הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ארד לאנטולי מושיק באליפות אירופה

• פותח/ת השרשור
לוח כישלונות והצלחות
http://www.kazan2011ewc.com/athletes/results/

תמונה מהתחרות:
20110416034406552.jpg

• פותח/ת השרשור
כמה דברים מטורפים מהתחרות:

SHAINOVA Marina מרוסיה, בת 25, בקטגוריית 63 ק"ג.
עשתה 141 ק"ג ג'ארק!!!! ו-104 ק"ג סנאץ.
סתם לשם השוואה, הג'ארק שלה גבוה יותר מקטגוריית 62 ק"ג גברים והיא עקפה ב 23 ק"ג את מקום 2 בקטגוריה שלה.

עכשיו נעבור לפלא הבא: AUKHADOV Apti מרוסיה, בן 19, בקטגוריית 85 ק"ג.
168 ק"ג סנאץ ו 212 ק"ג ג'ארק!!! לפאקינג בן 19@@@@@

ואחרון, לקח מדליית זהב: YUFKIN Aleksey מרוסיה, בן 25, קטגוריית 85 ק"ג.
170 ק"ג סנאץ ו 215 ק"ג ג'ארק.
לשם השוואה אנאטולי עשה 165 ק"ג סנץ ו 191 ג'ארק.
אנטולי ועוד 2 מתמודדות היו הכי וותיקים בתחרות, בני 41 (כולם נולדו ב 1970 [זה נראה כמו טעות, אבל אני לא בטוח]). חבל שהוא לקראת סוף הקריירה, היה אפשר לראות ממנו הרבה יותר.

אתה בטוח שהגיל שם נכון? קצת הזוי 1.1.70 , נראה כאילו פשוט לא עידכנו נכון את תאריך הלידה

ראיתי אותו עכשיו מהקלטה שעשיתי של הקטגורייה, בחור חזק בטירוף, באמת כל הכבוד לו... כמובן שאף אחד מהארץ לי ידע על זה, כל הזמן דוגלים בערוץ הספורט בלתת במה לספורטאים, היום ראיתי שהם אפילו שידרו את התחרות של שטילוב, אז למה לא להזכיר את ההישג שלו? אם כל הכבוד לשטילוב(ויש המון כבוד), זה גם הישג ענק לספורט האולימפי בארץ.

אני רואה שהם העלו את זה לאתר שלהם, אבל שיציינו את גם גם במהדורת החדשות שלהם, זה בהחלט ראויי לזה.

אני רואה שהם העלו את זה לאתר שלהם, אבל שיציינו את גם גם במהדורת החדשות שלהם, זה בהחלט ראויי לזה.

אני רואה ברוב הלילות חדשות הספורט ובדרך כלל הם מזכירים כאלה דברים (לא עושים כתבות גדולות אבל עדיין..) , אני חושב שבגלל שזה נפל על יום שישי לא יזכירו את זה במהדורה הבאה

גם אני רואה בדרך כלל, זה יהיה חתיכת פאדיחה אם זה לא יוזכר, במיוחד שהם כביכול מסנים "לדחוף" את כל הענף האולימפי בארץ אם שידורים שקשורים אליו.

תקראו שם תתגובות של ילדי הכאפות/כדורגל... זה רק מראה מה הרמה של האנשים שאוהבים תספורט המפגר הזה בארץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית