הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שריר תפוס כבר 4 חודשים לא יודע מה לעשות

AsD[eyal]

משתמש משקיע
2,559
0
נק' מוניטין:
5,502
2,559
0
נתפס לי הזוקף באזור של הגב התחתון מצד ימין כבר 4 חודשים שזה לא משתפר בכלל כאילו השריר קפוא כל תזוזה שדורשת את השריר הזה נהיית מעצבנת מרגישה כאילו השריר נמתח \
עשיתי את הפרוטוקל פציעות לא עזר בכלל , הייתי אצל אורטופד הוא ווידא שזה באמת שריר ולא בעיה בעמ''ש ע"י גירוי עצבים בכל מיני נק' , הוא גם נתן לי מלא תרגילים ומתיחות לעשות עשיתי אותם אבל אין שיפור אני יחזור אל האורטופד הזה בשבוע הקרוב, אבל מה דעתכם?

אולי יש סיבות נוספות שגורמות לשריר להתכווץ.

אצלי לדוגמא האגן מסובב לפנים (היפרלורדוזיס מותני) ולא משנה כמה מתיחות עשיתי לגב התחתון, הבנתי לאחרונה שכל מקרבי הירך, שאצלי מכווצים בטירוף, "מושכים" את העמ"ש בחלק המותני קדימה מה שמנע מהזוקפים להשתחרר במתיחות.

תבדוק אם יש לך משהו דומה (Hyperlordosis - די נפוץ)...

• פותח/ת השרשור
להזרים דם [לחמם] ואז לקרר? נחשוב על זה..
אני יבדוק לגבי זה תודה.. Hyperlordosis
עיסוי מקצועי? אני באמת חושב שזה יפתור את הבעיה אולי באמת כדי לי לנסות אני עושה אותם כבר איזה חודשיים:X לא הראה שיפור

לי גם היה שריר תפוס כמה שנים באזור השכמה, פשוט עשיתי פיזיותרפיה וזה העביר לי את זה.
בהתחלה היו מחחמים לי את המקום ואז מעבירים מין זרמים חשמליים כאלה, תבקש מהאורתופד שיפנה אותך לזה.

מאמר טוב, אבל בתור אחד שיש לו מצב די חמור של זה, ואחרי שאני עושה סקוואט LB די הרבה זמן (האמסטרינג פעיל יותר) וגם דדליפט רומני, ועוד חיזוק שרירי הבטן, המצב לא באמת משתפר. אני חושב שיש פעמים שדברים כאלה כבר לא יכולים לעזור ;maeq

• פותח/ת השרשור
מנוחה עם חימום המקום וקירור לא עזר?
עשיתי רק קירור
כל התרגילים שמופעים בסרטון עשיתי זה מה שאורטופד שלי הביא לי לא עזר בכלל:S:suicide:
זה פשוט שריר תפוס אולי באמת פיזוטרפיה היא הפתרון:152on:😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית