אני יודע שהשאלה קצת מוזרה אבל יכול להיות שאחרי תקופה ארוכה של אימונים ועליה רבה של מסת שריר, יתכנו שינויים פיזיולוגים במבנה של הראש?
כלומר צורת הראש פחות עגלגלה או שהראש קצת מתארך?
בגדול, אם אתה לא בגיל ההתבגרות סביר להניח שלא.
מה שכן שומן יכול לרדת מהפנים והצוואר, מה שיכול לשנות את תוי הפנים. מנגד אם משתמשים בחומרים יש שינויים מסויימים בלסת, אבל זה קיצוני וארוך טווח ותלוי בחומרים.
עלייה במסת השריר יכולה גם לשנות את הצוואר מכיוון שיש שם מספר שרירים, בינהם כמה יחסית גדולים המופעלים בתנועות שונות בחדר הכושר.
זה אפשרי מאד אבל אני לא חושב שזה קורה בגלל אימונים.. הצורת פנים אולי טיפה משתנה עקב האימונים ועליה/הורדה בשומן/נוזלים אבל שינויים פיזיולוגיים גדולים יותר קורים בגלל שאתה אולי מתבגר?
האמת שאני לא בגיל ההתבגרות, אבל דיברתי בעיקר על האיזור שהשיער מכסה והקרקפת אני מרגיש כאילו האיזור שמעל האוזן נהיה יותר אליפטי ופחות עגול ממה שהיה כאילו יצאו לי בלוטות בצדדים ואני רואה את זה כשאני מסתפר, ובעבר זה לא היה לי. (לא משתמש בשום דבר חוץ מאבקת חלבון).
מאחורי האוזן ומאחורי הראש יש בלוטות לימפה שלעיתים מתנפחות בגלל מצב חיסוני לקוי או לעיתים ללא סיבה ממשית. זה בד"כ עובר לאחר כמה ימים ולעיתים זה יכול לקחת גם 4-6 שבועות.
אני יודע שזה קצת מוזר אבל אני צריך תשובות מ2 אנשים אז יש לי חמש שאלות
1.צחקו עליך כשהייה לך איזה שהוא שינוי בגוף?
2.האם שינוים שקרו לך גרמו לשינוים רגשיים?
3.מה השינוי הכי קשה שלך?
4.כמה שינוים עברתה בחיים שלך?
5.מה עשית/ה כשהייה לך שינוי בגוף?
תודה.