הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לאופטימום..

• פותח/ת השרשור idan23
  • פורסם בתאריך

idan23

משתמש מתחיל
57
0
נק' מוניטין:
0
57
0
אהלן חברה אני לא מוצא אבקת חלבון אופטימום גולד בפחות מ-350 פה בארץ..

יש למישו אולי איזה המלצה איפו מוכרים בפחות??

(ידוע לי שיש אפשרות מחול...אבל בנתיים אני מעדיף מהארץ )

גברר אל תקנה ב 350 אל תהיה פריאר של כל החנויות שיש ברשת .
אני קונה ב 300 ליד הבית , בקריות

תהיה עקשן ותבטיח להיות קליינט קבוע

• פותח/ת השרשור
בגלל זה אני שואל פה שאוליי מישהו יכווון אותי לאיזשהי חנות במרכז במחירים נורמלים...
כי אני יודע שיש ים גנבים בעסק הזה

בכל מקרה תודה על העצה...מאיפו אתה מביא בקריות סתם אוליי יצא לי להיות באיזור

חנות בקריות בביאליק .זה לא אקטואלי כל כך אם אתה גר במרכז

תחפש חנויות טבע פרטיות באיזור הבית שלך

• פותח/ת השרשור
באיזור המרכז עד עכשיייו מי שדיברתי איתו זה 350..(ישראל בודי ,חנות ברחובות לא זוכר את השם ועוד כמה )

אין לאף אחד בפחות מ-350 באיזור המרכז?

גבר גם בחנות שאני קונה בה אופטימום עולה 350

פשוט אמרתי לו שאני עוזב את החנות שהייתי לקוח בה ואני עובר אליו
וזהו הוא עשה לי מחיר מצוין של 300 ומאז אני קונה אצלו
חנויות כמו ישראלבודי לא עושים הנחות כי זה כביכול רשת ..וברשתות לא עושים הנחות ..אז זה בעיה שלהם .עם מחירים כאלו הם מפסידים הרבה לקוחות

שמע אני קונה כל חודשיים-חודשיים וחצי דלי חדש מאותה חנות קבוע, עושים לי מחיר קבוע של 320 ש"ח + שייקר (אותו דיל כל חודשיים אני לוקח).

מחיר סביר.. ועל הדרך אני לוקח שייקר לא שזה שווה יותר מדי...
ככה שאפשר למצוא מחירים טובים צריך לחפש

חנות בקריות בביאליק .זה לא אקטואלי כל כך אם אתה גר במרכז

תחפש חנויות טבע פרטיות באיזור הבית שלך

הי Shaybb אתה מתכוון לחנות במרכז סביניה?
האם אתה ממליץ על optimum gold? כי בזמן האחרון משווקים בשייפ את ISS 93 בתור "המילה האחרונה בתחום", מה דעתך?

issגם חברה מצוינת אם אתה משיג אותה במחיר טוב אז תקנה אותה . סביר להניח שבמכון לא יימכרו לך אותה בפחות מ 300 שקל ,זאת אומרת שהיא עולה בדיוק כמו אופטימום .לכן הייתי מציע לך לקנות אופטימום
אתה מביאליק ?

תאמינו לי, בתור מישהו חדש בתחום שרוצה לנסות תוסף בפעם הראשונה, אין לי כבר מושג באיזה להתחיל. יש כל כך הרבה סוגים, ועל כל סוג יש ביקורות לכאן ולכאן, חלק משבחים וחלק קוטלים.

בכל אופן, צריך בסוף לצמצם את זה, לכמה אפשרויות, אז אולי מישהו יוכל לעזור לי:
1. יש את champion nutrition - pure whey 80% שאת זה יש בחנות ליד הבית שלי בכ- 340 ש"ח.

2. יש את Iso Sensation 93 שמדריכי הכושר ממליצים לי עליו במכון הכושר (אבל אולי יש להם אינטרס אישי למכור). עולה כ- 430 ש"ח. הבנתי שזה משהו יחסית חדש, ובנוסף לחלבון יש בו עוד כל מיני דברים טובים.

אם אני צריך לבחור מבין השניים הנ"ל - מה הייתם אומרים?

כנס לאייסי שלי אני אעזור לך 325635911

ולא הבנתי ..מה פירסמו פה ?ראיתי הודעה שנערכה ומישהו קיבל אזהרה

תאמינו לי, בתור מישהו חדש בתחום שרוצה לנסות תוסף בפעם הראשונה, אין לי כבר מושג באיזה להתחיל. יש כל כך הרבה סוגים, ועל כל סוג יש ביקורות לכאן ולכאן, חלק משבחים וחלק קוטלים.

בכל אופן, צריך בסוף לצמצם את זה, לכמה אפשרויות, אז אולי מישהו יוכל לעזור לי:
1. יש את champion nutrition - pure whey 80% שאת זה יש בחנות ליד הבית שלי בכ- 340 ש"ח.

2. יש את Iso Sensation 93 שמדריכי הכושר ממליצים לי עליו במכון הכושר (אבל אולי יש להם אינטרס אישי למכור). עולה כ- 430 ש"ח. הבנתי שזה משהו יחסית חדש, ובנוסף לחלבון יש בו עוד כל מיני דברים טובים.

אם אני צריך לבחור מבין השניים הנ"ל - מה הייתם אומרים?

תפסיקו להיות פראיירים-אני מביא ISS WHEY MATRIX ב 300 שח עם שיייקר,חברה מעולה וחלבון הכי טעים שטעמתי,פראייר מי שמשלם 350 שח על אופטימום או צ'מפיון,ועוד יותר פראייר מי שמשלם 430 שח על אוליטימט ISO SENSATION.

תפסיקו להיות פראיירים-אני מביא ISS WHEY MATRIX ב 300 שח עם שיייקר,חברה מעולה וחלבון הכי טעים שטעמתי,פראייר מי שמשלם 350 שח על אופטימום או צ'מפיון,ועוד יותר פראייר מי שמשלם 430 שח על אוליטימט ISO SENSATION.
איך חברת ISS? איך הטעמים שלהם בהשוואה למתחרים? מה הטעם הכי מומלץ?

תודה 😃

300 ל ISS זה מוגזם.. אפילו בחדר הכושר אצלי זה 280.
הקרם עוגיות שלהם פנטסטי, אפילו במים.
יש לאופטימום עכשיו טעם קפה. סביר - טעם של קפה נמס ממכונה כזו של עלית, ומתוק מדי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית