הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הבדלי עבודה משמעותיים בין פלג גוף עליון לתחתון

מתן וענונו

משתמש מתחיל
277
0
נק' מוניטין:
22
277
0
יש לי בעיה ב 2 הרגלים, אני לא רוצה להתחיל לפרט כרגע את הבעיה.
התחלתי להתאמן לפני כחודש וזה היה סוג של נסיון מבחינתי ובאמת שהלך לי טוב.
בכלל לא כאבו לי הרגלים בזמן האימונים והכאבים בכלל ניהיו יותר חלשים (לא משמעותית).
ביומים האחרונים חזרו לי כאבים ממש מטורפים ואני כמעט בטוח שזה קשור לאימונים.
ברוב טיפשותי הייתי מעלה משקלים ברגלים כל הזמן במקום להשאר בטווח נמוך.

השאלה שלי אם אני יכול להוריד משקלי עבודה לפלג גוף תחתון ובו זמנית לעלות בעליון ?
זה יכול ליצור בעיה מסויימת בגוף ?

מבחינת פרופורציה אני לא דואג כי אני מפותח יחסית ברגלים ובזמן הקרוב בטוח לא תהיה בעיה של פורםורציה.

תודה רבה.

זה בהחלט יכול לגרום לחוסר פרופורציה אבל מה אתה לא תתקע את הגוף העליון שלך... הבריאות מעל הכל, קודם תטפל בבעיה שלך ברגליים ואז תתחיל להתאמן עליהם כמו שציך ותאזן אץ הפרופורציות

אתה עם בעיה דומה לשלי מבחינת עבודה. אני צריך לעבור ניתוח.

אני גם לא עובד חזק על הרגליים כבר הרבה מאוד זמן. אני לרוב עושה אינטרוולים , זה שמר לי בצורה לא רעה על המסה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי, מבחינת פורפורציה אני לא דואג.
אני מפותח יחסית ברגלים ובנוסף אני לא מתכוון לעבוד רק על העליון, פשוט להוריד משקל או אימונים מהרגלים.
השאלה אם יש אפשרות להיווצרות של בעיה רפואית ? גב לדוגמא ?

• פותח/ת השרשור
לא שידוע לי ולי לא היו בעיות.

גם לא הגיוני שיהיו.
אוקי

2 מדריכים (בזמנים שונים) אמרו לי שלא ממומלץ להתאמן רק על פלג גוף עליו כי זה יכול ליצור בעיות...

אם פה אתם אומרים שלא אז סבבה מבחינתי...

אוקי

2 מדריכים (בזמנים שונים) אמרו לי שלא ממומלץ להתאמן רק על פלג גוף עליו כי זה יכול ליצור בעיות...

אם פה אתם אומרים שלא אז סבבה מבחינתי...
תלמד לסנן 90% ממה שהמדריכים אומרים

הם הסבירו לך מדוע?

הם לא למדו את זה בקורס, מה שאומר שסביר שהם המציאו את זה\שמעו את זה ממקור לא מקצועי.(לא שאני מעריץ גדול של הרמה המקצועית בקורס)

עשה מה שאתה רוצה, זה לא יגרום נזק.

• פותח/ת השרשור
הם הסבירו לך מדוע?

הם לא למדו את זה בקורס, מה שאומר שסביר שהם המציאו את זה\שמעו את זה ממקור לא מקצועי.(לא שאני מעריץ גדול של הרמה המקצועית בקורס)

עשה מה שאתה רוצה, זה לא יגרום נזק.

תודה.
שדרשתי הסברים הם גימגמו קצת...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית