הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון זה כוח טהור זה?

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
היום היית לי בגרות בספורט, עשיתי 3 מבחנים
מתח, קפיצה למרחק ו4X10 שזה ספרינטים עם החלפת קוביות..
בכל מקרה, באתי עם בטחון, וואלה 130 קילו סקוואט (ולא רבעי סקוואט, סקוואט מלא), 140 דדליפט.. והנה אני עושה את המבחן הראשון של ה4X10.. עשיתי פעמיים, פעם ראשונה 10 שניות ופעם שניה 9.6 שניות. אחרי היה ילד שחיף מקל עם רגלי קיסם.. בא ועושה 9.3. אני מאמין שלא היה לו סקוואט של 40 קילו אפילו, והוא רץ מהר יותר ממני כאילו יש לו יותר כוח. אומנם הוא רזה ואני עם כרס (שוקל 78 גובה 73), אבל בכל זאת יש לי הרבה יותר כוח מלו וציפיתי לעשות יותר טוב.
בכל מקרה מבחן הבא היה מתח, ידוע שמעל ל10+- מתח זה כבר עיניין של סיבולת.. פעם עוד הייתי עושה 10 מתח כשהייתי עושה בנט אובר ואז החלפתי לפאוור קלין והיום עשיתי כולה 7.. בסדר, ניחא..
המבחן השלישי היה קפיצה למרחק, בזה אמרתי שאני חייב להפציץ.. וואלה באו ילדים שמנים בלי קשר לתחום ועשו 1.85..1.95 מטר.. קפצתי פעמיים, עשיתי 1.70 ו1.75.. אפילו לא עובר. בקשתי ממנו עוד פעם ועשיתי כולה 1.80.
השורה התחתונה היא, שאפילו שיש כאן הרבה עיניין של טכניקה, ואפילו שאני קצת כבד.. איפה הכוח לוקח חלק? אני סתם הופך להיות כבד? לפני שהתאמנתי על כוח (שחיף) הייתי עושה תוצאות טובות יותר.. המטרה שלי בכוח היא להגיע לגבול של הפוטנציאל שלי בספריטנים, קפיצות וכו'.. והנה ברגע האמת הכוח הטהור פישל?
מה דעתכם?

נערך לאחרונה:
אתה בעצמך אמרת מה השפיע עליך .. אני לא מבין עדיין על מה התלונות שלך ..
אתה אומר שאתה לא על משקל נמוך, וגם הגנטיקה והמבנה גוף באו לידי ביטוי
הסקוואט זה לא איזה תרופת פלא, טוב נו הוא כן

1. הילד הרזה "השחיף" גם יותר קל ממך בצורה משמעותית, וגם יותר פעיל ממך אתה בטח רק עושה סקוואט ומקווה לטוב. אם היית משלב משחקי כדור או כל תחום שיש בו שינויי כיוון וזריזות התוצאה שלך היתה משתפרת

2. מעל 10 חזרות מתח זה ממש לא סיבולת אני לא יודע מאיפה הבאת את זה.

3. אתה לא יודע לקפוץ ביחס לאחרים ואתה כבד מדי (נושא יותר מדי שומן)

המסקנות העיקריות
1. כדי להיות טוב במשהו צריך להתאמן על אותו דבר ספציפית (זריזות/מתח לחזרות/קפיצה מהמקום)
2. כוח ביחס למשקל (ושמירה על א.ש נמוך) בענפי ספורט שיש בהם מרכיבים של זריזות הוא דבר חשוב

מה!???
אתה באמת עשית 1.80 מטר בקפיצה למרחק??????
זה ממש לא הגיוני!!!
בכיתה ה' ( באמת) עשיתי 1.90 מטר וזה ממש גרוע אפילו לכיתה ה' חחח

ודרך אגב זה כי אתה מנהל פורום בFXP

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון מי שמתאמן כוח המטרה שלו לשפר כוח אלה מה?
דבר שני אף אחד לא רוצה להיות סתם שמן וחזק(טוב אולי יש כאלה) הרוב כאן מחטבים אחרי תקופת מאסה. דבר שלישי כמו שאמרתי אתה תראה שיפור משמעותי אם תרד לאותו האחוז שומן שהית (11 ומטה זה מאד נמוך ולדעתי זה לא שווה להתאמץ לרדת עד לשם אבל זה כבר דעה אישית) תחשוב שתיהיה אותו בן אדם רק עם יותר שרירים.
ומ57 ל78 זה משקל מאד משמעותי! זה 21 קילו! בהתחשב בזה, זה נשמע מאד הגיוני הירידה הזאת בביצועים.... שוב - אם תוריד את השומן - תראה את התרומה האמיתית של הכוח שלך (בכל מה שקשור לביצועים בתרגילי כוח יחסי למשקל)

דבר אחרון ולא קשור, אני לא מציע לך לסיים SS במשקל מסוים. לדעתי זה בזבוז והכי חכם זה להמשיך את התוכנית הזאת עד שנתקעים (או כשמגיעים ל20%+ שומן). חבל, התקדמות יומית לא תחזור שוב בחיים אתה עוד תתגעגע לזה.

ומתח זה גם כוח לא קשור לסיבולת (אלה אם תעשה 12+) פשוט זה ביחס למשקל גוף.

ולא הבנתי מה זה התחום שאתה עוסק בו? אתה לא תלמיד בבית ספר?
אם אתה במגמת ספורט או לא יודע מה או רוצה לעסוק בספורט ספציפי - תתאמן על ספורט ספציפי (ביחד עם אימוני כוח - זה תורם המון)
הבנתי, אז רק כשאני ארד באחוזי השומן אני אראה את התוצאות.. ואני רוצה לסיים SS לא בגלל ש140 זה המשקל מטרה שלי אלא בגלל שאני כבר שמן בצורה מגעילה ויש לי תחת של בבון ולצערי אני לא צוחק. הבטן פחות מפריעה לי אבל התחת שלי גדל ממש, כמו תחת של בחורה (תגידו שאני לא עושה היפ דרייב!). אני כבר שנה ומשהו עושה את התוכנית הארורה (בפעם השניה כבר).
גם אין לי בעיה להמשיך SS אחרי החיטוב אבל אני חושב שזה יהיה כבר בעייתי.

ואני שופט כדורגל. למרות שבשלב שלי הסיבולת עדיפה הרבה יותר על הכוח המתפרץ, בשלבים מאוחרים הכוח מתאזן ביחד עם הסיבולת כשיש לך קוונים.. אני יודע שזה לא נחשב ממש לתחום ספורטיבי כמו לשחק פוטבול או כדורגל/כדורסל, אבל התחלתי כוח ממזמן כשהייתי בטוח שבסוף SS אני אעבור לפיצולים או כל סוג של חרטא אחרת.. היום אני מבין שזה לא הולך ככה 😉

עמרימרג - אני עושה LB

אתה בעצמך אמרת מה השפיע עליך .. אני לא מבין עדיין על מה התלונות שלך ..
אתה אומר שאתה לא על משקל נמוך, וגם הגנטיקה והמבנה גוף באו לידי ביטוי
הסקוואט זה לא איזה תרופת פלא, טוב נו הוא כן
ציפיתי שלמרות האחוז שומן הגבוה אני אצליח לעשות אחלה של תוצאות, אפילו להשאר על התוצאות כמו שהיו לי בעבר, אבל לא חשבתי שאני ממש ארד בהן.

1. הילד הרזה "השחיף" גם יותר קל ממך בצורה משמעותית, וגם יותר פעיל ממך אתה בטח רק עושה סקוואט ומקווה לטוב. אם היית משלב משחקי כדור או כל תחום שיש בו שינויי כיוון וזריזות התוצאה שלך היתה משתפרת

2. מעל 10 חזרות מתח זה ממש לא סיבולת אני לא יודע מאיפה הבאת את זה.

3. אתה לא יודע לקפוץ ביחס לאחרים ואתה כבד מדי (נושא יותר מדי שומן)

המסקנות העיקריות
1. כדי להיות טוב במשהו צריך להתאמן על אותו דבר ספציפית (זריזות/מתח לחזרות/קפיצה מהמקום)
2. כוח ביחס למשקל (ושמירה על א.ש נמוך) בענפי ספורט שיש בהם מרכיבים של זריזות הוא דבר חשוב

אז זהו שיש לי תעסוקה ספורטיבית, בשישי שבת במקום לנוח כמו שמן אני הולך לשפוט משחקי כדורגל, למרות שאני לא הולך לאימונים ולא שומר על כושר..

בקשר למתח, קח 2 אנשים: אחד שעובד על כוח בגב כמו מתח עם משקל או BOR עם משקל כבד, ובן אדם אחר שלא עובד על כוח אבל עובד על מספר רב של חזרות.. מי יעשה יותר חזרות? התשובה ברורה..האנשים שעובדים על כוח ולא על סיבולת בגב בדרך כלל נתקעים על 8-15 מתח (לפי מה שאני ראיתי עד היום), לקחתי סתם מספר בטווח ואמרתי שמעל המספר הזה יש צורך ביותר סיבולת שריר מאשר כוח.

עם 3 אני מסכים. וזה נכון שצריך להתאמן על משהו מסוים כדי להצליח בו אבל הטענה שלי באשכול היא איך ירדתי בביצועים שלי למרות שעליתי בכוח שלי, היית ציפייה לשפר את הביצועים ולא לרדת בהם. רק אחרי חיטוב אני אדע באמת אם זה השתלם.

מה!???
אתה באמת עשית 1.80 מטר בקפיצה למרחק??????
זה ממש לא הגיוני!!!
בכיתה ה' ( באמת) עשיתי 1.90 מטר וזה ממש גרוע אפילו לכיתה ה' חחח

ודרך אגב זה כי אתה מנהל פורום בFXP
חחח לפני הבגרות היו לנו מבחנים בבית ספר ועשיתי 2 מטר, אבל אז הייתי עם נעליים גבוהות שכנראה נתנו לי בוסט והיום באתי עם הנעליי סקוואט
ובקשר לFXP.. זה לא היה קצת מצחיק אם מנהל אם פותח תאשכול הזה בפורום שהוא מנהל בו? (לא שהייתי מקבל תשובה מילדים שכל מה שבראש שלהם זה להיות חטובים עם קוביות ויד קדמית)

לשפוט זה לא שינויי כיוון תסלח לי
לרוץ עם הכדור או לרדוף אחרי שחקן עם כדור ולהגיב מהר לשינויי כיוון זה משהו אחר

יכול להיות שהשמנת יותר מדי, יכול להיות שהזנחת תחום מסויים (מתח לחזרות/שינוי כיוון/טכניקה של קפיצה) כי אלו דברים שהולכים מהר וחוזרים מהר

1.80 בקפיצה לרוחק זה בושה, באמת...
כנראה שאתה באמת לא יודע לקפוץ..
אצלנו כולם מגיעים ל3.80 מינימום,
אני עשיתי 5 ומשהו השנה...

הוא מתכוון לקפיצה לרוחק מהמקום ואתה לקפיצה לרוחק
יחי ההבדל ...

• פותח/ת השרשור
יא מצחיק זאת קפיצה ללא תנופה..

לשפוט זה לא שינויי כיוון תסלח לי
לרוץ עם הכדור או לרדוף אחרי שחקן עם כדור ולהגיב מהר לשינויי כיוון זה משהו אחר

יכול להיות שהשמנת יותר מדי, יכול להיות שהזנחת תחום מסויים (מתח לחזרות/שינוי כיוון/טכניקה של קפיצה) כי אלו דברים שהולכים מהר וחוזרים מהר
לשופט יש שינויי כיוון, לא כמו לשחקן, אבל יש. אסור לי לגעת בכדור, מה אם הכדור מתקרב אליי? מה אם שחקנים מתקרבים אליי? מה אם יש קרן ושחקן מעיף לצד השני למתפרצת? אם כל הקבוצה רצה אחרי אחרי ששרקתי פנדל שנוי במחלוקת?
ואל תשכח שהחבר'ס האחרים שעושים תבגרות לא עובדים על שינוי כיוון, טכניקה של קפיצה וללא כוח, התוצאות שלהם הגיעו לתוצאות כמו 2.5-2.6. אבל אני לא אשווה אותי לאלה עם הגנטיקה הטובה, אני אקח את הבינוניים שעושים 2 מטר.. נניח שיש לנו את אותה הגנטיקה בקפיצה רק שאני כבד עם מסת שריר והם לא.. ציפיתי שלמרות שאני כבד, המסת שריר תחפר על זה ואני אצליח להגיע לתוצאות כמו שלהם..

מה הכוונה רץ יותר מהר כאילו יש לו יותר כוח? כוח זה המדד היחידי לריצה מהירה? מה עם יתרון מכני? מבנה גוף? בכל מקרה, לא יכול לדבר בשם אלה שעשו תוצאות יותר טובות ממך, גם אני לא יכול לדבר יותר מדי עליך כי אני לא מכיר אותך ולא אותם. אני חושב שאם כל היום מה שבן אדם עושה זה לעשות סקוואטים שעה במכון ואחרי זה לשבת מול המחשבו לשתות חלב לאכול אוראו ולגרבץ, אז סלח לי, שלא יצפה ליכולות אתלטיות יותר מדי מרשימות חוץ מלעשות סקוואט כבד.

אני מסכים איתו. אני לא מתמחה בעניין אבל לי זה נראה מוזר שבפורום הזה חושבים שכל מה שאתה צריך זה לעשות איזה 3 סטים מסכנים של סקוואט כמה פעמים בשבוע (אפיל שזה עם משקל כבד) ואז לא לעשות כלום, וכמה שאתה יותר מתעצל ומשמין יותר אז אתה יותר נחשב, ואם אתה חלילה חושב על בריאות, כושר או אחוז שומן נמוך יותר אז אתה אנורקס.
אני מכיר בפורומים אחרים מלא אנשים ששומרים על % שומן מתחת ל-13% כל השנה. והכוח שלהם ממש מרשים, יש להם התמדה ומשמעת עצמית ורובם התאמנו מעל 5 שנים. אם הייתם קוראים את הלוגים שלהם הייתם רואים. אתם יכולים להגיד שהם משתמשים בסטרואידים אבל אני בספק וזה לא בדיוק יישכנע אותי אחרת.

אני אישית התקדמתי כבר חודש 7.5-5קילו כל שבוע בסקוואט עם שתי אימוני ספרינטים בשבוע וריצה אחת במרחק בינוני ואני מרגש שאני ממש עוד לא מיציתי. (וכן אני יורד עד הסוף) ובנוסף לזאת למראת שאני מרים משקל כבד יחסית ליכולת לא היה אף אימון שהרגשתי מת אחריו, חוץ מקצת עייפות בשרירים זה לא ממש קשה.
אולי לא ההתקדמות הכי מהירה אבל לדעתי עדיף מלזרוק את כל הכושר שלך. גם לדעתי זה לא תירוץ לדחוף אוראו או כל מני מאכלי ג'אנק רק כי אתה "במסה".
אלה אם כן אתה ממש רזה ונלחם על כל גרם של משקל גוף בשביל לא להיות בתת משקל.

תסלחו לי אבל חוץ מב-SS שאתה רוצה להתחזק מהר אז אולי בתוכנית הזו זה מוצדק לא לעשות כלום למראת שאני חושב שאירובי בעצימות נמוכה צריך כמה פעמים בשבוע. אבל אחרי זה לדעתי זה סתם אצלנות.

ופותח האשכול: כוח יחסית למשקל (בסקוואט לפחות) זה לא הדבר היחיד שקובע מהירות, זו גם המהירות שהשרירים שלך מתכווצים, וגם כמה מהר את מאיץ (אומנם שכוח גם עוזר לתאוצה). ועוד פרמטרים...

נערך לאחרונה:
אם זה באמת חשוב לך, היית מבין את זה מהתחלה ומתאמן על 2 הדברים יחד
אני לא רוצה לדפוק את כל העבודה הקשה שלי בסיבולת במתח אז אני משלב גם מתח עם האימוני כוח
אני לא רוצה לדפוק ת'כושר שלי בריצה אז אני מתאמן גם בריצה..

ה 10X4 שלך באמת טוב...9.6 זאת תוצאה טובה
9.3 זה ממש טוב וכנראה שהוא פשוט אתלט ממך

140 סקוואט זה חזק ביחס לאוכלוסיה שלא מתאמנת,אבל זה עדיין לא חזק משמעותית וזה אפילו לא פי 2 משקל גוף אצלך אז אתה לא יכול לצפות להיות סופרמן עם זה...

הקפיצה לרוחק מוזרה,אתה כנראה לא יודע לקפוץ זה דבר ראשון
דבר שני,איך יכול להיות שקפצת 2.35 ועכשיו 1.80,זה יותר מחצי מטר הבדל
בד"כ קפיצה מהמקום זה פשוט כמה אתה טוב בזה,יש לי חבר שתמיד היה גרוע בזה וגם שהתחזק משמעותית נשאר דיי גרוע בזה(השתפר אבל מעט)

ואתה לא יכול לקחת את זה שעלית במשקל כתירוץ, בשנתיים האחרונות עליתי יותר מ 20 קילו והתוצאות שלי השתפרו בכל המבחנים (חוץ מריצת 2000)

האמת שמאז שאני עושה סקוואט השתפרתי גם בקפיצה מהמקום וגם ב2000.. (2000 לא משמעותי כל כך 13 שניות אבל בזמן נמוך מאוד..) והקפיצה מהמקום מ2.13 ל2.40

• פותח/ת השרשור
ה 10X4 שלך באמת טוב...9.6 זאת תוצאה טובה
9.3 זה ממש טוב וכנראה שהוא פשוט אתלט ממך

140 סקוואט זה חזק ביחס לאוכלוסיה שלא מתאמנת,אבל זה עדיין לא חזק משמעותית וזה אפילו לא פי 2 משקל גוף אצלך אז אתה לא יכול לצפות להיות סופרמן עם זה...

הקפיצה לרוחק מוזרה,אתה כנראה לא יודע לקפוץ זה דבר ראשון
דבר שני,איך יכול להיות שקפצת 2.35 ועכשיו 1.80,זה יותר מחצי מטר הבדל
בד"כ קפיצה מהמקום זה פשוט כמה אתה טוב בזה,יש לי חבר שתמיד היה גרוע בזה וגם שהתחזק משמעותית נשאר דיי גרוע בזה(השתפר אבל מעט)

ואתה לא יכול לקחת את זה שעלית במשקל כתירוץ, בשנתיים האחרונות עליתי יותר מ 20 קילו והתוצאות שלי השתפרו בכל המבחנים (חוץ מריצת 2000)

עשיתי 2.35 כי הייתי קליל יותר, למישהו ששוקל הרבה כוחות המשיכה פועלים בהתאם.. P:
ואתה עלית ב20 קילו בשנתיים, אני עליתי ב20 קילו בשנה. אכלתי המון המון ג'אנק פוד, הרבה שומן טראנס והחיטוב הולך להיות חתיכת חיטוב. אז כן, העלייה במשקל יכולה להיות תירוץ.

אם זה באמת חשוב לך, היית מבין את זה מהתחלה ומתאמן על 2 הדברים יחד
אני לא רוצה לדפוק את כל העבודה הקשה שלי בסיבולת במתח אז אני משלב גם מתח עם האימוני כוח
אני לא רוצה לדפוק ת'כושר שלי בריצה אז אני מתאמן גם בריצה..

זה לא חשוב לי, תן לי עובר בספורט זה יהיה אותו הדבר.. אבל ציפתי בטבעיות לתוצאות טובות יותר כי אחרים לא התאמנו והצליחו, אז שלי היה את הבונוס של הכוח ציפיתי להצלחה גדולה.

אני מסכים איתו. אני לא מתמחה בעניין אבל לי זה נראה מוזר שבפורום הזה חושבים שכל מה שאתה צריך זה לעשות איזה 3 סטים מסכנים של סקוואט כמה פעמים בשבוע (אפיל שזה עם משקל כבד) ואז לא לעשות כלום, וכמה שאתה יותר מתעצל ומשמין יותר אז אתה יותר נחשב, ואם אתה חלילה חושב על בריאות, כושר או אחוז שומן נמוך יותר אז אתה אנורקס.
אני מכיר בפורומים אחרים מלא אנשים ששומרים על % שומן מתחת ל-13% כל השנה. והכוח שלהם ממש מרשים, יש להם התמדה ומשמעת עצמית ורובם התאמנו מעל 5 שנים. אם הייתם קוראים את הלוגים שלהם הייתם רואים. אתם יכולים להגיד שהם משתמשים בסטרואידים אבל אני בספק וזה לא בדיוק יישכנע אותי אחרת.

אני אישית התקדמתי כבר חודש 7.5-5קילו כל שבוע בסקוואט עם שתי אימוני ספרינטים בשבוע וריצה אחת במרחק בינוני ואני מרגש שאני ממש עוד לא מיציתי. (וכן אני יורד עד הסוף) ובנוסף לזאת למראת שאני מרים משקל כבד יחסית ליכולת לא היה אף אימון שהרגשתי מת אחריו, חוץ מקצת עייפות בשרירים זה לא ממש קשה.
אולי לא ההתקדמות הכי מהירה אבל לדעתי עדיף מלזרוק את כל הכושר שלך. גם לדעתי זה לא תירוץ לדחוף אוראו או כל מני מאכלי ג'אנק רק כי אתה "במסה".

תסלחו לי אבל חוץ מב-SS שאתה רוצה להתחזק מהר אז אולי בתוכנית הזו זה מוצדק לא לעשות כלום למראת שאני חושב שאירובי בעצימות נמוכה צריך כמה פעמים בשבוע. אבל אחרי זה לדעתי זה סתם אצלנות.

ופותח האשכול: כוח יחסית למשקל (בסקוואט לפחות) זה לא הדבר היחיד שקובע מהירות, זו גם המהירות שהשרירים שלך מתכווצים, וגם כמה מהר את מאיץ (אומנם שכוח גם עוזר לתאוצה). ועוד פרמטרים...

אני לא עושה רק סקוואטים כי אני רוצה להיות שמן ועצלן, אני עושה רק סקוואטים כי אם אני אשלב עוד משהו כמו אירובי אחרי אימון יהיה סיכוי גדול לשברי מאמץ, חוסר התקדמות ועוד ועוד.
ואחוז שומן תלוי הרבה גם בסוג השומן שאתה מכניס..
לגבי הערה שהפנת אליי: זה נכון שכוח הוא לא הפרמטר היחידי, אבל היו ילדים שלא עקפו אותי כל כך בפרמטרים האחרים כי הם לא התאמנו, כל מה שהם היו זה פשוט רזים, וציפתי שהכוח שפתחתי יעזור לי כאן ויקפיץ אותי מעל כולם והסתבר לי שלא.. כנראה שרק שאני אחטב אני אדע כמה התחזקתי באמת. ולגברי כמה מהר אני מאיץ - זה נקרא כוח מתפרץ, וגם הוא מפותח בהרבה מאשר אצל אחרים.

תאמין לי שאף אחד לא יגיד לך כלום אם תציין את המטרות הנ"ל, רוב המשתמשים בפורום שממליצים להם על SS מחפשים עליה במסה, לשאר המטרות יש גם פורום קרוספיט.

כעשיתי תבגרות בספורט הייתי יב' עם משקלים לא הרבה יותר גבוהים משלך, אבך שקלתי בערך 10 קילו יותר ממך (אני גם יותר גבוה ממך).
קפיצה לרוחק עשיתי 2.6 או משהו כזה, מתח לא זוכר כמה הייתי עושה אבל אני מניח שזה 15~, ו10X4 לא זוכר כמה עשיתי.
האמת שהייתי גם מתאמן באומנויות לחימה, אז יכול להיות שזה השפיע, אבל הייתי שמן.

בגלל זה אני מעדיף לעשות את המסה כמה שיותר "נקי" כדי לא להזניח דברים אחרים ולהתמקד רק בלהרים יותר...
כמובן שמי שרוצה להרים יותר ולא אכפת לו מה יעשה מסה מלוכלכת כמו פרה, או שהוא יכול להכניס כמויות אדירות של אוכל """נקי""" .

---------- התגובה התווספה ב 07:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:23 ----------

כעשיתי תבגרות בספורט הייתי יב' עם משקלים לא הרבה יותר גבוהים משלך, אבך שקלתי בערך 10 קילו יותר ממך (אני גם יותר גבוה ממך).
קפיצה לרוחק עשיתי 2.6 או משהו כזה, מתח לא זוכר כמה הייתי עושה אבל אני מניח שזה 15~, ו10X4 לא זוכר כמה עשיתי.
האמת שהייתי גם מתאמן באומנויות לחימה, אז יכול להיות שזה השפיע, אבל הייתי שמן.

יכול להיות מאוד שיש לו אחוז שומן יותר גבוה מאשר שהיה לך...

• פותח/ת השרשור
היום היה לי מבחן בטן ו2000..
זה הורג אותי שאני שופט כדורגל, בשבת יש לי נוער בפעם הראשונה ועשיתי ב2000 11 דקות (פעמיים הלכתי בריצה).. כשהיית לי סיבולת הייתי עושה 7:40..
בבטן אבל עשיתי 55 ואת זה אני באמת שחייב לסקוואט ולדד. עשיתי איזה 20-30 חזרות כמו טיל(בכל זאת כוח זה כוח וחגורה של אקונמי זאת חגורה חגורה) ואז התחלתי להאיט כי אין לי סיבולת..
זה רק מראה כמה המבחנים האלה מטומטים.. שיתנו לעשות מבחן בכוח, אני ירים את כל הבוחנים ביחד.

עד היום לא היית לי מטרה מיוחדת בתוכנית של הכוח, עשיתי את זה כי חשבתי שזה מה שטוב ויעזור לי בחיים אבל חוץ מאולי מלבנות גב תחתון חזק (לפי דעתי זה חשוב) ולהרים דברים כבדים לא הרווחתי איזה משהו מיוחד.
בשיפוט כדורגל לא צריך משהו מיוחד חוץ מכוח מתפרץ והרבה סיבולת, אז אין לי טעם להמשיך עם תוכניות כוח.. לא נשאר משהו אחר לעבוד עליו אז כנראה (בצער רב ובכאב) אני נאלץ להתאמן על פ*ת1ח מ0ת שר*ר. כמובן שזה אחרי שאני אסיים SS וכמובן אנסה תוכנית כוח למתקדמים כי מה זה שווה בלי זה?;susss

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית