הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון powerlifting last minute

• פותח/ת השרשור harder
  • פורסם בתאריך
מישהו יכול להסביר לי מה הקטע של הסקוואט עם ה 50 מטר שרשרת בכל צד?

1) The Introduction to Chains
The purpose of chains in the bench press is to build speed (accelerating quickly off your chest) and learning how to explode the weight as you hit the lockout (the finish) of the bench press. As we bring the weight to our chest all the chains should just role into a pile on the floor. As you press the weight up, the chains then come off the floor with the bar making the weight heavier.
We can't do this with regular training and that is why chains are such an important source.

http://www.prowriststraps.com/chains_powerlifting_weight_lifting_how_to_use

1) The Introduction to Chains
The purpose of chains in the bench press is to build speed (accelerating quickly off your chest) and learning how to explode the weight as you hit the lockout (the finish) of the bench press. As we bring the weight to our chest all the chains should just role into a pile on the floor. As you press the weight up, the chains then come off the floor with the bar making the weight heavier.
We can't do this with regular training and that is why chains are such an important source.

http://www.prowriststraps.com/chains_powerlifting_weight_lifting_how_to_use

בסירטון זה בסקואט לא בבנצ' וזה סתם באוויר זה לא מחובר לקרקע או לראק

אם אתה מתכוון ל 1:09 ... באמת לא הבנתי מה הרעיון חחחחחחח.. בגדול השרשראות אמורות לפגוע ברצפה בירידה [סקוואט/דדליפט/פנץ'.. לא משנה] ולהפחית את המשקל.. עיקרון דומה לגומיות.. עומס משתנה תוך כדי התרגיל

קיריל סרטון נחמד =)
אהבתי יורת את הקודמים אבל גם זה ממש סבבה תודה

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתכוון ל 1:09 ... באמת לא הבנתי מה הרעיון חחחחחחח.. בגדול השרשראות אמורות לפגוע ברצפה בירידה [סקוואט/דדליפט/פנץ'.. לא משנה] ולהפחית את המשקל.. עיקרון דומה לגומיות.. עומס משתנה תוך כדי התרגיל

קיריל סרטון נחמד =)
אהבתי יורת את הקודמים אבל גם זה ממש סבבה תודה
בכיף 😃

אולי זה באוויר כי לא היה יותר מקום למשקולות והוא רצה להוסיף משקל, שרשרת כזאת יכולה להגיע בקלות ל10-20 קילו...

איך זה משנה אם המשקלים זהים משני הצדדים?
ולמה זה טוב?

נערך לאחרונה:
ולמה זה טוב?

Nרכז הכובד יורד יותר למטה
יוצר כנראה אפקט דומה ל taranrula bar לדוגמא שיש בווסט-סייד [נראה לי ככה הם קוראים לו]

הנה המוט הזה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ולמה זה טוב?

כי המומנט שונה כאשר החפץ בעל צורה ומומנט שונים.
מרכז כובד יותר נמוך מקשה מאוד על היציבות, יש סרטונים של ווסט-סייד
שרואים אותם עושים סקוואט ורק לעמוד עם המוט גורם להם לרעוד כמו מטורפים.

כי המומנט שונה כאשר החפץ בעל צורה ומומנט שונים.
מרכז כובד יותר נמוך מקשה מאוד על היציבות, יש סרטונים של ווסט-סייד
שרואים אותם עושים סקוואט ורק לעמוד עם המוט גורם להם לרעוד כמו מטורפים.

למה מרכז כובד נמוך יותר מקשה על היציבות? ע"פ מה שאני מבין ככל שמרכז הכובד גבוהה יותר אתה פחות יציב.

למה מרכז כובד נמוך יותר מקשה על היציבות? ע"פ מה שאני מבין ככל שמרכז הכובד גבוהה יותר אתה פחות יציב.

מפני שכאשר מוט רגיל יושב לך על הגב מרכז הכובד שלו אמור להיות סביב אמצע המוט.
כאשר המשקולות נמצאות מתחת למוט (נגיד ש30 ס"מ) מרכז הכובד משתנה וגם המומנט(למרות שהמשקל נשאר אותו דבר הזרוע גדלה) נקודת הפעלת הכח היא עדיין אמצע המוט(יושב על הגב שלך שאתה עומד).

מפני שכאשר מוט רגיל יושב לך על הגב מרכז הכובד שלו אמור להיות סביב אמצע המוט.
כאשר המשקולות נמצאות מתחת למוט (נגיד ש30 ס"מ) מרכז הכובד משתנה וגם המומנט(למרות שהמשקל נשאר אותו דבר הזרוע גדלה) נקודת הפעלת הכח היא עדיין אמצע המוט(יושב על הגב שלך שאתה עומד).

אני מבין שמרכז הכובד משתנה- הופך נמוך יותר. אבל למה אתה פחות יציב? האם אתה מסכים שמרכז כובד גבוה יותר משמע פחות יציב?
איך הזרוע גדלה? הרי המרחק האנכי בין המשקולות למרכז המוט נשמר.

אני מבין שמרכז הכובד משתנה- הופך נמוך יותר. אבל למה אתה פחות יציב? האם אתה מסכים שמרכז כובד גבוה יותר משמע פחות יציב?
איך הזרוע גדלה? הרי המרחק האנכי בין המשקולות למרכז המוט נשמר.

תצייר ותחשב מומנטים, זה לא נושא שיש מה להתווכח עליו.

מגניב. למדתי. תודה.
אבל התרומה של השרשראות לא יחסית זניחה לעומת מה שרואים בסרטון?

תצייר ותחשב מומנטים, זה לא נושא שיש מה להתווכח עליו.

אני לא מתווכח , אני שואל.
אין לי אפשרות לעשות סרטוט מכיוון שאין לי שום נתונים.
מה לגבי מרכז הכובד? גבוה נמוך? מה יותר יציב ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית