הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנץ' פרס

מיכאל17

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
שאלה בקשר למספר החזרות ב3 סטים

מה עדיף בבנץ' פרס בעלייה במסה מספר החזרות ב3 סטים :
1 - 3 סטים של 6-8 חזרות עד כשל שבחזרה השישית/שביעית/שמינית אני יכשל.
2 - 3 סטים של 8 חזרות עם משקל שאני יוכל לסיים לבד אבל שיהיה 8 חזרות קשות.
3 - או שיטה שחבר הציע לי , סט ראשון - 6 חזרות עם המשקל הכי גבוה שאני יכול ל6 חזרות, סט שני - אני מוריד משקל ועושה 10 חזרות , סט שלישי - מוריד משקל ועושה 15 חזרות
4. או שיש לכם אפשרות אחרת?

ועוד שאלה בקשר לזמן מנוחה,
מה זמן המנוחה המומלץ שלא יהיה יותר מדי זמן ולא יותר מדי קצת זמן מנוחה בין כל סט?

תודה מראש ולילה טוב שיהיה:)

תן נתונים: כמה הבנץ' שלך, משקל וגובה?

4. שלושה סטים של חמש חזרות, עם אותו משקל בכל הסטים- משקל שאתה יכול לסיים איתו את כל החזרות לבד, ולנסות לעלות בכל אימון את המשקל בצורה שיטתית.

לגבי המנוחה, תנוח כמה שאתה צריך כדי להצליח את הסט הבא, כן גם 5 ו-10 דקות אם צריך.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תן נתונים: כמה הבנץ' שלך, משקל וגובה?

4. שלושה סטים של חמש חזרות, עם אותו משקל בכל הסטים- משקל שאתה יכול לסיים איתו את כל החזרות לבד, ולנסות לעלות בכל אימון את המשקל בצורה שיטתית.

לגבי המנוחה, תנוח כמה שאתה צריך כדי להצליח את הסט הבא, כן גם 5 ו-10 דקות אם צריך.

בקשר למנוחה,זה משנה גם בחיטוב אפשר לעשות מנוחה של 4 דק' בערך?
ו5 חזרות זה לא קצת מדי ? אני בן 15.5 אם זה משנה
ותודה על התשובה:)

גם בחיטוב וגם במסה, הכלל תקף- תנוח כמה שאתה צריך בשביל להשלים את הסט הבא. אם אתה צריך 4 דק' תנוח אותן, ואם אתה צריך יותר מזה, זה גם בסדר.

חמש חזרות זה לא קצת מידי. כדי להתקדם אתה צריך לעלות בעומסים, כלומר במשקלי העבודה. שהנפח נמוך יותר קל יותר להוסיף משקל למוט. הנפח הזה לא גדול מידי ולא קטן מידי והוא ישרת היטב את המטרות שלך.
אם תיתן עוד נתונים זה יעזור.

בחיטוב מומלץ פרמידה של 5 חזרות, למשל 60-70-80-90-100 ל5 חזרות כל סט כאשר 100 קילו הוא המקסימום שלך +- וכל פעם לנסות לשבור את השיא

כשאתה עולה במאסה אז במתכונת SS
3 סטים של 5 חזרות
לאחר מכן ניתן לעבור לתוכנית כוח מתקדמת 5X5 או טקסס

• פותח/ת השרשור
בחיטוב מומלץ פרמידה של 5 חזרות, למשל 60-70-80-90-100 ל5 חזרות כל סט כאשר 100 קילו הוא המקסימום שלך +- וכל פעם לנסות לשבור את השיא

3 סטים של 5 חזרות
בקשר לחיטוב אני לא שואל בשבילי אני שואל בשביל אחשלי,
תוכל להסביר יותר טוב על הפרמידה של 5 חזרות? כמה סטים וחזרות לא הבנתי כל כך.
3 סטים של 5 חזרות המשקל הכי גבוה שאני יכול בלי כשל או כמעט כשל?

גם בחיטוב וגם במסה, הכלל תקף- תנוח כמה שאתה צריך בשביל להשלים את הסט הבא. אם אתה צריך 4 דק' תנוח אותן, ואם אתה צריך יותר מזה, זה גם בסדר.

חמש חזרות זה לא קצת מידי. כדי להתקדם אתה צריך לעלות בעומסים, כלומר במשקלי העבודה. שהנפח נמוך יותר קל יותר להוסיף משקל למוט. הנפח הזה לא גדול מידי ולא קטן מידי והוא ישרת היטב את המטרות שלך.
אם תיתן עוד נתונים זה יעזור.
לא ראיתי את ההודעה שערכת שכתבת להביא נתונים,
הנתונים שלי משקל 72 גובה 1.72 הבנץ' שלי 60 אני יודע שקצת
אבל פעם הייתי עובד בתוכנית ליצנים ולא הייתי עושה בנץ' פרס
התחלתי רק לא מזמן לעשות בנץ' פרס ותאמין לי או לא התחלתי מאפס
התחלתי לעשות 3 סטים של מוט לבד[וזה לא 20 קילו כמו בהרבה מכונים,אצלי זה 11 קילו המוט] בלי משקל רק המוט , ועליתי ל25 כל צד בערך 4+- חודשיים.

---------- התגובה התווספה ב 01:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:30 ----------

3 סטים של 5 חזרות

אם הבנתי נכון אז,
אחשלי צריך לעשות ככה :
סט ראשון - 5 חזרות 60% שהוא יכול להרים
סט שני - 5 חזרות 70% שהוא יכול להרים
סט שלישי - 5 חזרות 80% שהוא יכול להרים
סט רביעי - 5 חזרות 90% שהוא יכול להרים
סט חמישי - 5 חזרות 100% שהוא יכול להרים

ככה הוא אמור לעשות?

ואני במסה צרךיל עשות ככה -
סט ראשון - 5 חזרות המשקל הכי גדול שאני יכול
סט שני - 5 חזרות המשקל הכי גדול שאני יכול
סט שלישי - 5 חזרות המשקל הכי גדול שאני יכול

אני צודק?

3 סטים של 5 חזרות

למה צריך לעשות פירמידה בבנץ' בחיטוב?

למה צריך לעשות פירמידה בבנץ' בחיטוב?

זה לא שצריך
פשוט צריך להוריד נפח ולעבוד בעצימות גבוה
ופרמידה משרתת את זה

אם תעבוד אקרוס לא תוכל לשמור על משקלי עבודה גבוהים, ויהיה לך קשה להתאושש (בגלל המחסור הקלורי)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית