היי,
אני מתאמן מתחיל יחסית ויש לי שאלה בנוגע לחלבון...
אני אוכל בערך 1.8 גרם חלבון על כל קילוגרם בגוף.
הבנתי מרפרוף פה בפורום שכן סופרים בחישוב הזה גם חלבון לא מלא. העניין הוא שבתפריט שלי יש לא מעט חלבון לא מלא ואין לי כלכך אפשרות לשנות את זה כי אני צמחוני(בבקשה בבקשה אל תיכנסו לזה ולמה כדאי לי להפסיק...)
זה החלבון המלא שלי בתפריט:
* טבעול - לפי מה שהם טוענים הוציאו את ההורמונים המזיקים מהסויה שלהם והוסיפו חלבון ביצה וחיטה מה שאמור ליצור מכל זה חלבון מלא.
* מוצרי חלב - בעיקר יוגורטים וקוטג'
* חביתה מחלמון אחד ושלושה חלבון
* אבקת חלבון- מנה אחת ביום בערך
כל אלה ביחד נותנים לי בערך 97 גרם חלבון ביום.
אני צריך קרוב ל 140, מה שאומר שאת כל השאר אני ממלא מחלבון לא מלא.
הבנתי שיש שלוש קבוצות של חלבון:
1. חלבון בדגנים
2. חלבון בקטניות
3. חלבון באגוזים וזרעים
ואם משלבים 2 מהם ביחד מקבלים חלבון מלא.
בדקתי ורוב החלבון הלא מלא שאני מקבל ביום הוא מדגנים. 4:1:1 לטובת הדגנים (וגם קצת יותר קטניות מאשר אגוזים).
מה נחשב היחס האידיאלי בין סוגי החלבון האלה כדי שבסופו של דבר אני אקבל חלבון מלא?
אני מתאמן מתחיל יחסית ויש לי שאלה בנוגע לחלבון...
אני אוכל בערך 1.8 גרם חלבון על כל קילוגרם בגוף.
הבנתי מרפרוף פה בפורום שכן סופרים בחישוב הזה גם חלבון לא מלא. העניין הוא שבתפריט שלי יש לא מעט חלבון לא מלא ואין לי כלכך אפשרות לשנות את זה כי אני צמחוני(בבקשה בבקשה אל תיכנסו לזה ולמה כדאי לי להפסיק...)
זה החלבון המלא שלי בתפריט:
* טבעול - לפי מה שהם טוענים הוציאו את ההורמונים המזיקים מהסויה שלהם והוסיפו חלבון ביצה וחיטה מה שאמור ליצור מכל זה חלבון מלא.
* מוצרי חלב - בעיקר יוגורטים וקוטג'
* חביתה מחלמון אחד ושלושה חלבון
* אבקת חלבון- מנה אחת ביום בערך
כל אלה ביחד נותנים לי בערך 97 גרם חלבון ביום.
אני צריך קרוב ל 140, מה שאומר שאת כל השאר אני ממלא מחלבון לא מלא.
הבנתי שיש שלוש קבוצות של חלבון:
1. חלבון בדגנים
2. חלבון בקטניות
3. חלבון באגוזים וזרעים
ואם משלבים 2 מהם ביחד מקבלים חלבון מלא.
בדקתי ורוב החלבון הלא מלא שאני מקבל ביום הוא מדגנים. 4:1:1 לטובת הדגנים (וגם קצת יותר קטניות מאשר אגוזים).
מה נחשב היחס האידיאלי בין סוגי החלבון האלה כדי שבסופו של דבר אני אקבל חלבון מלא?