הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קפיצה לרוחק

• פותח/ת השרשור PomFect
  • פורסם בתאריך

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
עוד מעט יש לי בגרות בקקה הזה.. התוצאה שלי לא הכי טובה (2 מטר)😛. התחלתי לעשות פאור קלין (עד עכשיו עשיתי בנט אובר) כדי לשפר קצת תכוח מתפרץ אבל בתכלס.. בשלב הזה יותר חשובה הטכניקה של הקפיצה ולא הכוח אז מישהו יודע איך קופצים כמו שצריך?
וסקוואט עוזר קצת בקפיצה לרוחק אבל הוא עוזר בעיקר בניתור וזה לא מה שאני צריך.
אגב אני קופץ בלי תנופה..

בהתחלה תמתח הכי למעלה, תעמוד על קצה האצבעות ותרים את הידיים למעלה, ואז תוריד את את כל הגוף מהר, תכופף את הבירכיים ותנסה לקפוץ יחסית גבוהה.
בד"כ קופצים בזוית של 20 מעלות, כשהזוית האידאלית היא 45, ככה שאין לך מה לדאוג מגובה.
חוץ מזה אין הרבה מה לעזור. זה באמת אחד מהמבדקים היחידים שכמעט ואי אפשר להשתפר וברובו מורכב מגנטיקה.

זה באמת אחד מהמבדקים היחידים שכמעט ואי אפשר להשתפר וברובו מורכב מגנטיקה.

חרטא ברטה מיני קקה.
זה מה שכל המורים בבית ספר אולי מספרים לך.

תעשה סקוואטים כמו חזיר, פאוור קלינים כמובן, וגם קפיצות לקופסה.
בעברית צחה, תעבוד על כח בפוסטריור צ'יין, וכח מתפרץ בפרט.

חרטא ברטה מיני קקה.
זה מה שכל המורים בבית ספר אולי מספרים לך.

תעשה סקוואטים כמו חזיר, פאוור קלינים כמובן, וגם קפיצות לקופסה.
בעברית צחה, תעבוד על כח בפוסטריור צ'יין, וכח מתפרץ בפרט.
תגיד מה שאתה רוצה, אבל אם הוא עושה 2 מטר, אני לא רואה אותו אחרי הרבה אימון עובר את ה2:30.

תזכיר לי פעם הבאה שאתה מלמד אותי פאוורקלין לעבוד איתך קצת על לקרוא ספרים במקום להתבטל כל היום

בשביל מה ?
היום מתחלק לאוכל/שינה/להתאמן/לשפשפ
ולהוציא ספורטאי מצטיין לצבא כדי להמשיך ברוטינה הנ"ל

למה אתה עושה פאוור קלין בשביל קפיצה לרוחק? במיוחד שאין לך אלמנט של תנופה או התפרצות

את האמת לי אישית לא היה שיפור משמעותי מהסקוואט...
תמיד הייתי טוב בזה יחסית (בכיתה ו' קפצתי מעל 2.20)
לפני שהתחלתי לעשות סקוואט (שקלתי 75 ונגיד שהסקוואט שלי היה 60) קפצתי 2.64 ועכשיו אני שוקל 15 קילו יותר ועושה את אותה התוצאה (והסקוואט עכשיו יותר מכפול)...אז השיפור לא היה מטורף,אבל בטח שלכוח יש חשיבות גדולה בזה...מה גם זה הרבה מבנה גוף / טכניקה (הטכניקה יכולה להוסיף הרבה יחסית)

אתה קופץ מהמקום?
מה זה השטויות האלה?
בטח שתעשה 2 מטר אם אתה קופץ מהמקום, אם תקח תנופה תעשה 3.5 בערך...
אני לפני שנתיים היה לנו בבית ספר מבדקים, ועשיתי 4.60, ואני מאמין שהשנה אם יהיה לנו אני יעשה מטר יותר אפילו...

אגב, בקפיצה מהמקום יש עניין של הזזה של הברכיים קדימה ואחרונה לפני הקפיצה. ממה שזכור לי זה תורם לכוח הפוטנציאלי של השריר. תנסה ללמוד ממישהו שיודע טכניקה

אתה קופץ מהמקום?
מה זה השטויות האלה?
בטח שתעשה 2 מטר אם אתה קופץ מהמקום, אם תקח תנופה תעשה 3.5 בערך...
אני לפני שנתיים היה לנו בבית ספר מבדקים, ועשיתי 4.60, ואני מאמין שהשנה אם יהיה לנו אני יעשה מטר יותר אפילו...

"אגב אני קופץ בלי תנופה.."
ואיך קבעת שהוא יעשה 3.5 מטר בערך? למה שהוא לא יעשה 5?

"אגב אני קופץ בלי תנופה.."
ואיך קבעת שהוא יעשה 3.5 מטר בערך? למה שהוא לא יעשה 5?

בלי תנופה זה אומר מהמקום 😣
כי זה מה שאני חושב, זה לא מוכח או משהו אבל זו דעתי..
דעתך 5 אז סבבה תגיד לו את זה

• פותח/ת השרשור
ווואו בלבלתם תנושא.. כוח הוא לא האלמנט שחסר לי פה להצלחה.. האלמנט הוא טכניקה של הקפיצה.. בנתיים מה שtheidan הביא לי הכי טוב, אני אנסה ואראה איך הולך לי..

למה אתה עושה פאוור קלין בשביל קפיצה לרוחק? במיוחד שאין לך אלמנט של תנופה או התפרצות
התפרצות מהמקום היא גם התפרצות..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית