עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא צריך פרו הורמונים דבר אחד. (DHEA) ואתה בכלל בן 13.
לגבי הטריבולוס - גם שטויות.
את הכסף בגילך שמור בכיס או תבזבז על אוכל טעים.
DHEA זה לא פרוהורמונים
אולי זה נותן אשליה בגלל שזה די מחיר יקר אז זה יעבוד .. בכול זאת ..שמע מוכרים את זה בבודי בילדינג נקודה קום לא נראה לי שזה פרו הורמון. בכל מקרה הכל בולשיט.
לא נשמע שקר? למה? בגלל כל הציורים היפים בפרסומות של המוצר? זה מה שעושה לך את זה?
שמע מוכרים את זה בבודי בילדינג נקודה קום לא נראה לי שזה פרו הורמון. בכל מקרה הכל בולשיט.
לא נשמע שקר? למה? בגלל כל הציורים היפים בפרסומות של המוצר? זה מה שעושה לך את זה?
אולי זה נותן אשליה בגלל שזה די מחיר יקר אז זה יעבוד .. בכול זאת ..
Contrary to marketing claims, research to date indicates that the use of prohormone nutritional supplements (DHEA, androstenedione, androstenediol, and other steroid hormone supplements) does not produce either anabolic or ergogenic effects in men. Moreover, the use of prohormone nutritional supplements may raise the risk for negative health consequences.
תקשיב הפרו הורמונים האלה זה חיקוי של הדבר האמיתי - כלומר סטרואידים.
אתה בן 13 - אין לך שום צורך להתקרב בכלל לדברים האלה.
הבנתי זה אומר שאין אותו כבר בשוק ...סופרדרול זה פרוהורמון עתיק, אין כזה כבר
כל פעם מוציאים נגזרת חדשה ולוקח זמן עד שהFDA מוריד את זה מהמדפים וחוזר חלילה (מטדרול ועוד כל מני)
לא ניסיתי פרוהורמונים, אבל אני מכיר אנשים שכן חלקם ראו תוצאות וחלקם ירדו לאחר מכן
אומרים שכבר עדיף להשתמש בדבר האמיתי
עד גיל 25 + לא מציע לך לגעת בכלום
סופרדרול הוא מוצר שאינו חוקי בארה"ב ואינו נמכר ברשתות התוספים הגדולות. אפשר עדיין למצוא אותו אצל חאפרים קטנים, אבל לא הייתי סומך על איכות המוצר מהם.
מדובר בפרו-הורמון מאוד פוטנטי ורעיל. מאוד רעיל. תשתמש בגוגל ותראה כמו אנשים שאין להם מושג מה הם עושים כמוך דפקו את הכבד שלהם לצמיתות בגללו.
וכן, DHEA הוא פרו-הורמון. אפילו בצריכת כמות נורא גדולה, מסת שריר לא תפתח ממנו. מקסימום זוג שדיים.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חזקאמיר2000 מביא קרובי משפחה לפורום??