לפני השאלה אספק מעט פרטים -
בן 23, 183 ס"מ, 81-2 ק"ג, מתאמן כארבעה חודשים.
החודשיים וחצי הראשונים היו לא יעילים במיוחד, המאמן המליץ על תכנית ABC רווית תרגילים וסטים ורק לפני חודש וחצי בדקתי מעט בעצמי והבנתי כי אני עובד בצורה לא נכונה לגמרי.
כרגע תכנית האימונים שלי נראית כך (בעבור כל תרגיל סט חימום של כ 120% מהחזרות ב 70% משקל)-
A:
- בנץ' פרס - 3X8
- פרפר - 2X10
- לחיצות חזה בשיפוע עליון - 2X10
- מיליטרי פרס - 2X10
- הרחקת דמבלים בעמידה - 2X8
- סקול קראשר - 2X10 (התרגיל הזה http://www.exrx.net/WeightExercises/Triceps/BBLyingTriExtSC.html)
B:
- לג פרס - 3X8
- כפיפות ברכיים - 2X10
- פולי עליון באחיזה רחבה - 3X8
- מסור - 2X8
- פול אובר - 2X8
- כפיפות מרפקים - 2X10
בסופם של שני האימונים אני עושה כפיפות בטן ועבודה על האלכסונים.
* כמה הערות,
- הייתי שמח לעשות סקוואט, אבל לצערי אין כלוב בחדר הכושר שלי. זו גם אחת הסיבות שאני לא מבצע את ה SS, יחד עם טכניקה לקויה למדי בדד ליפט וחוסר ביטחון בהערות המדריכים אצלי.
- אני יודע ומבין שעדיף להמנע מסטים מרובים בעבור קבוצות שרירים קטנות (הכוונה היא ליד הקדמית והאחורית), אבל אני מרגיש שתרגיל אחד כמעט ולא מספק גירוי לשריר. יכול להיות שכדאי להוסיף תרגיל או אולי סט נוסף לשרירי הידיים?
תודה רבה,
מקווה שהמצב סביר...
בן 23, 183 ס"מ, 81-2 ק"ג, מתאמן כארבעה חודשים.
החודשיים וחצי הראשונים היו לא יעילים במיוחד, המאמן המליץ על תכנית ABC רווית תרגילים וסטים ורק לפני חודש וחצי בדקתי מעט בעצמי והבנתי כי אני עובד בצורה לא נכונה לגמרי.
כרגע תכנית האימונים שלי נראית כך (בעבור כל תרגיל סט חימום של כ 120% מהחזרות ב 70% משקל)-
A:
- בנץ' פרס - 3X8
- פרפר - 2X10
- לחיצות חזה בשיפוע עליון - 2X10
- מיליטרי פרס - 2X10
- הרחקת דמבלים בעמידה - 2X8
- סקול קראשר - 2X10 (התרגיל הזה http://www.exrx.net/WeightExercises/Triceps/BBLyingTriExtSC.html)
B:
- לג פרס - 3X8
- כפיפות ברכיים - 2X10
- פולי עליון באחיזה רחבה - 3X8
- מסור - 2X8
- פול אובר - 2X8
- כפיפות מרפקים - 2X10
בסופם של שני האימונים אני עושה כפיפות בטן ועבודה על האלכסונים.
* כמה הערות,
- הייתי שמח לעשות סקוואט, אבל לצערי אין כלוב בחדר הכושר שלי. זו גם אחת הסיבות שאני לא מבצע את ה SS, יחד עם טכניקה לקויה למדי בדד ליפט וחוסר ביטחון בהערות המדריכים אצלי.
- אני יודע ומבין שעדיף להמנע מסטים מרובים בעבור קבוצות שרירים קטנות (הכוונה היא ליד הקדמית והאחורית), אבל אני מרגיש שתרגיל אחד כמעט ולא מספק גירוי לשריר. יכול להיות שכדאי להוסיף תרגיל או אולי סט נוסף לשרירי הידיים?
תודה רבה,
מקווה שהמצב סביר...