הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה לשנות בתוכנית

taldaniel

משתמש פעיל
460
1
נק' מוניטין:
1,061
460
1
ראיתי בפורטל את התוכנית הזאת לעליה במסת השריר:

http://www.siz.co.il/my/fjzylzzjginj.jpg

אז מה כדאי לשנות? זה מספיק שיש לידיים למשל רק תרגיל אחד? זה יהיה רציני אם אני יוסיף עוד תרגיל?

נערך לאחרונה:
אם בא לך תוסיף זה לא ישנה הרבה
תרוץ על התוכנית
בכל מקרה ממליץ על תוכניות כוח קודם כל

• פותח/ת השרשור
אם בא לך תוסיף זה לא ישנה הרבה
תרוץ על התוכנית
בכל מקרה ממליץ על תוכניות כוח קודם כל
בלי קשר לתוכנית כוח, אתה מאמין שעם תזונה נכונה אני יגיע לתוצאות עם התוכנית הזאת? עוד שאלה, אם אני עוד תרגילים למשל ליד אחורית, קדמית או משהו כזה, זה יעזור או שאני סתם מבזבז זמן ?
לגבי הלחיצת חזה בשיפוע עליון כנגד משקולות, אם אני לא טועה זה לחיצת חזה עליון, אז אפשר להחליף את זה ללחיצת חזה עליון עם מוט? ככה - http://www.google.co.il/imgres?imgu...page=1&ndsp=48&ved=1t:429,r:2,s:0&tx=75&ty=39

נערך לאחרונה:
לדעתי כדאי לשנות

A
את הפרפר להוריד
ליד האחורית הייתי משנה מקבילים עם משקל
אם הסקוואט מספיק עצים - לפי דעתי הלחיצת רגליים אפשר להוריד אותה או להוריד איזה סט

B
משיכת פולי עליון - להחליף במתח
כתפיים לפי דעתי מספיק פרס.

לגבי מה ששאלת גם אפשר בכיף להחליף את הלחיצה במשקוליות ללחיצה במוט.

הדגש המהותי פה שלא תטעה הוא במורכבים.

• פותח/ת השרשור
לדעתי כדאי לשנות

A
את הפרפר להוריד
ליד האחורית הייתי משנה מקבילים עם משקל
אם הסקוואט מספיק עצים - לפי דעתי הלחיצת רגליים אפשר להוריד אותה או להוריד איזה סט

B
משיכת פולי עליון - להחליף במתח
כתפיים לפי דעתי מספיק פרס.

לגבי מה ששאלת גם אפשר בכיף להחליף את הלחיצה במשקוליות ללחיצה במוט.

הדגש המהותי פה שלא תטעה הוא במורכבים.
בקשר למורכבים זה בטוח שאני ממשיך איתם, למה להוריד את הפרפר אם אפשר לשאול?
למה להחליף למתח את הפולי עליון? הפרס שלי די נמוך לבינתיים אז לדעתי כדאי להשאיר גם את התרגיל השני.
ועוד שאלה בקשר למקבילים, אני אולי יצא קצת מטומטם אבל מקבילים לא עובד על חזה? 😍... ואם אני רוצה אפשר להוסיף בנוסף מקבילים ולא במקום?
תודה רבה

יש מספיק תרגילים לחזה.

לגבי הכתפיים דווקא משום שאתה לא חזק בהם לא הייתי מוסיף תרגילים לשם - יש מספיק לחיצות בתוכנית.

לגבי מקבילים יש שם גם עבודה על היד האחורית. (לא צריך עוד תרגיל לחיצה בתוכנית כמו לחיצה צרה לכן לפי דעתי כדאי להחליף)

• פותח/ת השרשור
יש מספיק תרגילים לחזה.

לגבי הכתפיים דווקא משום שאתה לא חזק בהם לא הייתי מוסיף תרגילים לשם - יש מספיק לחיצות בתוכנית.

לגבי מקבילים יש שם גם עבודה על היד האחורית. (לא צריך עוד תרגיל לחיצה בתוכנית כמו לחיצה צרה לכן לפי דעתי כדאי להחליף)
אם יש מצב שאני עובד יותר מדי על שריר מסויים למשל על החזה, זה יכול לגרום לפציעה או משהו כזה? או שהשריר לא יגדל?

הטעם פה הוא להשקיע בתרגילי הבסיס המורכבים. התעסקות עם תרגילים אחרים היא כתרגיל עזר ולא יותר.

• פותח/ת השרשור
הטעם פה הוא להשקיע בתרגילי הבסיס המורכבים. התעסקות עם תרגילים אחרים היא כתרגיל עזר ולא יותר.
קלטתי את העניין, תודה רבה : )
עוד שאלה קטנה, האם הסדר של התוכנית משנה? או שהסדר עצמו טוב?למשל הדדליפט אמור להיות בהתחלה ולא בסוף? ואיפה אני מכניס את המקבילים אם אני מוסיף אותו בנוסף?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית