הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה חלבון נספג??

• פותח/ת השרשור ITZIKB
  • פורסם בתאריך

ITZIKB

משתמש פעיל
934
3
נק' מוניטין:
541
934
3
לא מזמן עשיתי קורס מדריכים בקמפוס שיאים, בחלק של התזונה התזונאי שלימד אותנו אמר לנו שאם אנחנו שותים סקופ של אבקת חלבון אז הגוף יספוג רק חצי מכמות החלבון שיש שם ושכל השאר ינוצל לאנרגיות ואיזה משהו שקשור לחנקן אני לא כזה זוכר.
רציתי לדעת אם יש בזה הגיון כי לא נראה לי שיש לו סיבה סתם לשקר.

אז ההנחה שלך היא שלא הגיוני שסמכות טועה? מזל שאתה לא באקדמיה.

שמע, אם נאבד את הזכות ל-call for authority נאבד את הזכות לטעון איזושהי טענה שאין לה אחיזה במציאות, אבל שמישהו עם תואר אמר אותה.

Emz זה מופנה אליך
אני יוצא מנקודת הנחה שכל מה שכתוב בפורטל מגובה במחקרים (קראתי חלק מהמחקרים סתם לאמונה) ואני גם דיי מאמין שמישהו שמראה רמת ידע כמוך הוא בעל תואר בתזונה (bsc?) אבל לדוגמא באתר המאמר על התגובה למשדר נגד אבקות חלבון אתה יוצא נגד פרופסור ששמואנילאזוכרכיהואלאמענייןאותי והדגש פה על פרופסור.. איך יכול להיות שבמשדר אחד מישהו עם תואר שכזה יכול לסכן את עצמו לרמה של לצאת יותר טיפש מהמוכר במכולת? צר לי אבל אתה נשמע כמו לוביסט של חברת טבק (הקצנה), איך אתה יכול להסביר את זה שפותח האשכול הוא מאמן מוסמך ששתפו לו את המוח עם דברים לא נכונים (לטענת המדע כמובן) וזה קורא גם בווינגייט סתם בשביל לא להכפיש את שיאים.. מוזר מאוד.. (השאלות בגוף התגובה, בקריאה חוזרת זה נראה כאילו דיברתי על עצמי וכתבתי את זה)*

לא נותר אלה לרחם...

מעניין איך תגיב כשתגלה (אם תגלה) שאין סנטה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית