הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ HIIT

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
אני מתחיל תכף חיטוב ומתכוון לשלב אימוני HIIT
מישו יכול להסביר לי איך לרוץ את זה נגיד מבחינת סיבולת לב ריאה יש לי ממש טוב (אני סוף מסה ורצתי תחילת שבוע 2000 ב6:45) והמהירות סבירה+- לא בדקתי ריצה מסוויימת אבל אני יודע שאני מהיר..
אז איך אמורים לעשות ת'אימון הזה? תודה

תתחיל מזה שתקא את המאמרים האלה:
http://www.kilogram.co.il/2104
http://www.kilogram.co.il/2138

אתה יכול לתכנת את האינטרוולים בהליכון, יש תוכנית מיוחדת לזה.
כך בחשבון שאלו אימונים קשים מאוד, ודווקא בחיטוב זה יכול להיות קשה להתאושש מזה, בתוספת לאימוני כוח.

הדבר האחרון שהייתי עושה זה לתכנת בהליכון HIIT כי אם לדוגמה אתה רוצה לעשות 60-30 אינטרואלים אז להליכון לוקח זמן להוריד אתהמהירות וזה באסה.
חוץ מזה הליכון זה לא כמו הליכה\ריצה בחוץ כי כשאתה בחוץ אתה דוחף את עצמך קדימה בניגוד להליכון שהוא חוסך לך את הדחיפה ומה שיש לך לעשות זה רק לקדם את משקל הרגל קדימה.

בכל אופן, אני לא יודע בדיוק מה המטרה שלך באינטרוואלים..
אם אתה באחוז שומן נמוך אז זה יתרום (מבחינת שריפת שומ עיקשן) אם אתה באחוז שומן גבוה אז לא ממש. (אמנם יעזור אבל בצורה מינורית)

אם זה כל כך מעניין אותך תקרא את פרוטוקול השומן עיקש של לייל הוא מוסבר יפה דווא ואם אני לא טועה מה שאתה מחפש זה פרוטוקול 3\4.
תקרא את הכל יש שם מידע די יעיל: http://www.kilogram.co.il/782/פרוטוקולי-השומן-העיקש/

• פותח/ת השרשור
אני ב14~ א"ש והרוב זה שומן עיקש כי לפני שנה הייתי מאוד שמן ולא ירדתי הכל והתחלתי מסה פשוט..
קראתי את פרוטוקלי השומן העיקש , כן מה שאני מחפש זה את השלישי של הHIIT ולא להשתמש ביהומבין או משו ..
בהליכון זה לא כדאי אני לא אוהב לעשות הליכות או ריצות על הליכון רק בחוץ..
תודה על המאמרים הבחור למעלה.. אני אקרא אותם מחר 😃

לא צריך להשתגע, אני רואה שאתה שואל הרבה שאלות על החיטוב

הכי חשוב זה תפריט טוב ועמידה בו
אימוני כוח עצימים בנפח מינימאלי נדרש
אני בעד אירובי קל להגדלת הגרעון

אימונים מיוחדים ודיאטות מיוחדות יהיו טובות לא.ש נמוכים

שיהיה בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תעשה משהו בסיגנון של 8-10*400. 2-3 דקות מנוחה. אני משער שאתה יכול לרוץ את זה סביב 1:10
פעם יחידה שעשיתי 400 עשיתי ב1:01 או משו באיזור
לא צריך להשתגע, אני רואה שאתה שואל הרבה שאלות על החיטוב

הכי חשוב זה תפריט טוב ועמידה בו
אימוני כוח עצימים בנפח מינימאלי נדרש
אני בעד אירובי קל להגדלת הגרעון

אימונים מיוחדים ודיאטות מיוחדות יהיו טובות לא.ש נמוכים

שיהיה בהצלחה
אל תדאג גם תפריט אני שומר.. פשוט רוצה להפטר מהשומן העיקש הפעם.. לא כמו פעם קודמת
זה לא שהתחלתי מסה על 8 אחוז שומן, התחלתי על אחוז שומן 13 והשתדלתי לא לעלות יותר מדי בשומן והלך לי סבבבה אבל יש לי בגוף המון שומן עיקש בגלל שפעם הייתי שמן הרבה יותר כמו שאמרתי (1.68 76 קילו)

אל תדאג גם תפריט אני שומר.. פשוט רוצה להפטר מהשומן העיקש הפעם.. לא כמו פעם קודמת
זה לא שהתחלתי מסה על 8 אחוז שומן, התחלתי על אחוז שומן 13 והשתדלתי לא לעלות יותר מדי בשומן והלך לי סבבבה אבל יש לי בגוף המון שומן עיקש בגלל שפעם הייתי שמן הרבה יותר כמו שאמרתי (1.68 76 קילו)

סבלנות זה הפתרון
לפעמים נדמה לך שנשאר לך עוד חודש וזה בעצם עוד חודשיים
תוסיף אירובי ותחתוך קלוריות לקראת הסוף
אין קסם

אני מבין שזה לא קל להוריד באחוזי שומן אבל אתה צריך להבין שומן עיקש נמצא כשאתה באחוז שומן של 10% ומטה..

זה בסדר, אם אני לוקח את זה בחשבון ואת ה6:45 זה הגיוני מאוד תעמוד סביב 1:10 ל8-10*400. בכל מיקרה, אני ממליץ לך לנסות לעשות את האימון הזה בתור אימון אינטרוולים.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם! עזרתם לי מאוד :]
פורום על רמה..
ואני מעדיף לנסות משו חדש כמו HIIT כי עד עכשי והייתי עובד על ריצות ארוכות מאוד..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית