הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ערכים של בשר חזיר

• פותח/ת השרשור Vibryll
  • פורסם בתאריך

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
אהלן אנשים.

אני מבקש מראש ממי שלא טוב לו מטעמי כשרות,לא להתייחס לנושא הזה ולחסוך תגובות מיותרות.

מישהו בבקשה יכול לתת לי ערכים של בשר חזיר?
אבל יותר ספציפי כי אני מדבר על בשר לשיפודים,בלי חתיכות שומן וכו',נטו בשר.

תודה רבה מראש.

אני אוכל כשר אבל נעזור לך
יש חלק שהוא טוב בחזיר
תהנה כופר

PORK TENDERLOIN
Pork is often shunned by diet purists, and what a shame. Not only is it more flavourful than chicken, but some cuts are almost as low in fat while still boasting the requisite protein power. Pork tenderloin is the filet mignon of pork — it’s the most tender, as well as the leanest portion, of the meat.
BUY IT: Look for a tenderloin that feels firm, lacks a lot of visible fat and gristle, and has a tinge of pink to it. If it appears dry or even a little grey, don’t purchase it.
PREPARE IT: Trim all visible fat using a sharp knife. Marinate the pork in your favourite marinade for one hour to overnight in the refrigerator, or coat it with your favourite spice rub. Preheat oven to 300°F/ 150°C/Gas mark 2. Meanwhile, spray a frying pan with non-stick spray and place over high heat. Brown the meat, about one minute per side, until just browned, then transfer to a baking dish and place in oven until a meat thermometer reads 155°F/ 69°C and the meat is only slightly pink inside, approximately 15–25 minutes. Slice and serve hot.
NUTRIENTS: A 4-ounce serving has 136 calories, 24 g protein, 0 g carbohydrate, 4 g fat, 0 g fibre.​

http://www.professionalmuscle.com/forums/756881-post1.html

אתה צריך להיות יותר ספציפי איזה חלק בחזיר אתה אוכל. זה כמו שאני אבקש ממך ערכים לבשר עוף, איזה חלק? ישנם חלקים שהם פי 2 במס' הקל' שלהם לעומת אחרים.

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין גדול באנטומיה,אגל זה מה שהבנתי מאמא שלי.
זה הבשר של השוק האחורית,באיזור האגן.
תודה!

רצועות בייקון ------> הרבה שומן וטעים לאללה.
וזה אמור ללוות ביצה מטוגנת וטוסטים עם חמאה ולגרום לך להיות מבסוט מאוד.
זה באופן כללי הערך שלהן

• פותח/ת השרשור
EMZ

הייתי בנוטרישנדאטה,ולא ממש מצאתי את מה שאני צריך שם.
יש שם מיליון וריאציות והרבה שטויות,וקשה לי למצוא את מה שאני באמת צריך.
אשמח אם מישהו יתן יד בזה.😃

• פותח/ת השרשור
חח תודה בכל מקרה אחי,מצאתי כבר לבד איכשהו.
מתברר שקוראים לחלק הספציפי הזה Ham\Leg(חשבתי שהמילה Ham היא הפירוש לבשר חזיר בכללי,מסתבר שלא),והוא מתחלק ל-2 חלקים,עליון(Rump) ותחתון(Shank).

עכשיו השכלת קצת באנטומיית חזירים!😃

תודה על העזרה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית