הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לכל אלו שרוצים לשפוך כסף על כל מיני פורמולות מרץ

netanel151

משתמש פעיל
572
6
נק' מוניטין:
92
572
6
צרכתי את המוצר 250 SuperPump לפני כמה חודשים שהייתי בתקופת המסה
באמת המוצר ממש התלהבתי ממנו עבד עליי נהדר (2 מנות כל פעם) ועכשיו לפני כחודש התחלתי לצרוך כדורי קפאין שעלו לי במחיר זנות (40 שקל ל-100 כדורים) וה SuperPump עלה לי 200 שקל !!
גם יש לי 100 מנות בקפאין וגם עלה לי חמישית מה SuperPump
הקפאין פשוט מעיףףףףףףףףףףף באווירררררררררררררררררררררר !! אני בנאדם שהרבה פעמים מגיע לאימונים עייף (אני סובל מבעיית אנמייה) במקום לישון את שנת הצהריים שלי אני פשוט הולך למכון בכיף שלי עם כדור קפאין ומעיף תמכון ; )
בקיצור לא שווה לבזבז את כל הכסף הזה על החארטות האלו שלא ימכרו לכם שטויות שילכו לחפש מי ינענע את סבתא שלהם

אחי חבל שאתה סתם משמיץ תמוצר יש הבדל מאוד גדול בין שני
המוצרים ולא רק במחיר...
אני דווקא בעד המוצרי לפני אימון לא כולם החזקים

• פותח/ת השרשור
רק משמיץ ? אני בא לפה במטרה שאנשים לא ישפכו סתם תכסף שלהם ואני אומר מה שהרגשתי ולמה ששמתי לב!

אולי בשבילך זה לשפוך כסף...ויש מצב שעל משהו אחר המצב יהיה הפוך
שוק התוספים לפני אימון גדול ויש רק כמה מוצרים באמת חזקים..

• פותח/ת השרשור
מפה והלאה זה החלטה רק של מי שקונה אני רק מייעץ לא באתי לקבוע פה לאף אחד אני באתי ואמרתי איך זה השפיע עליי ולמה לפי דעתי עדיף לקחת כדורי קפאין במקום פורמולות שעולות פי כמה וכמה
ורק שתדע שניסיתי גם No Xplode ו Jack3d וה SuperPump השפיע עליי הכי טוב למרות שאומרים שה Jack3d כיום המוצר הכי חזק ... אני פשוט אומר את הניסיון שלי מי שרוצה שיקח את זה איתו מי שלא שיעשה מה שבאלו

אולי בשבילך זה לשפוך כסף...ויש מצב שעל משהו אחר המצב יהיה הפוך
שוק התוספים לפני אימון גדול ויש רק כמה מוצרים באמת חזקים..

הוא לא משמיץ דבר.
יש אינספור מחקרים בפורום שהראו שכל הפורמולת האלה הן לא משפיעות ועדיף קריאטין מונו\קפאין.

עליי קפאין לבד לא משפיע כמו הג'ק
ג'ק משפיע הרבה יותר חזק
על כל אחד זה אחרת

ועל זה אני אגיד לך שתריץ חיפוש בפורום ותראה כמה אנשים כתבו שג'ק לא מזיז להם את השערה על הביצה הימנית.
אל תנסה למכור את זה שעלייך זה עובד - זה לא עובד! אני צנצנצת אם בסוף לא יגלו שזה פלסבו או משהו כזה, שמרוב שמבלבלים לך בשכל אנשים מתחיל להאמין שזה עושה אותם חזקים יותר ומהירים יותר.

ועל זה אני אגיד לך שתריץ חיפוש בפורום ותראה כמה אנשים כתבו שג'ק לא מזיז להם את השערה על הביצה הימנית.
אל תנסה למכור את זה שעלייך זה עובד - זה לא עובד! אני צנצנצת אם בסוף לא יגלו שזה פלסבו או משהו כזה, שמרוב שמבלבלים לך בשכל אנשים מתחיל להאמין שזה עושה אותם חזקים יותר ומהירים יותר.

יש הרבה אנשים שאומרים שהוא משפיע עליהם פצצה
גם פה בפורום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית