הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות בנוגע ל UD-2

• פותח/ת השרשור loki
  • פורסם בתאריך

loki

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
אהלן, אתחיל בקצת חנופה ואגיד שהחכמתי מאוד מקריאה בפורום ובאתר המאמרים, לעומת השטויות שמסתובבות הרשת האתר הזה מהווה ממש קרן אור..

ועכשיו תכל'ס, אני מעוניין להתחיל UD 2 שבוע הבא ו:
1. הכי מסתדר לי מבחינת לו"ז להתחיל את המחזוריות יום ראשון, אבל יום שני זה חג מה שקצת תוקע לי את אימון הריקון השני. זה משנה אם אדלג עליו או שלדחות את הכל בשבוע? יש תחליף? ובכלל מה המשמעות של פספוס אימון בדיאטה כזו?
2. אני יודע שזו שאלה שחוזרת על עצמה הרבה, אבל איך אמורים ביום וחצי לתקוע 5000-6000 קלוריות שהרוב מפחמימות? יש לכם הצעה לפחמימות "מהירות" שניתן לאכול בלי להתפוצץ ו/או להקיא בסופו של דבר?

תודה מראש לעונים.

תן קצת רקע עם נתונים אישיים (משקל גוף וגובה) ומטרה בדיאטה.

1. אפשר לפספס אימון
2. תאכל פחמימות בצורה נוזלית, תעשה שייקים במיקסר עם כל מיני דברים בפנים ותשתה את זה (תעשה את זה על בסיס חלב, עוד פחמימות [או שתקנה שוקו בגלונים ותשתה]).

• פותח/ת השרשור
תן קצת רקע עם נתונים אישיים (משקל גוף וגובה) ומטרה בדיאטה.
בן 26 1.81, 80 ק"ג 12-13% שומן. מתכוון לרדת ל9-10% לראשונה בחיי בלי לאבד מסת שריר וכוח.

1. אפשר לפספס אימון
2. תאכל פחמימות בצורה נוזלית, תעשה שייקים במיקסר עם כל מיני דברים בפנים ותשתה את זה (תעשה את זה על בסיס חלב, עוד פחמימות [או שתקנה שוקו בגלונים ותשתה]).

יש לך הצעות לשייקים נוזליים? ובשוקו/ חלב אין יותר מדי שומן בשביל העמסה איכותית?

יש שוקו וחלב 0% בטעם סנדלים, אבל עדיף אם מתקשים.
לדעתי UD2 זה חרא של דיאטה, אפשר להתקדם גם מבלי לעשות דברים מטורפים ו UD2 לא בהכרח תקדם אותך מהר יותר.
אני אישית הייתי אוכל כל מה בא ליד בהעמסות והייתי מעמיס בלי בעיה (אם כי הייתי מרגיש חרא יום אחרי, לא מבחינת רגשות אשם אלא חרא באמת כמו בחילות, עייפות וכו' אבל זה רגיל).

אתה יכול לעשות במקום האימון ביום שני, אימון קרוספיט חד פעמי בבית..
בקשר להעמסות, רק ההתחלה סבבה, אחרי זה אתה סובל בדיוק כמו בימים הראשונים.
הימים הכי "כיפיים" זה הניטרלי בתוכנית.

לי דווקא התוכנית הזאת התאימה פיקס, לא הייתי רעב בגלל הסדר יום שלי, רק העייפות של העמסות יום אחרי ביאסה קצת, אבל אפשר לשחק עם זה עד שאתה לומד איזה מאכלים יותר טובים לך בהעסה.

כנס לפורום קרוספיט וחפש תוכנית בשם סידני
אני עשיתי את זה :
סקוואט 50 חזרות
כפיפות בטן 40 חזרות
שכיבות שמיכה 30 חזרות

אתה עושה את זה על זמן 5 סיבובים - כמה שיותר מהר בלי הפסקות , לפחות בשאיפה.
אבל זה חד פעמי, אם אתה מתכוון לעשות את זה על בסיס קבוע במקום האימוני דילול אז אתה צריך להחליף כל פעם תוכנית.

• פותח/ת השרשור
טוב תודה לכולם, זה באמת אחד הפורומים היותר מקצועיים אם לא ה..

מקווה לפרסם עוד חודשיים תמונות עם תוצאות..

תיראה, ממה שקראתי על ה UD2 זו ניראת לי דיאטה מטורפת!
לך על ה AD או חיטוב רגיל מה שיש בפורטל, אני כרגע עושה AD ומרוצה מאוד מהתוצאות!

אין מספיק אנשים בארץ שעשו UD2 לפי כל החוקים כדי לתת את דעתם (בצורה שלא תטעה אותך) לגבי טיב הדיאטה, אני חושב שזה מאוד אינדיבידואלי מאחד לשני, יש כאלו שחיטוב רגיל יעבוד עליהם טוב יותר מ-UD2 ויש שההפך.

אני גם שקלתי להכנס לזה, זה מאוד מפתה, פעם בשבוע העמסה מפנקת ואימונים נחמדים, לדעתי התקופה הדלה ב-UD2 לא באמת מספיק ארוכה לאיבוד שומן במהירות המירבית.

למה לא מספיק ארוכה? ביום השלישי והרביעי אתה אמור להיות מדולל לגמריי מגליקוגן ואז שווה באמת לעשות פרוטוקולים.אני עשיתי את הדיאטה לפי הספר.תוצאות סבבה לגמרי.החלק הקשה היה רק האימוני דילול.שגם להם אתה מתרגל בסופו של דבר.

לי יותר קל קל לעשות העמסות פעם בשבוע מאשר פעם בשבועיים.
סה"כ הUD2 זה דל פחמימה עם אימוני ריקון וזהו.כל הקטע של האימון לפני ואחרי ההעמסה זה סוג של חרטא ועדיף לעבוד בימים האלה כבד וזהו.

UD2 זה שואה
לא יודע אם זה עובד או לא, זה תוכנית שהורסת לך את הכוח
אם אתה מחפש רק לחטב אולי זה יהיה יעיל
אבל למה לסבול ? תעשה חיטוב רגיל

UD2 זה שואה
לא יודע אם זה עובד או לא, זה תוכנית שהורסת לך את הכוח
אם אתה מחפש רק לחטב אולי זה יהיה יעיל
אבל למה לסבול ? תעשה חיטוב רגיל

אבל באיזשהו שלב כן צריך לעבוד לדל פחמימה,לא?
בUD2 ,אם במקום האימוני כוח של לייל עושים משהו יותר הגיוני כמו 5.3.1 או לינארית כן אפשר לא לרדת בכוח יותר מדי.

אבל באיזשהו שלב כן צריך לעבוד לדל פחמימה,לא?
בUD2 ,אם במקום האימוני כוח של לייל עושים משהו יותר הגיוני כמו 5.3.1 או לינארית כן אפשר לא לרדת בכוח יותר מדי.

לא צריך בשום שלב לעבור לדל פחמימה אלא אם אתה רוצה לעלות על במה או להצטלם יבש
אפשר להגיע לא.ש חד ספרתי עם דיאטה דלת שומן רגילה ואימוני כוח ואירובי בלבד

איבוד הנוזלים יוצר אשליה שהדיאטה יותר טובה כי אתה רוב הזמן יבש + יש לך יום העמסה שעוזר לך נפשית להמשיך עם החיטוב

אני עכשיו על 150 פחמימה 50 שומן 180-200 חלבון ומעמיס פעם בשבוע די נקי ולא כמות מאקסימאלית אלא רק 500 גרם פחמימה כיוון שאני עושה שעה אירובי ביום + 4 אימוני כוח + אימון מהירות/שינויי כיוון

• פותח/ת השרשור
מקפיץ, שאלה נוספת שצצה לי.

האם ניתן לשנות במעט את מועד האימונים, נניח לבצע אימוני ריקון במקום, ראשון-שני, שני- שלישי?
במילים אחרות האם ניתן לוותר על יום המנוחה השלישי?

שוב, תודה מראש.

אתה אמור לעשות
יום 1 ריקון
יום 2 ריקון
יום 3 אירובי
יום 4 אימון לפני העמסה +העמסה בערב
יום 5 העמסה (או אימון לפני העמסה בבוקר)
יום 6 אימון כוח
יום 7 נייטרלי
זה הסייקל הרגיל.אם אתה עושה שני-שלישי ריקון אז יום ראשון יהיה נייטרלי

• פותח/ת השרשור
אתה אמור לעשות
יום 1 ריקון
יום 2 ריקון
יום 3 אירובי
יום 4 אימון לפני העמסה +העמסה בערב
יום 5 העמסה (או אימון לפני העמסה בבוקר)
יום 6 אימון כוח
יום 7 נייטרלי
זה הסייקל הרגיל.אם אתה עושה שני-שלישי ריקון אז יום ראשון יהיה נייטרלי

כן, אבל מה קורה אם בסייקל הראשון - ראשון, שני היה ריקון ובשני בגלל אילוצים- זה הופך לשני שלישי? במילים אחרות עד כמה קריטי היום מנוחה/ אירובי (יום 3)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית