הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה גרם חלבון בחיטוב?

• פותח/ת השרשור or24
  • פורסם בתאריך

or24

משתמש פעיל
354
7
נק' מוניטין:
723
354
7
עד עכשיו חשבתי 2, אבל מדריך בחדר כושר שלי שהוא גם מתחרה אמר לי שצריך 2.5 לכל ק"ג גוף.

נראה לי קצת הרבה 2.5, בחיטוב שלכם על כמה חלבון לכל ק"ג גוף אתם עומדים?

במדריך לחיטוב מדובר על כ2 גרם לכל ק"ג, נדמה לי שלייל מדבר על כ3 גרם בחיטוב. שמעתי מספרים 1.5.

אני צורך כ2.5 גרם לכל ק"ג כרגע בחיטוב. בתחילת החיטוב זה היה יותר בכיוון של כ2.

זה תלוי ברמת המתאמן, בסוג הפעילות הגופנית שאתה עושה, במטרה, ובכמות השומנים והפחמימות בתפריט.
בדיאטות דלות קלוריות, זה יהיה לכיוון ה 2.5-3.5 גרם חלבון לק"ג משקל גוף.
בדיאטות עם מאזן קלורי חיובי זה יהיה לכיוון ה 2-2.5 גרם לק"ג משקל גוף.

שלום לך.
אתה מוזמן להשלים את ערכי החלבון שלך בחיטוב עם אבקות החלבון האיכותיות של אינטראקטיב.
חברי פורום LBS נהנים מתוספי המזון הרבים של אינטראקטיב בישראל ב10% הנחה!
את ההנחה המיוחדת ניתן לממש בכל חנות בארץ שמוכרת את מוצרי אינטראקטיב.
לאינטראקטיב יש מגוון רחב של מוצרים המתאימים לתהליך העלייה במשקל ולתהליך הירידה באחוזי השומן.
בין המוצרים הרבים ניתן למצוא את:אבקת החלבון האיכותית אינטראקטיב ISOWHEY,אבקת החלבון אינטראקטיב 100% PRO WHEY ומוצרים רבים נוספים.

לשובר,למידע נוסף ולטלפון לבירור נקודת המכירה הקרובה לאזורך לחץ על הלינק המופיע בתחתית הודעה זו.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל

לא הייתי עובר את ה 2 גרם לקילו, גם קשה כלכלית גם קשה לאכול כל היום ביצים גבינות בשר,וגם מיותר לדעתי (למתאמן 'טבעי')

בחיטוב מאזן החלבון עולה, כי אתה לא רוצה פער קלורי גדול מידי ויחד עם זאת אתה שומר על שומן ופחמימות בכמות מאוזנת, ככה שההוספה של החלבון תעלה את הערך הקלורי ותהיה יעילה יותר מאשר הוספת פחמימה/שומן.

ממליץ 2-2.5 לכל קילו בחיטוב. וגם במסה זה עובד מצויין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית