ייעוץ מאזן נייטרלי

שדגרז12345

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
אהלן,חבר שלי שמנמן למדיי(22% +) והוא מתחיל להתאמן במטרה להוריד במשקל ואני אמרתי לו שאני אבנה לו תפריט עכשיו השאלה שלי פשוטה למדי ,כרגע הוא אוכל בתפריט לא מסודר,אז הוא יכול להתחיל ישר חיטוב או שהוא צריך להתחיל במאזן נייטרלי כמו מי שסיים מסה?

חיטוב. מאזן קלורי שלילי של משהו כמו 500 בשילוב עם אימוני כוח יהיה מספיק בשביל להרזות ולהתחזק בו זמנית(במידה והוא אכן מתאמן מתחיל).
אחת לשבוע שבועיים שיעשה העמסה (המון קלוריות המון פחמימות).

• פותח/ת השרשור
חיטוב. מאזן קלורי שלילי של משהו כמו 500 בשילוב עם אימוני כוח יהיה מספיק בשביל להרזות ולהתחזק בו זמנית(במידה והוא אכן מתאמן מתחיל).
אחת לשבוע שבועיים שיעשה העמסה (המון קלוריות המון פחמימות).

טוב תודה רבה, ועל איזו תוכנית אימונים הייתה ממליץ, fbw תוך כדי לימוד טכניקה של תרגילים מורכבים(לתוכנית ss שיעשה אחרי החיטוב) תיהיה טובה ?

טוב תודה רבה, ועל איזו תוכנית אימונים הייתה ממליץ, fbw תוך כדי לימוד טכניקה של תרגילים מורכבים(לתוכנית ss שיעשה אחרי החיטוב) תיהיה טובה ?

אם הוא מתאמן מתחיל באמת אז SS תיהיה מושלמת בשביל ללמוד את כל הטכניקה ולהתקדם במשקלים והתחזקות תוך כדי הורדת אחוזי שומן.
ברגע שהוא יעשה 2-3 ריסטים בסקוואט (ורק בתנאי שהטכניקה כבר מושלמת!!!) ואם עדין הוא לא הגיע לאזור נגיד 12-14% ורוצה להמשיך לחטב אפשרות תיהיה לעבור ללינארית ולהמשיך לנסות להתקדם במשקלים תוך כדי חיטוב.
שים לב שהוא אוכל מספיק חלבון (פי 2 ממשקל גוף) ושומן , 500 קלוריות מתחת לתחזוקה (שים לב שבגלל שהוא מתחיל יש מצב בחודשים הראשונים הוא לא ירד במשקל בגלל שהוא יוריד שומן ותוך כדי יעלה שריר וזה קורה הרבה פעמים למתחילים. לכן צריך לשים לב שהוא באמת אוכל 500 מתחת לניטרלי ולא פחות כדי שלא יפצע את עצמו סתם) ועושה העמסה אחת לשבוע שבועיים (יום שבו הוא יאכל כמות מאד גדולה של קלוריות נגיד פי 1.5-2 הנייטרלי בדגש על פחמימות מכל סוגיהם)

נערך לאחרונה:
אני דווקא הייתי הולך על תוכנית פחות אינטנסיבית, ליניארית\FBW\AB שלוש פעמיים בשבוע. שלא ייתקע מהר מדי.

אפשר ללכת תקופה מסוימת קצרה לתזונה במאזן קרוב לנייטראלי ואז לרדת למאזן שלילי.

לדעתי אם הוא לא אוכל מסודר שבועיים נטרלי שיתחיל להבין לאיזה כוון הוא הולך
כך שלא הכול יבוא לו בבום

• פותח/ת השרשור
אני דווקא הייתי הולך על תוכנית פחות אינטנסיבית, ליניארית\FBW\AB שלוש פעמיים בשבוע. שלא ייתקע מהר מדי.

אפשר ללכת תקופה מסוימת קצרה לתזונה במאזן קרוב לנייטראלי ואז לרדת למאזן שלילי.

טוב אז לפי ההמלצות שלכם נראה לי שהוא יתחיל ss ואחרי ריסט 1-2 הוא יעבור לfbw . לגבי התזונה, אני חושב שאני יתן לו תפריט למאזן נייטרלי(שגם ככה הוא 2100 קלוריות) לשבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית