הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משתמשים שחושבים שאנחנו מפגרים..

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
יש פה בזמן האחרון חבורה של "יועצים" לגבי תוספי מזון שאם הם לא היו כאלו שקופים עוד היה אפשר להבליג על זה. אתם חושבים שאם תפרסמו בצורה קבועה מתחרים ותעשו פה מסחרה מהפורום אני לא אעלה על זה? לא נולדתי אתמול ואתם גם לא יודעים לעשות את זה בצורה חכמה.
בערך 5-6 אנשים קיבלו עכשיו השעייה לצמיתות מהאתר, ואם תנסו להירשם בשנית לאתר תקבלו שוב. אם יש עוד אנשים שחושבים שהם יכולים לצאת נגד האתר, או נגד הספונסר של האתר ולהתחיל לייעץ בצורה גורפת נגד מוצרים אחרים יקבל את אותו גזר הדין.
שלא תבינו לא נכון, אין בעיה להמליץ על מוצרים אחרים מההתנסות האישית שלכם, אבל ברגע שמגיעים אנשים שלעולם לא טעמו מוצר כזה או אחר וממליצים עליו, זה כבר נהייה מגעיל ומכור וזה ממש לא הקונצפט שהפורום דוגל בו.

אני גם לא כלכך בטוח שכל הממליצים של אינטרקטיב טעמו את המוצרים שלהם, אבל עדיף מכלום 😃

• פותח/ת השרשור
אני גם לא כלכך בטוח שכל הממליצים של אינטרקטיב טעמו את המוצרים שלהם, אבל עדיף מכלום 😃
מבחינת ותיקי הפורום, כולם טעמו את זה כי רובם תירגמו מאמרים לפורום ורק עכשיו שיחררתי להם אבקות חלבון שהם היו אינטראקטיב.

אני טעמתי בעבר את הבננה והשוקו
וקיבלתי את העוגיות החדש לפני כ3 שבועות

רן תן לו כאפת שטות, לך לאח שלך לארון ותגנוב לו סקופ

אני גונב לו מהאופטימום דאבל מילק שוקולד וגם מהאופטימום בננה!
אבל אין לו אינטראקטייב (או שהוא מחביא אותו איפה שהוא בבית)!?🤡

• פותח/ת השרשור
אני גונב לו מהאופטימום דאבל מילק שוקולד וגם מהאופטימום בננה!
אבל אין לו אינטראקטייב (או שהוא מחביא אותו איפה שהוא בבית)!?🤡
כנראה שיהיה לך מה לעשות בפסח...

למה אנחנו במשפחה מוכרים את כל החמץ במקום לגוי אנחנו מוכרים לרן.😆

• פותח/ת השרשור
כן כל האפקות הם חמץ חוץ ממה שג ג (גיל *****) מוכר כל שנה, אפקה שהיא לא חמץ.
כן, יש מדבקות מיוחדות לפסח. לוקחים את אותם הדליים, שמים עליהם "כשר לפסח" והופ יש לנו איך לדפוק עוד קצת בוחטות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית