הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ביקורת על Carnivor של MuscleMeds

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך

Kman

משתמש משקיע
3,761
155
נק' מוניטין:
4,650
3,761
155
הולמס פלייס
musclemeds_carnivore2.jpg

טוב, החלטתי שכל פעם אני אזמין סוג של מוצר שונה להתנסות, הפעם הזמנתי חלבון על בסיס בשר בקר.
אני צריך אבקה כרגע והחלטתי לקנות משהו מעט שונה

פרופיל המוצר:
116 קלוריות למנה
אפס אחוז שומן
פחמימות 3 גרם
0 גרם סוכר
חלבון 23
טעם, פטל כחול.

בנוסף הם טוענים שהוא מכיל קריאטין מונו בתוכו, לא מצאתי רפרנס כמה.

בכל מקרה על פניו נראה אולי סוג של מוצר יעיל לאנשים שיש להם בעיה עם חלבון מי גבינה.

קיבלתי את החבילה, פתחתי אותה, ובתוכה ראיתי את הקופסה של אבקת החלבון. הדבר הראשון ששמתי לב, שדרך הפלסטיק שיש מסביב למכסה, יש כמו אבקה בצבע ירקרק כחול, חשבתי כבר שאיך שהוא המכסה השתחרר. פתחתי את הפלסטיק ניילון וראיתי שהמכסה של הקופסה במקומו. פתחתי אותו ופתאום ענן של אבקה יצא מהקופסה, כמו מהמנורה של אלדין 🤯
ישר שמתי לב שהאבקה הזאת הרבה יותר מזכירה אבקת גיר מאשר אבקת חלבון. כל תזוזה קלה של הקופסה גרמה לעוד ענן "אבק".
מבחינת ריח זה מזכיר סוג של מסטיק, הריח בשילוב המרקם המוזר של האבקה מזכיר אולי את האבקה של הסוכריות על מקל שהיה פעם. שכל פעם מכניסים את הסוכריה לתוך האבקה.

בהתחלה לא מצאתי את הכף מדידה, ולא התכוונתי להכניס את היד לתוך האבקה - שוב, האבקה כל כך גרוסה דק, כמו גיר שאם הייתי מכניס את היד פשוט היא הייתה צובעת לי את כל היד. איך שהוא מצאתי את הכף מדידה בעזרת מזלג, כל הכף מדידה מלוכלכת מאבקה שהתפוררה דק דק שהדרך היחידה לנקות את זה היא במים. שמתי כף מדידה אחת עם מים קרים והתחלתי לערבב (עם היד, יעני שייקר, לא בעזרת מזלג או כפית).
על פניו אבקה כל כך דקה אמורה להתמוסס בקלות. פתחתי ומזגתי. היא אכן התמוססה יחסית בקלות אבל מה שכן נוצר המון קצף. לא מזגתי הרבה מים והייתי צריך למזוג הכל לכוס בירה כדי לשתות.
מבחינת טעם, סבבה. לא ממש פטל כחול או אפילו אדום, טעם שמזכיר סוג של מסטיק או עוד פעם את האבקה של הסוכריות. בגדול עם מים קרים זה לא רע, אפילו די מרענן. הבעיה היחידה היא לשתות את זה אחרי אימון בגלל הקצף. המרקם של המשקה די דליל מתאים למים. עם חלב זה לדעתי לא ילך, בלי שום קשר שזה בשרי, גם למי שזה לא מפריע, נראה לי שפשוט זה לא ילך טוב. לא מתכוון לנסות. טעם די חמצמץ, יש הרגשה של כמו התמוססות בפה כמו סוכריות סודה למי שזוכר שהיו פעם. טעם סביר, אפילו נחמד עם מים קרים. דגש על קרים.

שורה תחתונה.
לא כזה ממליץ בגלל הקצף, ובגלל הבלאגן שזה יוצר והלכלוך.
היתרון הוא שזה לא יוצר שום בלאגן בבטן, מכיל קריאטין לפי מה שהם טוענים, ואם לאדם יש בעיה עם חלב ומי גבינה זה אלטרנטיבה.
החיסרון - עירבוב = קצף, והמרקם המוזר של האבקה שיוצר הרבה בלאגן ולכלוך.
בנוסף זה מלא צבע מאכל, צובע את כל הלשון, קראתי בביקורות בחול שהיו כאלה שזה צבע להם את הצואה. נבדוק את זה בהזמדנות חח

עדיף להשאר עם החלבון הרגיל של המי גבינה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יותר יקר לדעתי מאבקות על בסיס מי גבינה.
עלה 53 דולר, הכל כולל משלוח 74 דולר, בערך 250 שח. המשקל זה 4LBS מכיל בערך 50+ מנות.

למי שיש בעיה עם מי גבינה עדיף לקנות אייזולייט. (אינטראקטיב, דיימטייז וסייטוספורט הכי טעימים)

שלום לך.
אם שמת לב או לא חברי פורום LBS נהנים מהנחה של 10% על מוצרי אינטראקטיב.
בקנייתך הבאה אתה מוזמן להנות מההנחה בכל חנות בארץ שמוכרת את מוצרי אינטראקטיב.
למידע נוסף,לשובר ולטלפון לבירור נקודת המכירה הקרובה אלייך לחץ על הלינק בתחתית ההודעה.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל.

• פותח/ת השרשור
טוב. זה די מפגר לכתוב את זה אבל זה אכן צובע את הצואה. די נבהלתי בוא נגיד ככה. זה צובע כמו טוש מרקר.
זה גרם לי לחשוב איזה סיבה יש להם לדחוף לשם כל כך הרבה צבע מאכל.
עוד מינוס למוצר.
ממליץ לא לרכוש

לא הייתי רוצה לגעת באבקה הזו ...כל כך הרבה צבע מאכל סינטטי מעיד בוודאות על הרכיבים הלא איכותיים של המוצר , אין שום סיבה שבעולם לשים צבעי מאכל בכמות כזו , זה לא טושים מדובר פה במזון שנכנס לגוף
וגם הגימיק של חלבון מבשר בקר נשמע מוזר , אם זה היה דבר מועיל כל החברות הגדולות בתחום החלבון היו עושות מוצר כזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית