ייעוץ ערכים תזונתיים מחלב אם אני רגיש ללקטוז

yuval123221

משתמש מתחיל
98
0
נק' מוניטין:
-68
98
0
אני רגיש ללקטוז אז זה פוגע בערכים התזונתיים שאני מקבל משתיית חלב?
זה מאד פוגע ואני צריך לא להחשיב שתיית חלב כחלק מהקלוריות שאני צורך ביום?
תודה

אם אתה רגיש ללקטוז למה אתה שותה חלב? סביר להניח שלא כל הקלוריות "נספגות" כי האינזים אינו מפרק את הלקטוז בצורה אידאלית אם בכלל.
אני יודע שיש חלב ללא לקטוז או משהו בסיגנון לתנובה (חדש) או שפשוט תחליף את החלב במוצר מזון אחר שאינו מכיל לקטוז.

תחליף את החלב אם אתה רגיש ללקטוז. תעבור לקוטג' או סקי הם לדעתי הם יותר יתאימו לך אם אתה מחפש חלבון במוצרי גבינה. או שבאמת כמו שמשה אמר תנסה ת'חלב הדל לקטוז.

תחליף את החלב אם אתה רגיש ללקטוז. תעבור לקוטג' או סקי הם לדעתי הם יותר יתאימו לך אם אתה מחפש חלבון במוצרי גבינה. או שבאמת כמו שמשה אמר תנסה ת'חלב הדל לקטוז.

ואולי כבר מספיק להפגיז בתגובות לא קשורות בשביל החלבון המחורבן הזה אולייי אההה??
חפרתה חבר דיי נמאס!!

• פותח/ת השרשור
אבל לקטוז זה לא פחמימות
החלבון לא מספג?
אני שותה את זה בשביל חלבון וסידן ופשוט עוד קלוריות
וחלב דל לקטוז אני לא יכול לקנות לא מוכרים אצלנו במכולת

אם אתה רגיש ללקטוז למה אתה שותה חלב? סביר להניח שלא כל הקלוריות "נספגות" כי האינזים אינו מפרק את הלקטוז בצורה אידאלית אם בכלל.
אני יודע שיש חלב ללא לקטוז או משהו בסיגנון לתנובה (חדש) או שפשוט תחליף את החלב במוצר מזון אחר שאינו מכיל לקטוז.

משה שמעתי שמועה זדונית לגבי החלב.
האם ילד בוא נקח לדוגמא פעוט עד גיל 5 מנצל את המינרלים ויטמינים וכל הדברים הטובים בו הרבה יותר טוב מאדם בוגר?

ואולי כבר מספיק להפגיז בתגובות לא קשורות בשביל החלבון המחורבן הזה אולייי אההה??
חפרתה חבר דיי נמאס!!

מה לא קשור פה? תגיד לי אתה מטומטם?
הילד אומר שיש לו רגישות ללקטוז והוא שותה מלא חלב, בישביל מה שותים חלב?(סידן,חלבון ועוד קלוריות), אז קוטג' וגבינת סקי מהווים כמות טובה של חלבון וסידן. מה ספאם בזה?

קנאה הורגת..

השלשלת וגם ספגת?
או במילים אחרות, אם אתה רגיש ללקטוז, אתה משלשל מהר מאוד את כל מה שהכנסת בלי לעכל ולספוג כמו שצריך.
אם אתה רגיש ללקטוז, אל תצרוך את זה. (או שתקנה כדורי לקטאז)

מה לא קשור פה? תגיד לי אתה מטומטם?
הילד אומר שיש לו רגישות ללקטוז והוא שותה מלא חלב, בישביל מה שותים חלב?(סידן,חלבון ועוד קלוריות), אז קוטג' וגבינת סקי מהווים כמות טובה של חלבון וסידן. מה ספאם בזה?

קנאה הורגת..

לא הטמטום והבצע לחלבון הורג יותר
תפגיז תגובות בארכיון שם עוד לא הגבתה

• פותח/ת השרשור
השלשלת וגם ספגת?
או במילים אחרות, אם אתה רגיש ללקטוז, אתה משלשל מהר מאוד את כל מה שהכנסת בלי לעכל ולספוג כמו שצריך.
אם אתה רגיש ללקטוז, אל תצרוך את זה. (או שתקנה כדורי לקטאז)

זה כאילו גורם שאני יספוג פחות מהאוכל שאני אוכל אחרי שאני שותה חלב?
בחלב עיזים יש הרבה סידן?
זה יותר טוב מחלב פרה?

רשוום לך מערכים התזונתיים את כמות הסידן ל100מל.

ווכן לפי מה שהבנתי זה גורם לך לעכל את האוכל שאכלתה (לפני או אחרי, לא יודע בידיוק) לא טוב.
ועדיף להימנע מזה כמה שיותר מהר. אם אתה מחפש הרבה סידן תקנה ויטמינים. ואם אתה צריך חלבון (תאכל קוטג וגבינה לבנה)

• פותח/ת השרשור
שמעתי פעם שבמים מהברז יש הרבה סידנים ושבמים של חברות מוציאים תסידן
אתם יודעים כמה סידן יש במים מהברז?

תגיד לי, באתה להטריל פה? אמרתי לך, אם אתה ממש רוצה סידן תקנה טבליות של סידן(calcium) למשל של חברת NSI.

כרגיל אתה מגיב שטויות מיותר לקנות סידן, תאכל גבינות עיזים, כך נוהגים חבריי לעבודה שרגישים לחלב פרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית