הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין

• פותח/ת השרשור Yellow
  • פורסם בתאריך

Yellow

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
צהריים טובים,
אני מעוניין לקנות קריאטין, השאלה שלי היא ,האם יש מוצר ספיצפי שאתם יכולים להמליץ לי עליו מנסיון?חברה מסוימת?קריאטין נקי/פורמולת קריאטין? אחרי שחיפשתי קצת באינטרנט חשבתי על ללכת על הJACK3D אבל אשמח לקבל ממכם דעות.
תודה לעוזרים וחג שמח

אם עדיין לא השתמשת בקריאטין -מונו אז זה המוצר הראשון שכדאי להשתמש בו.

יש לך הנחת פורום של 10% עם קריאטין אינטראקטיב.

נ.ב. כדאי להשתמש בקופון

http://www.lbs.co.il/interactive.php

לגבי צורת השימוש במונו

ניתן לתסף בקריאטין בשלוש שיטות: הראשונה, זו שנעשה בה שימוש במחקרים, היא לצרוך 20 גרם של קריאטין ביום, מחולקים ל-4 מנות של 5 גרמים, זאת במשך 5 ימים. ע"י ביצוע העמסה זו השרירים יהיו רוויים בקריאטין בדרך המהירה ביותר, אך ישנם אנשים שיסבלו מבעיות עיכול בשל כך. בשיטה השנייה והפחות אגרסיבית, יש לצרוך 10 גרמים של קריאטין ביום, למשך 10 ימים. אמנם ייקח לגוף זמן רב יותר להגיע לרוויה, אך רוב האנשים לא דווחו על בעיות עיכול כלשהן בזמן השימוש בשיטה זו. לבסוף, ניתן פשוט לצרוך קריאטין במנות של 3 עד 5 גרמים ביום למשך כחודש.

נערך לאחרונה:
JACKED הוא באמת מוצר טוב. אבל בגדול מה שהכי משתלם ועובד הכי טוב זה קריאטין מונו. עכשיו לגבי החברות, יש לך כמו שאמר MOON הנחה 10% על מוצרי אינטרקטיב ואתה יכול קריאטין אצלם או שתקנה אופטימום לדעתי זה היחיד שניסיתי לפני הרבה זמן ועבד לי ממש טוב.
שכח מ פורמולות קריאטין זה סתם בזבוז כסף. תקנה קריאטין וקפאין אם בא לך להיות במרץ באימון.

אם עדיין לא השתמשת בקריאטין -מונו אז זה המוצר הראשון שכדאי להשתמש בו.

יש לך הנחת פורום של 10% עם קריאטין אינטראקטיב.

נ.ב. כדאי להשתמש בקופון

http://www.lbs.co.il/interactive.php

לגבי צורת השימוש במונו

שאלה קטנה,
שקראתי על הקריאטין היה כתוב שזה לא משפיע על כל אחד
אני יכול לבדוק אם זה משפיע עליי רק אחרי השימוש נכון ? שאלה מפגרת ביותר אני יודע אבל חבל לי סתם לבזבז כסף על זה

JACKED הוא באמת מוצר טוב. אבל בגדול מה שהכי משתלם ועובד הכי טוב זה קריאטין מונו. עכשיו לגבי החברות, יש לך כמו שאמר MOON הנחה 10% על מוצרי אינטרקטיב ואתה יכול קריאטין אצלם או שתקנה אופטימום לדעתי זה היחיד שניסיתי לפני הרבה זמן ועבד לי ממש טוב.
שכח מ פורמולות קריאטין זה סתם בזבוז כסף. תקנה קריאטין וקפאין אם בא לך להיות במרץ באימון.

תשמע אתה באמת מגעיל אחי אתה פשוט כל הזמן מגיב סתם.

נראלי היחיד שמגיב שטויות בנתיים זה אתה..
קשקשן אתה מגיב בדיוק אותו דבר שמגיב אדם אחר רק שאתה קצת מנסח את זה אחרת מה אתה פשוט יושב כל היום ומחכה לאשכול חדש?
תשמע באמת צריך לשנות את התקנון אתה הגזמת.

קשקשן אתה מגיב בדיוק אותו דבר שמגיב אדם אחר רק שאתה קצת מנסח את זה אחרת מה אתה פשוט יושב כל היום ומחכה לאשכול חדש?
תשמע באמת צריך לשנות את התקנון אתה הגזמת.

תשמע יא חתיכת בל1ט. אני הגבתי שני בפוסט, והבעתי את דעתי לגבי ג'ק ועוד מוצרים שהתנסתי בהם, הדבר היחיד שMOON LIGHT אמר זה שיש לו הנחה של 10% מה שגם אני הזכרתי לו..

חלאס לבלבל ת'מוח אם משה ירצה הוא יחשיב את ההודעה שלי הקודמת וכל הודעה שלא מרצה אותו כספאם ואני לא יקבל ניקוד.. אז חלאס לזיין ת'מוח כי האתה היחיד פה שמדבר שטויות.

שלום לך וחג שמח מצוות אינטראקטיב ישראל.
אני שמח לבשר לך שאתה זכאי ל10% הנחה על מוצרי אינטראקטיב בישראל,בין היתר ההנחה תקפה גם על הקריאטין הטהור של אינטראקטיב MICROPURE שנבדק במעבדות מהטובות בעולם וזכהGOLD SCREENלפרס על איכותו.
מדובר בקריאטין ברמת איכות גבוהה מאוד.
אפשר למצוא בין מוצרי אינטראקטיב גם את פורמולת הקריאטין-קריאטין בלאסט 2.

לשובר,למידע נוסף ולטלפון לבירור נקודת המכירה הקרובה אלייך לחץ על הלינק המופיע בתחתית ההודעה.

בברכת חג שמח,
צוות אינטראקטיב ישראל.

מצטער על ההקפצה פשוט לא רציתי לפתוח אשכול חדש
יש הבדל בין קריאטין מונו של חברה א לחברה ב או שזה סתם תשלום על מותג? (מצאתי קריאטין מונו 1000 גרם של MRM ב 140 ש"ח). כל קריאטין מונו הוא מיקרונייזד או לא?

יש הבדל בין קריאטין מונו של חברה א לחברה ב או שזה סתם תשלום על מותג? (מצאתי קריאטין מונו 1000 גרם של MRM ב 140 ש"ח). כל קריאטין מונו הוא מיקרונייזד או לא?

בגדול קריאטין זה קריאטין. לא כל קריאטין הוא מיקרונייזד. מיקרונייזד=שהקריאטין טחון דק יותר. אין לזה השפעה ממשית רק שיותר נח לשתות אותו.

מה שכן, כדאי לוודא שלקריאטין שאתה קונה יש תקן (לא זוכר את השם עכשיו 🤡) מה שאומר שאתה מקבל באמת קריאטין בקופסא ולא סודה לשתייה

תבדוק שהוא לא פג תוקף בקרוב
קצת חשוד מחיר כזה בארץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית