לסמוך עליהם.

אביא לך את הדוגמה הראשונה אולטימייט אלה השקרנים הכי גדולים ביקום.
ומה יש להתעסק עם זה כל כך הרבה?! עשית מזה מינימום המצאת חיסון לסרטן. זה פשוט בטירוף. ואם אינני טועה תנובה פעם ייצרה ואז הפסיקה כי לא השתלם לה.

בסדר אין בעיה, לא אמרתי שכל החברות בחו''ל אמינות, ונכון זה בסה''כ אבקת חלבון אבל זה משהו שאתה מכניס לגוף שלך, אני יעדיף לקנות את זה בחו''ל, ואגב אולטימייט בעיניי לא מובילים במיוחד.

אם החלבון בארץ היה עולה 200 שקל ל5 ליברות אין לי ספק שהיו קונים
אבל שהוא עולה כמו חלבון מחול אז לא משתלם בכלל

והאמת זה מאוד מוזר, פה אי אפשר לתרץ את העלות של המשלוח כסיבה למחיר הגבוה.

אני בכלל למדתי לא להאמין לייבואנים שטוענים כי עלויות הייבוא מקפיצות להם את המחיר בצורה משמעותית. דוגמא טובה לכך היא שוק משחקי הוידאו בארץ. עד לא מזמן משחק קונסולה היה עולה 400 (!!!) שקל עד שאנשים התחילו לגלות חנויות בחול (בעיקר באנגליה) במוכרות את אותם משחקים בחצי מחיר (כולל משלוח) ! עכשיו רוב החנויות אומנם לא ירדו לחצי מחיר מ-400 אבל חל שיפור משמעותי במחירים (נע בין 240-280).

חצי מהמוצרי מזון בסופר זה ייבוא מחול , ורוב המוצרים האלה יותר זולים מהמוצרים בארץ

זה נטו תירוץ להפציץ במחירים

שלום לך.
למוצרים אין הכשר.
אינטראקטיב היא חברה בין לאומית המספקת תוספי תזונה לספורטאים בכל העולם.
רכיבי המוצרים הם מהאיכותיים שיש,החברה מתייחסת בכובד ראש לחומרי הגלם ולתהליך היצור וזאת כדי לספק לצרכן מוצר איכותי שיספק את מטרתו.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל

• פותח/ת השרשור
תודה. ניסיתי פעם אחת, לא השתגעתי על הטעם שלו כל כך. ואני לא ממש מבין את המחירים שלו בהתייחס לכך שזאת חברה ישראלית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית